Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:miałam telefon w sprawie czarnego kotka.. Państwo dzwonili w sprawie Bono, ale on w domku.. czy mamy czarnego kotka, albo innego, którego za tego czarnego chcielibyśmy spróbować dać? proszę o pw, prześlę kontakt do Pani.. o domku niewiele wiem, wczoraj dzwoniłam Pani, między jednym a drugim zaliczeniem (lutra), a dziś chciałam coś więcej od niej wyciągnąć, ale nie odbiera telefonu..
edit_f pisze:miałam telefon w sprawie czarnego kotka.. Państwo dzwonili w sprawie Bono, ale on w domku.. czy mamy czarnego kotka, albo innego, którego za tego czarnego chcielibyśmy spróbować dać? proszę o pw, prześlę kontakt do Pani.. o domku niewiele wiem, wczoraj dzwoniłam Pani, między jednym a drugim zaliczeniem (lutra), a dziś chciałam coś więcej od niej wyciągnąć, ale nie odbiera telefonu..
edit_f pisze:Tweety pisze:Lutro, pozwolisz, że na chwilę wetne sie z innym pytaniem. Queen_ink, czy Ty masz sponsorów na szczepienia obecnej na Kocimskiej trójeczki? Bo chcemy w poniedziałek zgarnąć całe towarzystwo nieszczepione i pojechać do dr Szpeyera czyli Twoją trójkę, Helę i Wacusia, Harpię (Hera ma jeszcze przez 2 dni antybiotyk).
nasi weci dbają abyśmy nie mieli bólu głowy od nadmiaru zebranych pieniędzy- Cammi przywiozła fakturę z KV na ponad 3000 zł. Więc dalej jesteśmy w plecki
jeszcze przed złapaniem stałam się sponsorem Alexa, jednego z trójeczki queen_ink..
kitkowa pisze:lutra możesz podrzucić jakiś link do tych ogłoszeń na gazecie? Zobaczylabym jak to wyglada i czy jest proste w obsłudze i wymieniłabym jeden ze swoich portali.
I jeszcze zapytam, czy jest możliwe uzyskanie nowych zdjęć Bercika, bo te dotychczasowe jakoś mało chodliwe są..
queen_ink pisze:A ja mam na Olę i Filka. Po ile są te szczepionki?
I jak Olkowe szwy? Ona miała rozpuszczalne.
Książeczka Aleksego istnieje, mam ją w domu i zostawię jutro rano na Kocimskiej. Jutro postaram się też ozdjęciowac towarzystwo.
[/quote]kitkowa pisze:Proste to mi się to nie wydaje, ale może ktoś by przeszkolił ochotników...
oto link:
http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html
noemik pisze:Grześ, Marek który z Was dyżuruje w następny weekend?
lutra pisze:ja sama mogę się na jeden portal zgłosić jako dodatkowa osoba: wybieram gumtree kocurki.
Leone pisze:noemik pisze:Grześ, Marek który z Was dyżuruje w następny weekend?
Ja w następny weekend nie mogę (jestem zawalony pracą), ale za 2tyg nie ma sprawy
Co do Oli: bardzo chce wyjść z klatki i jak się jej nie pozwala, to piszczy. Wczoraj i dzisiaj kiedy braliśmy ją na ręce, też nie bardzo jej się to podobało, nie wspominając już o czyszczeniu uszu. Oglądaliśmy dziś jej brzuszek i zaniepokoiło nas dość szerokie zaróżowienie i troszkę naderwany szew. Wcześniej miała malutką różową plamkę, ale to było parę razy większe, dlatego od razu zadzwoniliśmy do Tweety.
Tweety, Robert już wrócił? Co z nią?
Tweety pisze:Lutro, pozwolisz, że na chwilę wetne sie z innym pytaniem. Queen_ink, czy Ty masz sponsorów na szczepienia obecnej na Kocimskiej trójeczki? Bo chcemy w poniedziałek zgarnąć całe towarzystwo nieszczepione i pojechać do dr Szpeyera czyli Twoją trójkę, Helę i Wacusia, Harpię (Hera ma jeszcze przez 2 dni antybiotyk).
nasi weci dbają abyśmy nie mieli bólu głowy od nadmiaru zebranych pieniędzy- Cammi przywiozła fakturę z KV na ponad 3000 zł. Więc dalej jesteśmy w plecki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 70 gości