Spróbuj jakies krople do noska albo chociaż ten disnemar, żeby ją odetkać to może zacznie jeść, bo teraz jej na pewno ciężko.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kułko pisze:Zuzi zaczynają zaklejać się oczkadużą część oczek zasłania trzecia powieka. Zuzia oddycha przez buzię. Z noska leci brazowa wydzielina. a nosek podkrwawia leciutko. pewnie od ciągłego lizania go.
Dary od Gibutkowej w użyciu. srebro dostała wczoraj i dzis rano. nosek spsikany. pasty wepchnęłam jej trochę do pyszczka ale nie przełknęła nawet
Zuzinka leży obok mnie na łózku. oddycha ciszej, ale widze ze dalej z trudnością bo cały brzuszek jej pracuje.
Wszystkie kości już jej wystają
Kułko pisze:Zuzi zaczynają zaklejać się oczkadużą część oczek zasłania trzecia powieka. Zuzia oddycha przez buzię. Z noska leci brazowa wydzielina. a nosek podkrwawia leciutko. pewnie od ciągłego lizania go.
Dary od Gibutkowej w użyciu. srebro dostała wczoraj i dzis rano. nosek spsikany. pasty wepchnęłam jej trochę do pyszczka ale nie przełknęła nawet
Zuzinka leży obok mnie na łóżku. oddycha ciszej, ale widze ze dalej z trudnością bo cały brzuszek jej pracuje.
Wszystkie kości już jej wystają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 571 gości