Dzień dobry Przyszłam się pochwalić-mój Mały aportuje piórka na kiju Ale to nie wszystko-wczoraj gdy nikt nie patrzył to Kiciuś też je nosił w pyszczku Pozdrawiam Cioteczki
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Witaj Aniu! Kociaczki rozrabiają. Aż dziw, że to zima A jak u Was?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
U nas koty chyba zapadły w sen zimowy, bo ciągle tylko śpią. Fakt, jest zimno w mieszkaniu i tylko doopki tulą do ciepełka. Ja i koty jesteśmy ciepłolubne i z utęsknieniem czekamy na lato, którego to ani widu ani słychu.
Łapko, moja Gagunia dosłownie wszystko nosi w ząbkach . Patyk w piórkami, to pikuś dla niej . Ona nawet zabiera się do wzięcia do pyszczka płyty CD w pudełku! .
Wróciłyśmy właśnie z popierania krwi malutkiej . Byłam cała mokra z nerwów i stresu . Wyniki mamy mieć wieczorem...
Gagunia była bardzo grzeczna i dzielna! . Aż samą mnie zaskoczyła . Wetka założyła jej kaganiec na pyszczek, a ja miałam przytrzymywać łapeńki. Malutka płakała i wszystko szło ok, ale w końcówce szarpnęła się i trochę krwi się wylało . Ja z pewnością przeżyłam to 10x gorzej niż ona.
Moja Rózia lubi w paszczę pakować rózne rzeczy i zwiewac. Np. kiedys pociagnęła traktorek dziecięcy na sznurku dobre parę metrów albo porwała torebke papierowa za sznurek. Sikałam ze smiechu
Najwazniejsze, żeby kotecki zdrowe były
A mnie się w lutym szykuje hurt wizyta u WET. Dwie baby - termin szczepień przypominajacych, Kleoś Rtg kontrolne, no i chciałabym go w końcu szczepić (może WET powie, że tak). Bedzie się działo . TŻ bede musiałą zatrudnić do pomocy, bo razem tych kilosów nie udźwignę .
Psiama, a co ja mam powiedzieć? Odrobaczyłam towarzystwo, a pod koniec lutego szczepienia piątki Samochodu brak, fundusze skąpe, a bazarek ni huhu nie idzie
Prosimy o podrzucanie
Dziękujemy Ciocie! Ufff, dobrze, że mamy to już za sobą! Psiama, współczuję Ci tylu wizyt u weta! . Ja, po dzisiejszej, do tej pory jestem roztrzęsiona . Nie mogę patrzeć, jak kotki cierpią .
Izu, chłopa znaleźć Ci trza A poważnie bardzo współczuję ... dzielna z Ciebie kobita
Ulla, co robić, wizyty muszą być i kropka . Ale ja jestem twarda, aktywnie w zabiegach uczestniczę. Mam na koncie asystę kastracyjną, zakładanie wenflonów, podawanie dozylne leków, niektóre w dziewiątym miesiącu ciąży, się działo Jak zabieg konieczny, a zwierz zniecierpliwiony, trzeba zrobić szybko a skutecznie, żeby zminimalizowac stres Taka jest moja WET .