.Siknąć łobuz nie chce
Moderator: Estraven
.

Monostra pisze:Wiecie, że nietoperzyści są zorganizowani niczym miau?Siedzą na forum.przyroda.org. Wczoraj skontaktował się pan z Centrum i nietoperz dziś pojedzie do nich
. Uff, bałam się że zostanę Przymusowym Domem Tymczasowym dla nietoperza
![]()
Jest nawet lista chiropterologów w Polsce, z którymi można się kontaktować, jak się takiego znajdzie: http://www.nietoperze.pl/spischir.html
Może się komuś przyda
Śnieg na balkonie mamy dalej. Mokry, bo mróz puszcza. Trykot wyszedł i odkrył, że nie da się otrzepywać wszystkich 4 łap jednocześnie, choć usilnie próbował.
u mnie mam podobnie z Guciem .....probowal ogrzac jednoczesnie 4lapy i stawal sie kotem bezlapym....teraz siada wpokoju i patrzy z dalejka , jak reszta kotow urzeduje na balkonie, a tne nietoperek to czysty odlot hahahaha.....ale macie odmiane:))) dt dla nietoperkow ....szacunek sie nalezy 
PO lekturze kilku madrych ksiazek .....umiem sie zachowac...naciski typu drapanie lapa w drzwi od dsZafy lub drzwi wejsciowe.....udaje ze nie slysze.......efekt przy duzej konsekwencji.....Smakusia uznala ,ze jestme hglucha...i czasme glaskami mnie prowadzi pod drzwi bym otworzyla ......a ja udaje glupa.....tak dobrze, ze jak ja biore na rece i od tych drzwi zabieram....to patrzy na mnie z litoscia w oczetach
, dał łapkę i siedział cichutko i spokojnie. Morfologia OK, biochemia będzie o 21.

kciukasy podwojne

JoasiaS pisze:Będzie dobrze, Monostra![]()
Nie histeryzuj mi tu
Monostra pisze: (...) całodobowy lab nie przyjmuje próbek zwierzaków, to Moher figuruje tam jako dziecko 8) .
Dorota pisze:Monostra pisze: (...) całodobowy lab nie przyjmuje próbek zwierzaków, to Moher figuruje tam jako dziecko 8) .
![]()
Jak chlopczyk ma na imie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 30 gości