Mikitka znalazła sie i ma się coraz lepiej

A TZ zmieniają sie wraz z rozwojem sytuacji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:ty nawet Kaprysiku nie wiesz ile sie działo poza watkiem :mrgreen:
No pewnie!Ja-Ba pisze:A TŻ który na początku ciągle pytał czy będziemy szukali domu dla Mikitki, teraz gdy ktoś pyta ile mamy kotów a ja z rozpędu i przyzwyczajenia odpowiadam że cztery, poprawia mnie - sześćnie kłócę się, w końcu chłop w rodzinie zawsze ma rację, nie?
Femka pisze:oj tam, normalnie.karolcia_92 pisze:Super. Mikitka cała. Ale ja nadal nie wiem jak to się stało? Napiszcie mi proszę, za dużo postów...
Mikitka nawiała, więc Ja-Ba założyła wątek, żeby ja ktoś zgarnął, Jana akurat była w pobliżu, wzięła ją do transportera, a wczoraj Ja-Ba przywiozła koteczkę do Konina. w międzyczasie kilka osób chodziło sprawdzać, czy kotka tam na pewno siedzi.
I już
hanelka pisze:No pewnie!Ja-Ba pisze:A TŻ który na początku ciągle pytał czy będziemy szukali domu dla Mikitki, teraz gdy ktoś pyta ile mamy kotów a ja z rozpędu i przyzwyczajenia odpowiadam że cztery, poprawia mnie - sześćnie kłócę się, w końcu chłop w rodzinie zawsze ma rację, nie?
Ja-Ba pisze:Mikitka rano znalazła na podłodze długą trawkę którą zgubił Szaruś i bawiła się nią jak mały kociak, podrzucając do góry!to był piękny widok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 28 gości