Białowąsa Pipi-żegnaj koteczko krakowianko :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 17, 2010 23:59 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Obrazek
WSZYSTKIM KICIOM, ZA DOMEK DLA PIPINKI!!!!MUSI BYĆ WSPANIAŁY!!!
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw lut 18, 2010 7:29 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Ja też uwielbiam takich ludzi :roll: Rozmawiać nie może, ale stukać w klawiturkę tak.
Jasdor, daj sobie spokój, najwyraźniej to nie ci Duzi.
A Pipi znajdzie swój domek, na pewno :ok:

Głaski dla kocinki :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 18, 2010 8:05 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Pan jednak podał maila. Wypisałam litanię pytań i informacji i co? Dostałam odpowiedź:
"Dziękuję i pozdrawiam. Poczekam na małego kotka" k r o p k a !

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lut 18, 2010 8:15 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Niech się wypcha.
Jasdor mam nadzieję, że się tym nie przejmujesz?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lut 18, 2010 8:20 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

jasdor pisze:Pan jednak podał maila. Wypisałam litanię pytań i informacji i co? Dostałam odpowiedź:

Odpisz jej, że jest gópia. Zły domek dla kota!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw lut 18, 2010 8:28 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

jasdor pisze:Pan jednak podał maila. Wypisałam litanię pytań i informacji i co? Dostałam odpowiedź:

Oszołom do potęgi n :evil:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 18, 2010 8:35 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

villemo5 pisze:Niech się wypcha.
Jasdor mam nadzieję, że się tym nie przejmujesz?

Ja nie wiem, czy oni wszyscy myślą, że kot to co to jest??? Jakiś towar, co się sms-sem rozdaje? Czy zabawka jakaś, co jak sie znudzi, to won !
A Wania przestrzegała przed telefonami i innymi kontaktami. Niestety takie właśnie przeważają. Jak dotąd to jeden był na jako takim poziomie, ale trzeba domek sprawdzić, teraz nie dojadę. Panu powiedziałam, że kotek pod koniec lutego, więc poczeka.
Akima, a Twoja oferta aktualna?

jasdor

Post » Czw lut 18, 2010 9:42 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Okazało się, że uszczęśliwiam dziewczynkę na siłę - a to saszetka, a to pasztecik, wątróbka, ciągle coś nowego, a Pipi tylko odwracała główkę. W końcu przysmaki pożarł Sziwa, a kotce nasypałam suchego i wyczyściła miseczkę do spodu. :D

Jeśli chodzi o maile i telefony od domków, to jakiś czas temu wymiękłam i zdjęłam ogłoszenia, bo nie mogłam już prowadzić tych rozmów. Teraz znów ogłaszam i mam nadzieję, że odezwie się ktoś sensowny. W ubiegłym roku znalazłam 3 domy idealne, dwa trochę słabsze i przeprowadziłam dziesiątki bardzo przykrych rozmów, które kosztowały mnie kupę nerwów.
Ja, niestety, tymi rozmowami i mailami przejmuję się okropnie i nie śpię przez to po nocach.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Czw lut 18, 2010 9:58 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

No i gra - najważniejsze, że Pipi je :1luvu: To lada moment zdjęcie szwów ? :wink: Waniu, a jakies foto bys nam zapodała (może kubraczkowe) co ? :D

Te sms'y mnie rozwaliły ... no gdzie takich sieją ? :mrgreen: Nie powiem nic nowego - ubrać pancerz i swoja mantre powtarzać: dom ma być najlepszy, dziekujemy za odezwanie się, do NIEusłyszenia. Kichac takie propozycje, gdzie zwierza traktuje się jak salonowe zwierzątko na chwilę, a potem rób kocie co chesz ! :evil:
Czasami ten dom to jest dom, który się odezwie jako 51-szy. Za najlepszy dom dla Pipi :ok: Taka cudowna kicia w końcu zostanie wypatrzona :D .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lut 18, 2010 10:03 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

wania71 pisze:Okazało się, że uszczęśliwiam dziewczynkę na siłę - a to saszetka, a to pasztecik, wątróbka, ciągle coś nowego, a Pipi tylko odwracała główkę. W końcu przysmaki pożarł Sziwa, a kotce nasypałam suchego i wyczyściła miseczkę do spodu. :D

No, Pipulka jadała przeważnie suche, saszetki jadła chętnie, a przepadała za surowym kurczaczkiem :) Bidulka ząbków brak, a i tak chrupki jej podchodzą. Cieszę się bardzo, że jest OK, jeszcze tylko domku do pełni szczęścia potrzeba. :ok: za całe kocie i psie towarzystwo!

jasdor

Post » Czw lut 18, 2010 10:47 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Za domek! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lut 18, 2010 11:20 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Oferta aktualna, ale u nas będzie to samo. Codziennie na 10 telefonów 2-3 są normalne ale do sprawdzenia. Dopóki nie znajdzie się dom stały Pipi będzie w kociarni, gdzie koty czekają na zwolnienie tymczasów. Mamy teraz starsze kotki, ale na nich nie ma wielu chętnych.
Jeśli po sprawdzeniu domku, okaże się że jest dobry, to nie narażajcie kićki na jazdę do Krakowa bo tu wszystko zacznie się od początku. Stres to największy zabójca wśród naszych kotów.
My często wywozimy koty na tzw wieś, znaczy do miejscowości pod Krakowem jesli domki są fajne i sprawdzone.
Ja mam kontrowersyjne zdanie na temat domów wychodzących bo nie uważam, że koty żyjace w domu są szczęśliwsze od tych wychodzących o ile mieszkają daleko od ulicy. Ja bardzo żałuję, że nie mam domu z ogrodem bo moja Viki napewno byłaby szczęsliwa mogąc wychodzić. Teraz został jej taras na 5 min dziennie jak wychodzę do pracy.

Pipi skończyło się allegro dzisiaj!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw lut 18, 2010 11:42 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Nie będzie fotek kubraczkowych, bo Pipi już bez kubraczka, ale nie interesuje się szwami. :)
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Czw lut 18, 2010 11:52 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Jak was rozmowa zaczyna denerwować to odłóżcie słuchawke, nie macie obowiązku być grzeczne dla buraków. Ja tak robię
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw lut 18, 2010 12:01 Re: Białowąsa Pipi-posterylkowy DT/DS - Kruszymy serca

Nie trzeba! Buraki same dziekuja za rozmowę, jak usłysza wymagania :)

jasdor

[poprzednia][następna]