Korciaczki pisze:Mecenas zagląda do swojej "siostry", pozdrawia Marilyn i trzyma kciuki za ds
joluko, dzięki za wstawienie linka u Meca- dzięki temu ta piękna pingwinka ma szansę na dt u halbiny
halbina pisze:Dostałam ankietę do wypełnienia... chyba marne szanse na wydanie małej...
8. Ile zwierząt miałaś/eś przez ostatnie pięć lat?..................................................................................................... Co się z nimi stało? ……………………………………………………………………………………………
9. Czy masz obecnie w domu jakieś zwierzęta? Tak/ Nie Ile?........................................
Odpowiedź na 8. coś z piećdziesiąt... jedne są w ds, niektóre za TM (około 15)
odpowiedź na 9. dożyca i mixamstaff, 2 kociaki na dt
halbina pisze:Dostałam ankietę do wypełnienia... chyba marne szanse na wydanie małej...
smoczyca3g pisze:halbina pisze:Dostałam ankietę do wypełnienia... chyba marne szanse na wydanie małej...
8. Ile zwierząt miałaś/eś przez ostatnie pięć lat?..................................................................................................... Co się z nimi stało? ……………………………………………………………………………………………
9. Czy masz obecnie w domu jakieś zwierzęta? Tak/ Nie Ile?........................................
Odpowiedź na 8. coś z piećdziesiąt... jedne są w ds, niektóre za TM (około 15)
odpowiedź na 9. dożyca i mixamstaff, 2 kociaki na dt
Nie oddałabym do tego domku kota...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości