Susie i Hasan,kocie love story.Jest i synuś (adoptowany!)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 15, 2010 8:36 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

ewar pisze:Tilllibulek,to ja coś zdradzę.Kiedy TŻ Rakei zobaczył moją Brendę,zakochał się na zabój.Niewiele brakowało,a pojechałyby obie z Zuzią.

moj tez ma takie porywy serca, ale ostatnio coraz szybciej odzyskuje rozsadek :mrgreen: ale nie dziwie sie TŻ-owi Rakei - Brenda jest cudowna i przeslicznie sie komponuje z Susie :lol: tez pomyslalam o tym, ze powinny isc w komplecie :wink:

ja nie mysle o dokoceniu, bo TŻ bez pracy, a na drugie to te problemy kuwetkowe :( :( :( dzisiaj rano znowu sik w duzym pokoju (tym razem na podloge) :cry:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lut 15, 2010 8:45 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Rakea, chyba kazda kocia mama ma multum cierpliwosci, choc to nie jest nic ciezkiego jak sie kocha swoje dzieci :lol: :lol: TŻ sie na mnie wscieka, ze sie na nie nie zloszcze, a ja po prostu nie potrafie. Wystarczy jeden look i miekną mi kolana. :lol:

Nie wiem co sie u nas dzieje, ale Freya chyba zaczyna negowac TŻ-a, boi sie go, no i chyba dlatego dzisiaj znowu bylo siuu poza kuwetą - w duzym pokoju - rezydencji TŻ... jakby wiedzial, to by malą oskurkował :( :( :(

tillibulek

Post » Pon lut 15, 2010 12:00 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

jak TŻ na nie to i kot na nie :mrgreen:
u mnie też tak - jak pan-ukochany nie kocha Misiooo to bunt sikowy jest zwielokrotniony...na razie Misiooo ledwo wyszła i obsikała szafę w sypialni - więc znowu wracamy do podstaw, czyli łazienka... :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon lut 15, 2010 13:22 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Rakea pisze:jak TŻ na nie to i kot na nie :mrgreen:

wspolczucia.... ale z tego co wiem Twoj monż kocha Misiooo, a ona jego, a u nas Freya jak tylko zobaczy TŻ, to zwiewa gdzie pieprz rosnie, bo on ja zawsze goni - wiec teoria o ukochaniu w tym przypadku sie nie sprawdza ;)

tillibulek

Post » Pon lut 15, 2010 13:32 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

tillibulek pisze:
Rakea pisze:jak TŻ na nie to i kot na nie :mrgreen:

wspolczucia.... ale z tego co wiem Twoj monż kocha Misiooo, a ona jego, a u nas Freya jak tylko zobaczy TŻ, to zwiewa gdzie pieprz rosnie, bo on ja zawsze goni - wiec teoria o ukochaniu w tym przypadku sie nie sprawdza ;)

ja właśnie o Twoim TŻ - może ona podskórnie czuje, że TŻ jej nie akceptuje?
bo jak mój TZ miał fazę negacji Misiooo, to ta kochała mnie bardziej (ona to akurat tak kocha TZ, że pióra z doopala wyrywałby a ona i tak traktorek na jego widok by uruchamiała)

ale na pocieszenie Zuźka zaniechała CQ procederu - kanapa służy póki co do rozrób i spania..może załapała, że to nie kuweta.. liczymy na to :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Pon lut 15, 2010 14:14 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

nic na to nie poradze, ze Freya boi sie TŻ-a - on ma juz taki tubalny niski tembr glosu i czasem sie wnerwia o byle co, a jak mu mowie, zeby sie nie darl, bo kot mu do buta nasika, to mi wygraza, ze koty z domu powywala :roll: :roll: :roll:

TŻ sie nie zmieni i nie przestanie byc bardziej taktowny :( nawet nie bardzo moge mu powiedziec o zasikaniu czegokolwiek... wole nie.... na razie sciemy wale - dobrze, ze nie czyta Miau, bo moglby sie wiele ciekawych rzeczy dowiedziec o swoich kotach ;)

jakiego argumentu uzylas, zeby sie dokocic? ja wiem co bym uslyszala... :roll:

tillibulek

Post » Pon lut 15, 2010 14:27 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

tillibulek pisze:jakiego argumentu uzylas, zeby sie dokocic? ja wiem co bym uslyszala... :roll:

pokazywałam zdjęcia kocich bid z Miau - i powiedziałam, że nadmę się i przestanę oddychać jak nie dostanę tej rudej na urodziny :P :P :P
chytre nie?
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Pon lut 15, 2010 14:55 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

hmmm... taki w sumie dziecinny argument - moj by sie na to nie nabral ;) a jesli to byloby w takiej sytuacji jak teraz, to bym uslyszala, ze kolejny szczoch nam nie potrzebny... i bylby koniec gadki... mnie tez to szczanie przerasta... dlatego moj poziom gderania na forum bardzo wzrosl ostatnimi czasy... ale ja tak mam, ze jak sie pozwierzam, to mi lzej na duszy :)

Freya tez byla moim prezentem - pod choinke - tym TŻ spelnil moje marzenia (jak byly dwa koty to czegos mi brakowalo, jak Freya doszla, to poczulam sie spelniona ;) tylko tych szczochow nie przewidzialam ;) ) - ale co ja na to poradze, poza tym że sika (choc ostatnio tylko do kuwety, to dzisiaj rano pod balkonem) - jest super słodka :(

tillibulek

Post » Pon lut 15, 2010 15:13 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

co prawda - z tym argumentem to do połowy prawda, tylko pokazywałam zdjęcia na miau..
my już 12 lat z tym Misiem tańcujemy - więc jej siki nie robią specjalnego wrażenia...
Ale podłamałam się jak Zuźka oblała kanapę...

no ciężko jak TZ niewpsółpracujący ...może Twojej Freyi jednak jakaś terapia behaw. + Bach skutecznie pomógłby?
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Pon lut 15, 2010 18:59 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

uuu 12 lat... ładnie... 8O

to pstryknij kiedys fotke tej paskudzie ;)

u nas z Freyą na razie nie jest to az takie nasilone - dzisiejsze poranne udalo mi sie nawet ukryc przed TŻ - zobaczymy co bedzie dalej, wnikliwie ja obserwuje....

ja wiedzialam, ze przynajmniej jeden kot w naszej rodzinie musi byc bury, stad Freya - mam sentyment do tygryskow :1luvu: :mrgreen: a poza tym ona ma cudowny prokoci charakter, a nie ma nic piekniejszego jak dwa tulace sie, myjace sie nawzajem ogonki :1luvu:

tillibulek

Post » Pon lut 15, 2010 19:03 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

a co do Zuzi i kanapy, to zycze, zeby wystepowala na niej tylko w kombinacji spiącej, a ten jednorazowy incydent niech szybko odejdzie w niepamiec :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: i niech zdrowa bedzie kocina - 2 podstawowe rzeczy - zdrowko i CQ w kuwecie :twisted:

tillibulek

Post » Pon lut 15, 2010 21:57 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

tillibulek pisze: a nie ma nic piekniejszego jak dwa tulace sie, myjace sie nawzajem ogonki :1luvu:

no i dlatego warto...być czasem nawet zasikanym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Pon lut 15, 2010 22:07 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Rakea pisze:
tillibulek pisze: a nie ma nic piekniejszego jak dwa tulace sie, myjace sie nawzajem ogonki :1luvu:

Rakea, rozwalasz mnie :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :mrgreen:
bardzo daleko idace wnioski wyciagasz :lol: :wink:
jeszcze tylko dodam, ze w tym co napisalas warto podkreslic jedno slowo - "czasem" :roll: :wink:

tillibulek

Post » Pon lut 15, 2010 22:09 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

a powiedz jeszcze... czym krecisz filmy? i jesli aparatem foto to jak ustawiasz, zeby bylo w formacie avi?

tillibulek

Post » Pon lut 15, 2010 22:50 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

tillibulek pisze:
Rakea pisze:

Rakea, rozwalasz mnie :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :mrgreen:
bardzo daleko idace wnioski wyciagasz :lol: :wink:
jeszcze tylko dodam, ze w tym co napisalas warto podkreslic jedno slowo - "czasem" :roll: :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: tak , tak - wręcz "raczej w ogóle nie" :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
dobrze, że mamy podobne poczucie humoru..czyżby anonimowi zasikani tak mieli?!

filmiki robię aparatem - tam się chyba wybiera format zapisu można ruchomy jpg albo avi.
ale np. z telefonu wychodzą mp4..
A Ty czym robisz?
Obrazek Obrazek

Rakea

[poprzednia][następna]