EKSMITKI Z WILCZAKA-szukamy DS,cz.II - PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 05, 2010 21:43 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

zabers pisze:To jak to jest? Masz ten drapak cały, czy nie? (bo w końcu nie zrozumiałam). Cały, tak? Tylko jedzenie jeszcze nie dojechało, tak?
To jakiś super-drapak, że taki cięzki (albo się nie znam).

Mam drapak. Ten:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/83319
Tylko przy jednych zakupach mam trzy podejścia z czekaniem na odbiór paczki. :x Tego jest jeszcze kilkanaście kilo. Pozostaje mi liczyć, że wszystko dowiozą do domu i niczego nie zostawią na poczcie. Miał być kurier do domu, a jest poczta polska, czyli równie dobrze tachaj sobie sam.
Ja też wróciłam do domu ok. 20, bo oczywiście lodówka sama się nie zapełnia.

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Pt lut 05, 2010 21:51 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

A, no fajny ten drapak, bardzo fajny (i tu zazdrosne westchnienie).

no popatrz, moja lodówka też się sama nie zapełnia. (musi, co felerna jakaś) :wink:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt lut 05, 2010 22:47 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

zabers pisze:A, no fajny ten drapak, bardzo fajny (i tu zazdrosne westchnienie).

Też byś sobie coś znalazła. A ten nie pasi?
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... fitu/32863
Wymaga tylko przestrzeni 40x40 i do sufitu?
Koty poszły spać i nie chcą pomóc w skręcaniu. A ja mam 18 elementów i woreczek różnych śrubek... Do odczytania instrukcji potrzeba mikroskopu. :? Kto już skręcał coś takiego? Ratunku :!:

no popatrz, moja lodówka też się sama nie zapełnia. (musi, co felerna jakaś) :wink:

one chyba z tego samego wrednego gatunku :mrgreen:

filo

Post » Pt lut 05, 2010 23:02 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

Oj, chyba sobie zamówię. Dzięki, dzięki (jeszcze tylko TŻ-owi pokażę, tak dla porządku).

nie, nigdy nie skręcałam. ten, co mam był w całości. :(
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Pt lut 05, 2010 23:12 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

Przejrzyj cały dział drapaków. Więcej jest takich smukłych, a długich. W szczegółowym opisie masz wymiary wszystkich elementów.
Meble z Ikei skręciłam, to drapak tez dam radę. :mrgreen:

filo

Post » Pt lut 05, 2010 23:19 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

Na bazar zapraszam: :mrgreen:
viewtopic.php?f=20&t=107330
PUCHY, BŁYSKOTKI - NA WILCZAK

(u mnie problemem jest brak miejsca. Ten jak na razie jest idealny - wstępnie już oglądałam)

zabers

Post » Sob lut 06, 2010 12:45 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

Dziewczyny, bardzo fajny ten drapak:
I chyba nawet dałabym radę go upchnąć na tych moich nieszczęsnych 18 m.kw.
Tylko ta cena.. :evil:
ObrazekObrazek
Obrazek

elza8989

Od: Śro cze 25, 2008 20:16

Post » Sob lut 06, 2010 13:05 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

elza8989 pisze:Dziewczyny, bardzo fajny ten drapak:
I chyba nawet dałabym radę go upchnąć na tych moich nieszczęsnych 18 m.kw.
Tylko ta cena.. :evil:

No ciotka filo się szarpnęła na swoich podopiecznych :kotek:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Sob lut 06, 2010 13:26 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

Hejka! Właśnie zawiozłem Tosię do weta na sterylizację. Dziś u dr Przybylskiego był ewidentnie dzień (foks)teriera, bo czekały same takie, i to w większości w kolorze białym :lol:

Tosia wygłodzona i trochę zła z tego powodu :lol:

Wet zrobi badania krwi przed zabiegiem, żeby mieć pewność co do narkozy po tych ostatnich lekko zwiększonych wynikach.

A jeszcze w drodze powrotnej miała miejsce taka sytuacja "gwarowa":
MPK, linia 82, pani z mocnym akcentem białostockim "płanie kierłowcło, tu sje drzwjie nje łotwarly!" i uprzejma Poznanianka: "bo tam czeba nadusiiić". Mina pani z Białegostoku bezcenna :mrgreen:
Obrazek

Paweł Pe

Od: Śro kwi 29, 2009 10:59

Post » Sob lut 06, 2010 13:55 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

Paweł Pe pisze:Hejka! Właśnie zawiozłem Tosię do weta na sterylizację. Dziś u dr Przybylskiego

Paweł, jaki jest koszt tej sterylki? Plus ile za badania krwi?
Chyba już mam dwie chętne kotki...
Wczoraj miałam telefon: zabłąkała się kotka na klatkę schodową, a ty się kotami zajmujesz? Chyba kotka... prosiłam, żeby zajrzeć pod ogon, bo podobno sąsiadka się zna. Dają kocie jeść, nawet wstawili kuwetę. Nie kwalifikuje się jako pilny przypadek natychmiast do wzięcia...

filo

Post » Sob lut 06, 2010 14:11 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

filo pisze:
Paweł Pe pisze:Hejka! Właśnie zawiozłem Tosię do weta na sterylizację. Dziś u dr Przybylskiego

Paweł, jaki jest koszt tej sterylki? Plus ile za badania krwi?

Badania 40zł a o sterylce napiszę ci dokładniej na priva.
Obrazek

Paweł Pe

Post » Sob lut 06, 2010 14:30 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

Oto nasz drapak:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Chłopaki pozwiedzali. Najbardziej chyba się spodobało Łasikowi, bo prawie zamordował kulkę, a teraz śpi na najwyższej półce. Ptysiowi bardziej odpowiadają taśmy od opakowania. Nie ma to jak się na nie rzucić z rozbiegu. :mrgreen:

Z nowości: Ptyś reaguje na swoje imię. :lol:

filo

Post » Sob lut 06, 2010 15:58 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

koszt naszych badan i sterylki dla Tosi to 140 zl ale prosze sie nie sugerowac bo to cena dla mnie.

Tosia po zabiegu, niestety tym razem mocznik ponizej normy, krea znow w normie, doktor sie dziwi czemu tak, ja zreszta tez. Dziwny ten kot ta Tosia ;)

No i najwazniesze.
TOSIA MA DOMEK

przeprowadza sie za tydzien po zdjeciu szwow.
Domek super prozwierzecy i bardzo cieply, nic a nic Tosi nie bedzie tam brakowac :)
Olga, dzieki za ten domek, mialas nosa kobieto :)
Tosia bedzie miala do towarzystwa kota Sylwestra i dwa pieski Montiego i Gacka :)

Aga dzieki ze pojechalas ze mna :)
i przepraszam...wiesz za co ;)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob lut 06, 2010 16:39 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

Wszyscy się cieszymy, że jest świetny dom dla Tosi! :D Taka dobra informacja była nam ostatnio bardzo potrzebna. Dzięki dziewczyny za odnalezienie tego domku :dance: :dance2: :balony: :1luvu: :torte:

Właśnie przywiozłem Tosię. Leży teraz bidula w transporterze, z otwartymi oczami. Ciekawe kiedy się obudzi i co "powie" :) Olafa i Trixi po różnego rodzaju operacjach odbieraliśmy dopiero po jakimś czasie, więc zwykle już w drodze do domu były lekko wybudzone. Będę dawał znaki jak się coś się nowego wydarzy.
Obrazek

Paweł Pe

Post » Sob lut 06, 2010 16:59 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA - szukamy domow stałych II

Paweł - tak, tak, od razu pisz, dzwoń, "głuchaczuj". sms też jak najbardziej wchodzi w grę.

dziewczyny - zamówiłam sobie ten drapak, który filo znalazła. Po dokładnym pomierzeniu WSZYSTKIEGO - zmieści się i jeszcze zostanie miejsce dla nas, Dużych. :lol:

elza8989 - w porównianiu z innymi formami, cena nie jest zaporowa. Jako nowy klient dostaniesz też rabat ("z punktu", bez niczego)

edit: dla zainteresowanych - tak było dziś w okolicach Biedruska. Śniegu powyżej kolan (nieraz się zapadłam), ale cudnie. A niebo jakie, a słońce...
ObrazekObrazekObrazek

Pozdrowienia z zaspy :mrgreen:

zabers

[poprzednia][następna]