Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 28, 2010 17:23 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

:ok: :ok: :ok: Domki nie zastanawiać się.. brać kota i kochać :1luvu:
lesna

Post » Czw sty 28, 2010 17:26 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Marzenia11 pisze:Jeżeli ktoś zredaguje ogłoszenie i prześle mi zdjęcie trufli to wydrukuję i porozwieszam gdzie się da w Warszawie. Chętnych proszę o pw.

Najlepszy tekst to ogłoszenia Majki2222 - mam nadzieję, że zrzeknie się praw autorskich i Cię nikt nie ścignie :mrgreen:, zdjęcia najlepsze są milki z kolei (pewnie też nie będzie miała za złe). Chyba że chodzi Ci o złożenie ogłoszenia :?:

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Czw sty 28, 2010 20:26 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Wczoraj wysłałam Marzeni ogłoszenie - takie do powieszenia na słupie, tablicy itp. Musi ocenic, czy jest dobre.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pt sty 29, 2010 6:29 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Jest ok. Dodałabym tytuł "Podaruj jej zycie!!!". Zobaczę jeszcze, zajmę się ogłoszeniami w weekend.
Trufelko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 29, 2010 19:29 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Trufelka.. wracaj na pierwszą :ok: :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Sob sty 30, 2010 17:56 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

A swoją drogą to myślałam, że pomagam osobie której los kotki jest bliski - czuję się ... bo kolejny miesiąc mija a muszę w swoim życiu uwzględniać nie swojego kota który w dodatku jest jak mimoza.

Motodrama

Post » Sob sty 30, 2010 17:57 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

A swoją drogą to myślałam, że pomagam osobie której los kotki jest bliski - czuję się ... bo kolejny miesiąc mija a muszę w swoim życiu uwzględniać nie swojego kota który w dodatku jest jak mimoza (tzn. zdrowotnie, bo charakterek ma cudowny :1luvu: ).

Motodrama

Post » Sob sty 30, 2010 18:42 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Motodrama pisze:A swoją drogą to myślałam, że pomagam osobie której los kotki jest bliski -

chyba jednak jest inaczej... i nic nie zmieni mojej opinii.... eneda napisała mi, że nie będzie się tłumaczyć dlaczego nie może być w necie i podrzucać wątku Trufli, pisać w nim.... ale dobrze widać, że eneda jest w necie i jest bardzo zaangażowana w wyadoptowanie kocurka Rysia i regularnie podbija jego wątek.. . W tej sytuacji trudno mi uwierzyć, że działa na rzecz Trufli poza forum, ogłasza ją, pyta wśrod znajomych... Ja w to nie wierzę. Motodrama w związku z tym bardzo Cie poproszę o pw i bezpośredni telefon do Ciebie, ktory umieszczę na ogloszeniach. Oczywiście to twoja decyzja - jeśli uznasz, ze ma tam być kontakt do enedy to tak zrobię. Ale ja nie ufam w jej chęć i zaangażowanie w znalezienie domu dla Trufli.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sty 30, 2010 20:33 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Przepraszam za OT.

Potrzebna pomoc (głównie sucha karma) dla 25 bezdomnych kotów!
Zapraszam na wątek: viewtopic.php?f=13&t=106896

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Nie sty 31, 2010 8:37 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Do góry Trufelko :ok:
a ja miałam cichą nadzieje.. ze pewne sprawy w końcu się powyjaśniają i to w gronie szczególnie zainteresowanych .. chyba zbyt optymistyczną
lesna

Post » Nie sty 31, 2010 10:30 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie sty 31, 2010 17:57 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

HOP ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie sty 31, 2010 23:46 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

coś dzisiaj trufelka nie ma odwiedzin w watku... już się poprawiam :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon lut 01, 2010 13:07 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Wreszcie ktoś mi odpowiedział....proszę o kciuki :ok:

Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do mojej osoby, proszę bezpośrednio do mnie, nie wysyłam niestety już linku do wątki Trufli do ogłoszeń [szkoda, bo jest dużo informacji na temat jej cudownego charakteru], bo ludzie chcą czytać tu o zwierzaku, a nie kto o kim co myśli....
viewtopic.php?f=1&t=107508
=======================================
viewtopic.php?f=1&t=107441

eneda

Od: Pon lut 23, 2009 18:42

Post » Pon lut 01, 2010 14:44 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

eneda pisze:Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do mojej osoby, proszę bezpośrednio do mnie, nie wysyłam niestety już linku do wątku Trufli do ogłoszeń

Nie rozumiem dlaczego - przecież to jest wątek Trufli, a nie Twój. Co mogą obchodzić potencjalnego adoptującego wady takie czy inne opiekuna :?: Poważny DS przede wszystkim chce uzyskać jak najpełniejszy obraz kota, a Trufli atutem jest akurat charakter - zupełnie bezproblemowy oraz łatwość przeflancowania.

Motodrama

[poprzednia][następna]