Mruczeńka1981 pisze:Kicia_ pisze:Dziewczyny, przygotujcie opis trzech kotów z tyłu dla Mruczeńki, żeby aktywować Lodziowce. Za wyjątkiem adopcji do Niemiec te koty nie mają w tym roku żadnych szans na adopcje. Niedługo znów będzie sezon na małe i one utkną w schronie na dobre.
A Roman jak zwykle melancholijnie wpatrzony w dal

już wiele razy o to prosiłam, ale jest cisza.
Leśna może Ty mi pomożesz?? Potrzebuję krótki opis płci i wieku i ogólnie o zachowaniu.
Ja mogę tylko zaoferować zdjęcia. Poza dziczkami z korytarza i nie z korytarza, Ósemką i Bliźniakami (wszystkie to dzikusko-strachulce) nie kojarzę tych kotków z baraku.
Jest jeszcze Zły - to jest kocur w wieku około 3 lat, w klatce był bardzo wystraszony, prychał i fukał, wczoraj po raz pierwszy dał mi się pogłaskać, wcześniej odsuwał się od ręki. Teraz, kiedy tak rzadko chodzę do schronu, trudno mi powiedzieć coś więcej o kotach

Proponowałabym trzy koty:
1. dużego czarnego z pierwszego pomieszczenia - jest bardzo miły, łasi się, lubi być głaskany;
2. Jęzora - biało-bury z pierwszego pomieszczenia - raczej spokojny i zrównoważony, daje się swobodnie głaskać, niestety teraz choruje
3. Zły - to, co pisałam wcześniej.
Duży czarny to na pewno kastrowany kocur, wieku nie znam, ale moim zdaniem minimum 3 lata. O Jęzorze więcej niż opis charakteru powiedzieć nie potrafię, nawet nie znam płci.
Wszelkie inne propozycje, moim zdaniem, mile widziane

Służę zdjęciami do ogłoszeń, zazwyczaj robię kotom więcej ujęć niż te, co dodaję na forum.