Wiedziałem że w końcu polubisz zimę Kalair

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:A ja zimy nie lubie- ale mowie grzecznie dzień dobry, siedzac przed kompem w rekawiczkach, jeszcze nie napalone w domu![]()
bubor pisze:Widocznie jesteś ciepłolubna Mosiu
kociczka39 pisze:kalair pisze:Czy takie pozycje pomagają w rozgrzewaniu się?![]()
Jakie fajne łapkowe zwisy![]()
![]()
Dziń Dybry![]()
kalair pisze:moś pisze:A ja zimy nie lubie- ale mowie grzecznie dzień dobry, siedzac przed kompem w rekawiczkach, jeszcze nie napalone w domu![]()
Cześć Mosiulek, a u mnie tak, palone przez noc-a raczej podtrzymywane ciepełko, a teraz leci w dół..I dopiero też po południu ok., 15 będzie na ią,.nowo..A opał też leci w dół z ilością..
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Wiedziałem że w końcu polubisz zimę Kalair
Absolutnie nie!Wręcz przeciwnie!
Tak się próbuję podtrzymać na duchu.
![]()
Witaj Buborku, informuję Cię, że kaczki nie poprzymarzały.![]()
![]()
To Laffizdrolek będzie sie miał na co patrzeć przez okno
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:A ja zimy nie lubie- ale mowie grzecznie dzień dobry, siedzac przed kompem w rekawiczkach, jeszcze nie napalone w domu![]()
Cześć Mosiulek, a u mnie tak, palone przez noc-a raczej podtrzymywane ciepełko, a teraz leci w dół..I dopiero też po południu ok., 15 będzie na ią,.nowo..A opał też leci w dół z ilością..
A u mnie niesttety sie wyziebia przez noc a potem rano jest makabrycznie,,,juz sie pali ale trzeba poczakac az kaloryfery dojda do odpowiedniej temperatury. A wegiel sie konczy, pewnie tzreba dokupic, zawsze starczalo ale w tym roku zima bardzo dluga i mrozna
kociczka39 pisze:kalair pisze:Dybry dybry!![]()
Ale Ty raczej tak nie leż..
![]()
![]()
Jak się dzisiaj czujesz?
No nie,raczej nie mam w planie tak poleżeć,buhahaha![]()
![]()
A dzisiaj nawet loozik,przeszedło mi![]()
kalair pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:Dybry dybry!![]()
Ale Ty raczej tak nie leż..
![]()
![]()
Jak się dzisiaj czujesz?
No nie,raczej nie mam w planie tak poleżeć,buhahaha![]()
![]()
A dzisiaj nawet loozik,przeszedło mi![]()
To dobrze! Tylko uważaj, coby to piffko Ci nie zaszkodziło!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości