BIAŁA i ŁAPKA mają Dom Stały !!! Wszystkim dziękujemy !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 24, 2010 11:35 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

Rety, jak dobrze :D , że one są u Karoliny :D .... Takie mrozy teraz.....
Obrazek

Dorota z Wawra

Od: Nie gru 06, 2009 15:22

Post » Wto sty 26, 2010 19:25 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

kotki-piecuszki i żarłoczki w jednym pozdrawiaja wszystkich :)

nadal przerazone ale jedza, robia w kuwete i hałasuja w nocy.

Karolina Ł.

Od: Pon sty 04, 2010 22:55

Post » Wto sty 26, 2010 19:30 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

kotki-piecuszki i żarłoczki w jednym pozdrawiaja wszystkich :)

nadal przerazone ale jedza, robia w kuwete i hałasuja w nocy.

Karolina Ł.

Post » Wto sty 26, 2010 20:31 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

jak na domowego kota przystało :lol: Wysypiają sie w dzień o nudza sie w nocy!
To,ze hałasuja to olbrzymi krok do przodu!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto sty 26, 2010 20:34 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

Tak, całe szczęście, że nie muszą siedzieć w te mrozy na dworze. Nie wiem jakby przetrwały biedne kociny :( Chociaż w taki mróz może sąsiadom nie chciałoby się ruszać zadka z domu, żeby psuć budki kotom :evil:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto sty 26, 2010 21:04 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

sąsiadom zawsze sie chce!!!
U mnie w takie mrozy chodza codziennie rano do pobliskiego kościoła a przy okazji skopia miseczki i przeganiaja koty :mrgreen: Karmie ok.5.30 rano i chce im sie stać w oknach :mrgreen:
na "dobra duszę"mozna zawsze liczyc :evil:
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 27, 2010 10:05 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

Kotki sa ciekawskie, smieszne i bardzo mile.
Najbardziej ciekawi je moja kotka-Frida. Wąchają sie przez kraty ale Fridziak sie boi-gupek jeden :)
a one sa tak mile, ze nie pacaja łapka kiedy sprzatam klatke. Biala wspina sie na prety, a Łapke podnosze- prostuje kocyk i juz.
Jedza jak male konie, choc przestaly sie juz rzucac na jedzenie- wiedza, ze nawet jesli nie zjedza do konca, to nikt im nie zabierze
Nie wiem czemu,ale bardziej lubie Biala- jest taka slodka, choc dzikus straszny.

Karolina Ł.

Post » Śro sty 27, 2010 10:06 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

genowefa pisze:Tak, całe szczęście, że nie muszą siedzieć w te mrozy na dworze. Nie wiem jakby przetrwały biedne kociny :( Chociaż w taki mróz może sąsiadom nie chciałoby się ruszać zadka z domu, żeby psuć budki kotom :evil:

Sąsiadom może nie (chociaż wątpię - w długie zimowe wieczory, z nudów, można dopieszczac kolejną pułapkę) , ale robotnicy coś tam remontują i nawpiep... desek i jakichś kubłów pod taras, tak więc wypłoszyliby koty z ostatniej kryjówki na posesji na bank. Cud że udało się je wyprowadzic w porę :lol:
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Śro sty 27, 2010 10:08 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

Karolina Ł. pisze:Kotki sa ciekawskie, smieszne i bardzo mile.
Najbardziej ciekawi je moja kotka-Frida. Wąchają sie przez kraty ale Fridziak sie boi-gupek jeden :)
a one sa tak mile, ze nie pacaja łapka kiedy sprzatam klatke. Biala wspina sie na prety, a Łapke podnosze- prostuje kocyk i juz.
Jedza jak male konie, choc przestaly sie juz rzucac na jedzenie- wiedza, ze nawet jesli nie zjedza do konca, to nikt im nie zabierze
Nie wiem czemu,ale bardziej lubie Biala- jest taka slodka, choc dzikus straszny.

A to ciekawe, mnie serce zawszej bardziej biło do Łapki :D
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Śro sty 27, 2010 10:30 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

Ja podswiadomie bardziej wolę dzikuski.Każdego lubie i dbam,ale zyskac serce dzikuska...bezcenne :1luvu:
Dziewczyny odwlacie kawał dobrej roboty!!!
Gratulacje :piwa:
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 27, 2010 10:35 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

Karolina Ł. pisze:Nie wiem czemu,ale bardziej lubie Biala- jest taka slodka, choc dzikus straszny.

Dorota z Wawra pisze:A to ciekawe, mnie serce zawszej bardziej biło do Łapki :D

No i podzieliły się dziewczyny uczuciami :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie sty 31, 2010 14:12 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

Halo, Karolinko, jak dziewczyny? Napisz słówko :D
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Nie sty 31, 2010 17:02 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

Dziewczyny ok, tzn bez wiekszych zmian.
Powiem Wam, ze one sa dzikie i chyba nigdy ich nie oswoje ;(
Nie spedzam w domu za duzo czasu i moze to dlatego...:(
dodajcie mi otuchy, prosze :)

Karolina Ł.

Post » Nie sty 31, 2010 18:13 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

Łapka była rokująca jeśli chodzi o oswajanie. :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon lut 01, 2010 16:08 Re: PILNE !!! dwie uratowane siostry szukają kochającego DS

Może feliwaya im w kontakt koło klatki wsadzić? :cry: Martwię się trochę, że nic w kierunku "cywilizacji" się nie posuwają...
Tak bardzo nie chciałabym, by wróciły w końcu do mnie pod taras :cry: ...
Obrazek

Dorota z Wawra

[poprzednia][następna]