Emil dzis rano glowe pod prysznic wsadzil i chcial ze mna rozmowe prowadzic
Ciekawa jestem, co Rosenek nastepnego fajnego wymysli. Powinien prowadzic szkole zabawy dla futerek.
Moderator: Estraven

mmk pisze:Może wie, że mamusia lubi czekoladę
Jest taki nowy aparat, co "poluje" okularem na osobe w ruchu, ale kto sobie moze na to pozwolic? Ja nie! Nasze modele wola cos dobrego zjesc, niz na zdjecie pozowac. Jak zapale swiatlo, zeby ich miec lepiek na kliszy, to zaraz uciekaja SecretFire pisze:A ja musze sie do bledu przyznac, ktorym im jeszcze wiecej fajnej zabawy udostepnilam!Powiesilam o takie fierany z nitek i ich mozliwosci sa nieskonczone dla tych lobuzow... http://www.off-price.de/ebay/gardinentr ... 946/01.jpg Chcialam Lilly tym umozliwic lepsze wejcie na parapet...
mmk pisze:Takie wiszące sznureczki to byłoby u mnie samobójstwoWystarczy mi zabawa wiszącym praniem i sznureczkiami w bluzach, różnymi zameczkami, sznurowadłami, obrusem...
![]()
Rosen opracował nową zabawę i cały poranek ją testował - zabawa z myszką w wannieSprawdzał różne myszki pojedynczo, po dwie, po trzy... Po jednej stronie wanny, po drugiej, w środku... Kuba siedział na brzegu wanny i patrzył...hmmm...jak na głupka
A Rosen co jakis czas wyskakiwał po inną myszkę, albo jakąś wyrzucał, bo mu nie odpowiadała
Można tak stać i patrzeć co on nowego wymyśli, albo do czego namówi Kubę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Duni, Silverblue, stara panna i 12 gości