Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 13, 2010 13:40 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Informacja do Pani Magdy przekazana, biało-bura przed końcem tygodnia trafi do swojego DS :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro sty 13, 2010 13:49 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Kaprys2004 pisze:Informacja do Pani Magdy przekazana, biało-bura przed końcem tygodnia trafi do swojego DS :D

znaczy się dodzwoniła się, zaklepała?
Żeby tylko jej nazwisko zapisali dla kogo, bo tam weci się zmianiają 3 razy na dobę...
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro sty 13, 2010 13:53 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Myślę że zaraz zadzwoni.
Kontakt z panią Magdą jest doskonały. Dzwoni, oddzwania. Spoko. Napisałam maila, a później napisałam sms'a, że wysłałam maila i niedługo oddzwoniła. O tym że odbierze kotkę do końca tygodnia powiedziała mi z radością, kiedy usłyszała, że sprawa załatwiona.

Kciuki teraz potrzebne żeby i dalej było ok!! :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro sty 13, 2010 14:10 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sty 13, 2010 14:24 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Śro sty 13, 2010 14:24 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

łomatulu ale fajowe wieści :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro sty 13, 2010 14:48 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Mysza pisze:
Kaprys2004 pisze:Informacja do Pani Magdy przekazana, biało-bura przed końcem tygodnia trafi do swojego DS :D

znaczy się dodzwoniła się, zaklepała?
Żeby tylko jej nazwisko zapisali dla kogo, bo tam weci się zmianiają 3 razy na dobę...

koniecznie trzeba potwierdzić i trzy razy przypomnieć wetom, że na kota czeka dom, duża rotacja tam jest w ciągu doby :)
:ok: :ok: :ok:

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Śro sty 13, 2010 14:49 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Strasznie się cieszę, że ten białobury kocurek ma DT! To przemiły kocio. Próbował mi się wkręcić do rekawa tam w Józefowie. :1luvu:
Moja Sissi coraz mniej zwiewa. Chwilami mam wrażenie, że ona to robi nie ze strachu, tylko dla zabawy: Widzi, że idę, pokica kawałek i patrzy złośliwie. Zbliżam się - znowu kic, kic, kic... Przecież to śmieszne jest jak Duża gra z nami w berka, prawda? Za to dziś w nocy spała na kołdrze. Bo przyznam się, że klatkę olałam - jak odliczyć wolierę FIVków, to całe to moje mieszkanie spełnia kryteria "małego pomieszczenia" :wink: Za to wzięta na ręce mruczy jak traktorek i ugniata łapkami - to chyba dobra wróżba?
Oczka dużo lepsze po tobrexie, który zasponsorowała nam cioteczka ynka, której niniejszym baaardzo dziękuję :1luvu: Zastrzyków z linco nie lubimy strasznie! Skrzeczymy po nich jak sroczka.
Mała kompletnie nie boi się psów. Wczoraj jak nasypałam Saszy suchego, władowała się bezczelnie do miski i dokonała zaboru mienia. Sasza był zdegustowany, ale nie protestował.
Czego mi jeszcze brakuje do szczęścia? Chciałabym, żeby Sissi "dała głos". Od kiedy jest u mnie nie zamiauczała jeszcze ani razu...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sty 13, 2010 14:52 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Witajcie. Joluka zaprosiła mnie na Wasz watek. Jestem DT ale przede wszystkim dla maluchów. Jak to dziewczyny z Wrocławia kiedyś powiedziały schodzą ode mnie jak świeże bułeczki. Oczywiscie po wyleczeniu i zaszczepieniu.... Zainteresował mnie wypadek kotka(?) w czyms na oczku ( sorry nie przeczytałam całego watku). Lekarzy mam doskonałych a płace tylko ceny hurtowe leków. Opieka gratis. Czy oprócz tego kotka macie jeszcze jakies maluchy :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro sty 13, 2010 14:57 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

IKA bo czytam i nie rozumiem. Jaki wypadek?
Mamy trzy koty z mocno zmienionymi oczami: tri z zamglonymi oczkami u Anielki, Dymka z cosiem na rogówce u mnie i krówka z wrzodem o szept. Co cię interesuje?
Może doczytaj i doprecyzuj ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro sty 13, 2010 14:58 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

IKA 6 pisze:Witajcie. Joluka zaprosiła mnie na Wasz watek. Jestem DT ale przede wszystkim dla maluchów. Jak to dziewczyny z Wrocławia kiedyś powiedziały schodzą ode mnie jak świeże bułeczki. Oczywiscie po wyleczeniu i zaszczepieniu.... Zainteresował mnie wypadek kotka(?) w czyms na oczku ( sorry nie przeczytałam całego watku). Lekarzy mam doskonałych a płace tylko ceny hurtowe leków. Opieka gratis. Czy oprócz tego kotka macie jeszcze jakies maluchy :ryk: :ryk:

joluka

Post » Śro sty 13, 2010 14:59 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

joluka pisze:
IKA 6 pisze:Witajcie. Joluka zaprosiła mnie na Wasz watek. Jestem DT ale przede wszystkim dla maluchów. Jak to dziewczyny z Wrocławia kiedyś powiedziały schodzą ode mnie jak świeże bułeczki. Oczywiscie po wyleczeniu i zaszczepieniu.... Zainteresował mnie wypadek kotka(?) w czyms na oczku ( sorry nie przeczytałam całego watku). Lekarzy mam doskonałych a płace tylko ceny hurtowe leków. Opieka gratis. Czy oprócz tego kotka macie jeszcze jakies maluchy :ryk: :ryk:

ojojo - z wrażenia kliknęłam przed napisaniem czegokolwiek!!

IKA 6 - witamy!!!! dzięki za odzew :!: :1luvu:

joluka

Post » Śro sty 13, 2010 15:00 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Mysza pisze:IKA bo czytam i nie rozumiem. Jaki wypadek?
Mamy trzy koty z mocno zmienionymi oczami: tri z zamglonymi oczkami u Anielki, Dymka z cosiem na rogówce u mnie i krówka z wrzodem o szept. Co cię interesuje?
Może doczytaj i doprecyzuj ;)

IKA pisze chyba o kocurku z wrzodem - twoim łazienkowcu - tak IKA?

joluka

Post » Śro sty 13, 2010 15:01 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

uuups - tzn. koteczce... sorry! :wink:

joluka

Post » Śro sty 13, 2010 15:06 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

UWAGA!!! zadzwoniła do mnie pani dyrektor, są trzy małe koty do zabrania na już!
Komuś podrzucono, ktoś chce je do józefowa zabrać - dziś/jutro mają być w józefowie

więcej nie wiem
oprócz tego, że są małe, ale już samodzielne (ale wiecie jak to jest z opisem przez kogoś kto się na kotach nie zna - pan może uważać, że mają 3 miesiące a będą miały miesiąc)

HELP! DT dla trzech kociaczków małych z kartonu potrzebny!!!!!!!!!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

[poprzednia][następna]