Moderator: Estraven
lutra pisze:ja mam dużo sił i jako nadworny jasnowidz napiszę, że kot czarny powinien dostawać antybiotyk co 2,5 dnia, bo w płucach flegma mu zalega, kot zielony zawiesinę w złotej strzykawce co godzin 17, a koty w kropki na wątrobę cztery krople oleju i odpowiadam, bo akurat mam widzenie.
lutra pisze:101, 102, 103, 104 i 111
Akima pisze:Pyrantelum jest dobre na początek, ale trzeba dziewczynie kupić coś lepszego. Tabletka na odrobaczanie od 6-10 zł.
(pamiętajcie, że on w tym momencie to woreczek z połamanymi kośćmi)Tweety pisze:Victoria!! Ecik wstał, poszedł do kącika klatki, kucnął i się wysiusiał(pamiętajcie, że on w tym momencie to woreczek z połamanymi kośćmi)
Patka_ pisze:halo, czy na kocismkiej jest cos do odrobaczenia? W niedziele odwiedzamy z editf Bone a pisali ze jakiegos robala widzieli
Tweety pisze:Victoria!! Ecik wstał, poszedł do kącika klatki, kucnął i się wysiusiał(pamiętajcie, że on w tym momencie to woreczek z połamanymi kośćmi)
Akima pisze:Tweety może przydałby się ktoś, kto by mnie kopnął w kostke jak będę głupoty gadać. Ty wiesz że ja kontrowersyjna czasem jestem.

Tweety pisze:Akima pisze:Tweety może przydałby się ktoś, kto by mnie kopnął w kostke jak będę głupoty gadać. Ty wiesz że ja kontrowersyjna czasem jestem.
aaa, bo Wy nie wiecie, że nasza Akima z pięknym tyłem i jeszcze piękniejszym przodem będzie za gwiazdę radiową robić jutro (szkoda, że w radio ani przodu ani tyłu).
Akima, dasz radę i bez kopania, po prostu weź ze sobą rozum i instrukcję obsługi w dwóch językach i będzie dobrze

Użytkownicy przeglądający ten dział: stara panna i 61 gości