Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
AnielkaG pisze:Może ktoś ma pomysł co może być Belli? To wszystko do niczego nie pasujeWczoraj miała wysoką gorączkę, dostaje Ceporex i od wczoraj Baytril, dziś nie ma temperatury. Ma dobry apetyt, je mało ale często, ale od początku tak było, sporo pije i sika, kupal normalny. W brzuszku nie ma płynu. Nerki duże. Badania poza leukocytozą i anemią w normie. W moczu białko.
i inny wet by spojrzał świeżym okiem, może na coś innego wpadnie.
Mysza pisze:
Sorry joluka ale w weekend byłam bardzo zajęta, dziś też nie mniej, nie zaglądałam do wątku. Umowa jakakolwiek, nie ma Mafijnej, kazdy ma co chce
AnielkaG pisze:i inny wet by spojrzał świeżym okiem, może na coś innego wpadnie.
4 wetów myślało, każdy podejrzewa FIP, sorry ale na Białobrzeskiej ja nie mam zaufanych wetów
Mysza pisze:joluka- o gagarina - omijać szerokim łukiemAle być może jest tam dobry wet i trzymając się go można zwierzaka dobrze leczyc. Natomiast jest tam taka rotacja, takie naciagactwo, ze absolutnie nie polecam nikomu iść w ciemno.[/size]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości