4.5m Jaśko pogryziony przez psa [*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 20, 2010 13:19 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

Może on się powinien nazywać nie Jaśko tylko Kangus? :mrgreen:

Może tę pupkę czymś mu smarować? tylko chyba nie Sudocremem bo on wysusza? Może Linomagiem?

Buziaczki dla mega dzielnego miziaka :D

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob lut 20, 2010 14:01 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

Madzia, porób w weekend duuużo foteczek słodkiego Jaśka :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 20, 2010 15:14 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

trzymamy kciuki za szybkie zdrowienie Jasienka :ok: :ok: :ok: :ok: niech je na zdrowko i cieszy swoja Duza :1luvu:

pirat i karotka

Od: Pon lut 08, 2010 21:47

Post » Sob lut 20, 2010 17:33 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

Jaśko dziś gorzej :(

śpi prawie cały czas. Odmawia jedzenia :(
rano jeszcze zjadł porcyjki dwie, a później nie :(

pojechaliśmy do lecznicy. Ania Zmienniczka nic konkretnego nie zobaczyla, nie wymacała....... dostal jakiś lek przeciwzapalny i do domku.
Rozrobiłam mu conva i podałam 1 strzykawką. Potem spróbowalam z plasterkiem szynki :oops: ja wiem, że to nie jest dobre jedzenie dla kotów, ale on musi jeść..... kilka kawałków zjedzonych, ale niewiele. Nie zrobił dziś kupki, choć Ania nie wyczula w brzuszku niczego (wczoraj załatwil się kilkakrotnie) siusiu zrobił przed południem.
Martwię się :(

a jak jadl te kawaleczki szynki to tak rzęzil jakoś. Jutro chyba też podjedziemy, żeby został osłuchany. Ale on jest na antybiotyku, więc teoretycznie nic się dziać nie powinno od strony wirusów... :roll:
echhhh......i znowu zmartwienie......
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lut 20, 2010 17:49 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

Jaśko... jedz kochany, proszę! Madziu, trzymam za malutkiego mocne kciuki :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob lut 20, 2010 17:56 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

A mięska też nie chce? Madziu, jak masz Conva dawaj mu kilka razy dziennie strzykawką, to przecież bardzo pożywne jest, Jaśko, a Ty się chłopie nie wygłupiaj :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 20, 2010 18:06 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

a może spróbuj z tuńczykiem? zapach rybki jest bardzo intensywny

tu: BAZAREK DLA JAŚKA!
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Sob lut 20, 2010 18:48 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

Widziałam Jaśka - śliczny :D

I trzymam wielkei kciuki za niego :ok:

W kwestii jedzenia nic mądrego nie doradzę - conwa już dajesz..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Sob lut 20, 2010 18:51 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

Jasieńku...no co ty? Trzymaj się maluchu, jedz!!!! :(

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob lut 20, 2010 18:54 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

Kiciusiu, trzymaj się kochany :!:.
Jaśko ma za sobą bardzo poważny zabieg, może adrenalina i leki przeciwbólowe odpuściły i teraz dopiero organizm zaczął odczuwać to wszystko ?
Na pewno jest bardzo biedny :(, wszystkie pisiokoty trzymają za Ciebie kciuki słoneczko :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob lut 20, 2010 19:26 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

No, Malutki! Wszyscy się przejmują, więc nieładnie tak ciocie smucić. Czekamy tylko na dobre wieści!!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob lut 20, 2010 22:58 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

Jedz kochanie :ok:

Madziu, a może Whiskasa? :oops: wiem że to badziew, ale on musi jeść.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie lut 21, 2010 8:27 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

Fri pisze:a może spróbuj z tuńczykiem? zapach rybki jest bardzo intensywny

tu: BAZAREK DLA JAŚKA!

bardzo bardzo dziękujemy Fri za bazarek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA BAZAREK DLA JASIA!!!!!
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lut 21, 2010 8:36 Re: 6m Jaśko pogryziony przez psa POTRZEBNE FINANSE NA LECZENIE!

z Jasiem wczoraj było bardzo źle.
Słabł z godziny na godzinę. Wciąż spał. Przez cały czas nie zrobił siusiu ani qpki.
Wieczorem wyszłam z domu i około 22 mój TŻ zadzwonil, że z Jasiem jest już bardzo źle, że leży jak szmatka, prawie nie reaguje. Wybudzał go na siłę.
Nie mam słów wdzięczności dla Ani CoolCaty, która przyjechała do mojego domu, zbadała Jasia i pojechałyśmy z małym do lecznicy.nie wiem jak Ci Aniu dziękować... :1luvu: :oops: :oops: :1luvu:
Okazuje się, że mały ma bardzo powiększone nerki. że one go bardzo bolą. To jakieś zapalenie nerek się przyplątało nie wiadomo skąd :( :( :(
Jasio ma pobraną krew do badań. Dostał kilka zastrzyków przeciwbólowych , przeciwwymiotnych (bo miał takie odruchy), coś wzmacniającego oraz antybiotyk.
Jasio był też wychłodzony, miał zbyt niską temperaturę.
kotuś przespał ze mną całą noc pod kołdrą i z termoforem.
na szczęście nad ranem Jaś poczuł się lepiej. Wreszcie troszkę zjadł i zrobił długo wyczekiwane siusiu. Dziś znowu jedziemy do lecznicy na powtórzenie antybiotyku.
Boże tak się martwię o to zwierzątko. już tyle wycierpiał i ciągle coś.
Czekamy na wyniki krwi.......

Bardzo prosimy wszystkich o kciuki......
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lut 21, 2010 9:07 Re: 4.5m Jaśko pogryziony przez psa - jest źle. prosimy o kciuki

Madziu, trzymam kciuki najmocniej jak umiem :!: :!: :!: :ok: :ok: :ok: :!: :!: :!:
Jaśko da radę. To zuch chłopak :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

[poprzednia][następna]