Ja-Ba pisze:A Mikitka od wczoraj oficjalnie zmieniła swój status w naszym domu - już nie DT tylko DS
Mam nadzieję że dam radę.
Ja-Ba - wiedziałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:A Mikitka od wczoraj oficjalnie zmieniła swój status w naszym domu - już nie DT tylko DS
Femka pisze:owszem, kawka na drapaku super. A w drapakowej budce to już w ogóle
cynamon i wanilia pisze:Ja-Ba pisze:Femka pisze:witam po dłuższej przerwie.
poczekam, aż mimbla podzieli się swoimi doświadczeniami z centrum masażu.
od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie kupno tej zabawki, ale po wywaleniu kasy na duży drapak, na którym mogę sobie siedzieć sama, teraz znacznie ostrożniej podejmę inwestycje dla Szczypiorków.
hm... na drapaku siedzieć nie lubisz?tam fajnie jest, i kawę spokojnie można wypic
![]()
![]()
u nas był własnej roboty super fajny drapak który ostatecznie został rozłożony na części pierwsze wykorzystywane na inne sposoby, bo nie lubiłyśmy tam kawki pić
hanelka pisze:Ja-Ba pisze:A Mikitka od wczoraj oficjalnie zmieniła swój status w naszym domu - już nie DT tylko DS
Ja-Ba - wiedziałam
Ja-Ba pisze:Femka pisze:owszem, kawka na drapaku super. A w drapakowej budce to już w ogóle
odkupię od Ciebie ten drapak, tak w ciemno, ale pod jednym warunkiem: osobiście przywieziesz mi go w lipcu lub sierpniu do ŁagowaTo jak?
najlepiej zarezerwuj sobie minimum weekend :wink:
Femka pisze:Ja-Ba pisze:Femka pisze:owszem, kawka na drapaku super. A w drapakowej budce to już w ogóle
odkupię od Ciebie ten drapak, tak w ciemno, ale pod jednym warunkiem: osobiście przywieziesz mi go w lipcu lub sierpniu do ŁagowaTo jak?
najlepiej zarezerwuj sobie minimum weekend :wink:
a kto mówi, że ja drapak chcę sprzedać?![]()
w lipcu lub w sierpniu osobiście Ci to wyjaśnię![]()
ASK@ pisze:No wiedziałam ,że jakaś impra mnie ominie. Cosik przegapiłam.Ot blondynka wyłazi![]()
Mikitka była ci przeznaczona ,tylko Wasze drogi były kręte.Widac tak jest czasem,ze cel blisko ale podróż musi być długa
mimbla64 pisze:No, no, a ja się może domyślam.
Tam się dzisiaj coś działo w Koninie, jacyś rodzice po jakieś dzieciaczki się zgłaszali. Czy to o to chodzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości