MaryLux pisze:Witaj Mru. Wczoraj mnie pokujali
Inka
Za co?

Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Inka
Avian pisze:Cześć Mru
Mnie też skłuli![]()
Duża zabrała mnie razem z Rudym Mru do weta,
on sobie spał, a ja w tyłek dostałem![]()
Gagat
ps. Mru, przecież wyglądasz jak normalny kot, czemu Twoja Duża i Duża od BK się śmieją z Ciebie???
Dorota pisze:...bry... wszystkim!
Inka
Za co?![]()
Mru
aglo pisze:Duża ze mnie też się śmieje...![]()
I mojego brzucha. I śmiała sie wczoraj, jak poszedłem przytulic się do niej...
Bruno nierozumiany
Bruno wczoraj przylazł do mnie, kazał się miziać, pozwalał obracać sobą na wszystkie strony...Koniec końców uwalił się na plecach, kołami do góry, ogon zarzucił na brzuch, a głowę położył mi na ramieniu i kazał się drapać po brzusiu...
![]()
Duża od Bruna
aglo pisze:Duża ze mnie też się śmieje...![]()
I mojego brzucha. I śmiała sie wczoraj, jak poszedłem przytulic się do niej...
Bruno nierozumiany
Bruno wczoraj przylazł do mnie, kazał się miziać, pozwalał obracać sobą na wszystkie strony...Koniec końców uwalił się na plecach, kołami do góry, ogon zarzucił na brzuch, a głowę położył mi na ramieniu i kazał się drapać po brzusiu...
![]()
Duża od Bruna
MaryLux pisze:Dorota pisze:...bry... wszystkim!
Inka
Za co?![]()
Mru
Za tę goopią kokcydię, która mi się wpychnęła w brzuszekPrzecież ja jej nie zapraszałam!
Dorota pisze:MaryLux pisze:Za tę goopią kokcydię, która mi się wpychnęła w brzuszekPrzecież ja jej nie zapraszałam!
Ojej...
Te kokcydie jednak trzeba jakos wyrzucic...
Mru wspolczujacy
Femka pisze:Rosen, wystarczy, żebyś bardzo dużo jadł i w miarę możliwości bez przerw
będziesz podobny do Mru
Koralik od B.K.
Femka pisze:Rosen, wystarczy, żebyś bardzo dużo jadł i w miarę możliwości bez przerw
będziesz podobny do Mru
Koralik od B.K.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości