Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Informacja do Pani Magdy przekazana, biało-bura przed końcem tygodnia trafi do swojego DS
Mysza pisze:Kaprys2004 pisze:Informacja do Pani Magdy przekazana, biało-bura przed końcem tygodnia trafi do swojego DS
znaczy się dodzwoniła się, zaklepała?
Żeby tylko jej nazwisko zapisali dla kogo, bo tam weci się zmianiają 3 razy na dobę...
IKA 6 pisze:Witajcie. Joluka zaprosiła mnie na Wasz watek. Jestem DT ale przede wszystkim dla maluchów. Jak to dziewczyny z Wrocławia kiedyś powiedziały schodzą ode mnie jak świeże bułeczki. Oczywiscie po wyleczeniu i zaszczepieniu.... Zainteresował mnie wypadek kotka(?) w czyms na oczku ( sorry nie przeczytałam całego watku). Lekarzy mam doskonałych a płace tylko ceny hurtowe leków. Opieka gratis. Czy oprócz tego kotka macie jeszcze jakies maluchy![]()
joluka pisze:IKA 6 pisze:Witajcie. Joluka zaprosiła mnie na Wasz watek. Jestem DT ale przede wszystkim dla maluchów. Jak to dziewczyny z Wrocławia kiedyś powiedziały schodzą ode mnie jak świeże bułeczki. Oczywiscie po wyleczeniu i zaszczepieniu.... Zainteresował mnie wypadek kotka(?) w czyms na oczku ( sorry nie przeczytałam całego watku). Lekarzy mam doskonałych a płace tylko ceny hurtowe leków. Opieka gratis. Czy oprócz tego kotka macie jeszcze jakies maluchy![]()
Mysza pisze:IKA bo czytam i nie rozumiem. Jaki wypadek?
Mamy trzy koty z mocno zmienionymi oczami: tri z zamglonymi oczkami u Anielki, Dymka z cosiem na rogówce u mnie i krówka z wrzodem o szept. Co cię interesuje?
Może doczytaj i doprecyzuj
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 6 gości