Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Dzień dobry. W związku z Pani ogłoszeniem w sprawie kota do oddania mam pewną uwagę. Pisze Pani że nie jest wykastrowany "ale już niedługo będzie po zabiegu". Przecież to okrucieństwo okaleczać zwierzę i pozbawiać je tego w co wyposażyła je natura ! Tak nie można. Proszę bardzo, niech Pani szuka dla kota docelowej przystani ale bez robienia mu krzywdy. Moda na okaleczanie psów i kotów przyszła niedawno do Polski z Zachodu. Ale oni tam oderwali się od natury i kierują się w tej sprawie chorym egoizmem. Nie warto ich bezmyślnie naśladować ! Życzę mądrej decyzji
seja pisze:Już się cieszyłam , że ktoś chce go zaadoptować , a tu taki oto mail :Dzień dobry. W związku z Pani ogłoszeniem w sprawie kota do oddania mam pewną uwagę. Pisze Pani że nie jest wykastrowany "ale już niedługo będzie po zabiegu". Przecież to okrucieństwo okaleczać zwierzę i pozbawiać je tego w co wyposażyła je natura ! Tak nie można. Proszę bardzo, niech Pani szuka dla kota docelowej przystani ale bez robienia mu krzywdy. Moda na okaleczanie psów i kotów przyszła niedawno do Polski z Zachodu. Ale oni tam oderwali się od natury i kierują się w tej sprawie chorym egoizmem. Nie warto ich bezmyślnie naśladować ! Życzę mądrej decyzji
Nie wiem czy mam coś odpisywać...
Marea pisze:Madra dziewczynka, niech go ustawia i zrobi z nim porzadek bo sie panoszy dziad jedenSeja a to nie Tinka trafiła do domu Cyrysa na adopcje i zwrócono ją bo sie atakowały? czy cos mi sie pokiełbasiło? Trzymam kciuki za nowy domek dla Chłopaka
tak btw to mój malec tez taki wszędobylski i zaczepia starsza i jej spokoju nie daje, te chłopy to czasem straszne są nawet w kocim wydaniu
Marea pisze:Tak jeszcze OT apropo sklepów zoologicznych, wiem ze mieszkasz gdzies we wrzeszczu, ale moge polecic sklep zoologiczny na Zaspie, na tyłach ETC w Lotni (od Galerii jakies 10 min piechotka sie idzie do ETC ) mają spory asortyment i bardzo tanio, ceny porównywalne do tych ze sklepów internetowych, np Bozita kartonik 4.9zl sztuka, Royal na wage, woreczek 200gr 4.99, Hills 4.5zl, Profilium 3.5 bodajze, Bosh 4.2 czy 3.9zl alternatywa dla zamówien internetowych...
Marea pisze::ryk: co za diabły wcielone, pewnie połączenie Cyrus + Tina to mieszanka wybuchowa, ale nie przejmuj sie, inni czasem maja gorzejja codzien pobudka o 5/6 rano bo kotki glodne...a u moich rodziców, szczeniak mix labradora, z rodzicami od 6 tyg. zycia, znaleziona mała kuleczka pod blokiem, teraz ma jakies 7 / 8 miesiecy, przedwczoraj ojciec wyjął sosnowe drzwi z szafy bo wypadały, położył na dywanie opierając o komode, wracamy do domu, patrze drzwi na srodku pokoju i ponadgryzane w dolnym i gornym rogu, jak ojciec to zobaczył to sie wydarł na psa ale machnął reką, ze glupi i drzwi nie zabezpieczył bo ona wszytsko co nowe zje albo pogryzie
inny razem moj mlodszy brat nie zamknal drzwi przesuwanych od komandora, i poszedl na dwor a pies wyciagnal sobie buty nowe mojej mamy za 300 zl
i zaczal na szczescie od obcasów i fleków i w zasadzie tylko lekko naryszyl sam but na czubku ale mama mało co zawału nie dostała a brat ktorego spotkalam na spacerze z daleka krzyczal ze prezentu pod choinke nie bedzie
mam wyliczac dalej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości