Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:tak czułam Amyśku, drogi już wczoraj były koszmarne już się zastanawiam jak jutro pojadę![]()
Chyba komnata musi zaczekać na następny weekend niestety![]()
może sąsiadka ją przetrzyma w domku co?
amyszka pisze:
Sąsiadka zarzeka się że będzie ją trzymać w domu i nawet jak wypuści na siku to nie spuści z oka
Katarzyna Grzyb pisze:To ja też z![]()
![]()
za pogodę, no i sąsiadkę, żeby dopilnowała Kotki
![]()
![]()
![]()
Będę zaglądać i pozdrawiam
amyszka pisze:Kochani Milka o tym jeszcze nie wie ,ale wszystko wskazuje na to że będzie miała bezpieczny domek tymczasowy![]()
Może jeszcze w ten weekend![]()
Jest tylko jeden warunek ,domek potrzebuje sponsorów ,bo sam ma tylko (i aż ) miejsce i serce do pomocy ,ale środków finansowych brak![]()
Jest to forumowa Legnica z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=102912
Jeśli ktoś chciałby wspomóc finansowo kicię to wyślę dane Legnicy na PW
Wszystkie wpłaty będziemy oczywiście rozliczać na wątku .Orientacyjnie potrzebne ok 40 zł na miesiąc na utrzymanie -czyli wyżywienie i żwirek .Dojdą pewnie koszty badania ,czy szczepienia![]()
Pomoc może być również w formie zakupu żywności ,czy w bazarkach![]()
Kotka jest zdrowa i wysterylizowana ,a to najważniejsze![]()
Na początek pomoc jest![]()
![]()
Pomoc będzie nadal potrzebna ,dopóki kicia nie znajdzie domku stałego
Jak ktoś ma jakieś pytania to proszę ,bo ja nie bardzo się w tym odnajduję![]()
amyszka pisze:Wiesiu każdy wie że przy większej ilości kotów nikt nie jest w stanie określić ile dokładnie idzie karmy ,czy żwirku![]()
Myślę że nikt tego od Ciebie nie oczekuje .Myślę że wystarczą wpisy o kosztach dodatkowych -czyli badania,odrobaczania,szczepienia,czy nie daj Boże leczenie![]()
![]()
Poza tym gdyby Milka znalazła szybko domek to podejrzewam że nikt nie będzie oczekiwał zwrotu pieniędzy ,tylko zostaną u Ciebie na ratowanie innych bied![]()
Legnica pisze:Ale dziewczyny kici jeszcze u mnie nie ma.Pierwszy raz będę miała sytuację kiedy to fundusze oczekują na tymczasa a nie tymczas oczekuje na pomoc
Legnica pisze:Pojawiła sie mozliwość transportu dla Foxa(tymczas "na wydaniu")będe musiała podwieźć go do Wrocławia.Na dzisiaj nie jestem pewna czy to będzie piątek-sobota-niedziela,ale na pewno chodzi o -ten-weekend.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Sillka i 55 gości