SchronWro WĄTEK ZAKOŃCZONY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 21, 2010 23:00 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

Serniczek pisze:tu Puchatkowo-są chętni do wsparcia finansowego. Jeżeli podejmiecie decyzję odnośnie persika-dajcie konto do zbiórki kasy dla niego. Możemy tez zebrac na Puchatkowym i przekazać. Czekamy i trzymamy mocne kciuki za maluszka-jego stan jest chyba kiepski. :? Może da się zrobic test na parwo????

:!:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lut 22, 2010 0:46 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

Dziewczyny, przygotujcie opis trzech kotów z tyłu dla Mruczeńki, żeby aktywować Lodziowce. Za wyjątkiem adopcji do Niemiec te koty nie mają w tym roku żadnych szans na adopcje. Niedługo znów będzie sezon na małe i one utkną w schronie na dobre.

A Roman jak zwykle melancholijnie wpatrzony w dal :1luvu:
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pon lut 22, 2010 7:35 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

:ok:
krynia08

Post » Pon lut 22, 2010 9:16 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

chcielibyśmy pozbierac dla kicia kasę-podajcie konto do wpłat
Serniczek

Post » Pon lut 22, 2010 9:18 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

Serniczek pisze:chcielibyśmy pozbierac dla kicia kasę-podajcie konto do wpłat

:1luvu: :1luvu:
zaraz spróbuję ściagnąć na forum Mruczeńkę

jessi74

Post » Pon lut 22, 2010 9:18 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pon lut 22, 2010 9:50 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

jessi dam 50 zł na szpitalik dla persika, dam Agness jak tylko będzie w pracy.

A ja z innej beczki, dzisiaj pędziłam na przystanek spóźniona do pracy i na Armii Krajowej koło Mc Donalda są prowadzone roboty, wydawało mi się, że słyszę tam płacz kota, porozglądałam się ale nie zauważyłam żadnego kociaka, ale przecież jakiś mógł wpaść do dziury, nie może wyjść i płacze.
Nie wiem co robić, jestem w pracy, ale męczy mnie to, że może żeczywiście tam jakiś kociak potrzebuje pomocy a na robotników jakoś nie bardzo liczę :-( jak będę wracać z pracy to będę nasłuchiwać, ale to może już być za późno dla kotka, jeśli tam jest :-( może ktoś jest w okolicy i ma czas i może stanąć koło tych prac i posłuchać?!

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon lut 22, 2010 10:05 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

Jessi mam podać Twoje konto?Przecież Persik ma iść do Figaro?
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon lut 22, 2010 10:07 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

Kicia_ pisze:Dziewczyny, przygotujcie opis trzech kotów z tyłu dla Mruczeńki, żeby aktywować Lodziowce. Za wyjątkiem adopcji do Niemiec te koty nie mają w tym roku żadnych szans na adopcje. Niedługo znów będzie sezon na małe i one utkną w schronie na dobre.

już wiele razy o to prosiłam, ale jest cisza.
Leśna może Ty mi pomożesz?? Potrzebuję krótki opis płci i wieku i ogólnie o zachowaniu.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon lut 22, 2010 10:08 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

czekamy na decyzję pani Marszałek, co do prowadzenia kotka, wstępne ustalenia : około 13 JaEwka zabiera go ze schronu, ja go przejmuję na mieście i wiozę do szpitalika na Metalowców ( o ile tam odbiorą telefon :roll: )

jessi74

Post » Pon lut 22, 2010 10:11 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

jessi74 pisze:czekamy na decyzję pani Marszałek, co do prowadzenia kotka, wstępne ustalenia : około 13 JaEwka zabiera go ze schronu, ja go przejmuję na mieście i wiozę do szpitalika na Metalowców ( o ile tam odbiorą telefon :roll: )

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pon lut 22, 2010 10:11 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

Mruczeńka1981 pisze:Jessi mam podać Twoje konto?Przecież Persik ma iść do Figaro?

w najbliższe pół godziny wszystko się rozstrzygnie

jessi74

Post » Pon lut 22, 2010 10:17 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

ja też chętnie zaraz zrobie przelew.....pieniądze bedą bardzo potrzebne....
Serniczek

Post » Pon lut 22, 2010 10:21 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

Mruczeńka1981 pisze:
Kicia_ pisze:Dziewczyny, przygotujcie opis trzech kotów z tyłu dla Mruczeńki, żeby aktywować Lodziowce. Za wyjątkiem adopcji do Niemiec te koty nie mają w tym roku żadnych szans na adopcje. Niedługo znów będzie sezon na małe i one utkną w schronie na dobre.

już wiele razy o to prosiłam, ale jest cisza.
Leśna może Ty mi pomożesz?? Potrzebuję krótki opis płci i wieku i ogólnie o zachowaniu.

Ja mogę tylko zaoferować zdjęcia. Poza dziczkami z korytarza i nie z korytarza, Ósemką i Bliźniakami (wszystkie to dzikusko-strachulce) nie kojarzę tych kotków z baraku.

Jest jeszcze Zły - to jest kocur w wieku około 3 lat, w klatce był bardzo wystraszony, prychał i fukał, wczoraj po raz pierwszy dał mi się pogłaskać, wcześniej odsuwał się od ręki. Teraz, kiedy tak rzadko chodzę do schronu, trudno mi powiedzieć coś więcej o kotach :(

Proponowałabym trzy koty:
1. dużego czarnego z pierwszego pomieszczenia - jest bardzo miły, łasi się, lubi być głaskany;
2. Jęzora - biało-bury z pierwszego pomieszczenia - raczej spokojny i zrównoważony, daje się swobodnie głaskać, niestety teraz choruje
3. Zły - to, co pisałam wcześniej.

Duży czarny to na pewno kastrowany kocur, wieku nie znam, ale moim zdaniem minimum 3 lata. O Jęzorze więcej niż opis charakteru powiedzieć nie potrafię, nawet nie znam płci.

Wszelkie inne propozycje, moim zdaniem, mile widziane :) Służę zdjęciami do ogłoszeń, zazwyczaj robię kotom więcej ujęć niż te, co dodaję na forum.
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon lut 22, 2010 10:23 Re: SchronWro fot. 24 ZANIEDBANY PERSIO

jessi74 pisze:czekamy na decyzję pani Marszałek, co do prowadzenia kotka, wstępne ustalenia : około 13 JaEwka zabiera go ze schronu, ja go przejmuję na mieście i wiozę do szpitalika na Metalowców ( o ile tam odbiorą telefon :roll: )

suuuper :kotek: :1luvu: czyje konto podać?
Gdyby były problemy podam tel p. Domańskiej Jessi na pw.
Obrazek

Mruczeńka1981

[poprzednia][następna]