LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 09, 2010 23:55 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

AnielkaG pisze:hmmm, Lilunia tłuściutka jest :) jak pączuszek

Niestety, tak :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie sty 10, 2010 0:04 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Amika6 pisze:
Regata pisze: OT - O ile wiem, p Iwona (ta od Tosi) ma więcej zwierząt, niż podane w wątku.

Regata i z tego powodu dalej podważasz wiarygodność tych faktów.
To może zauważ, że przytoczoną tu informację o ilości zwierząt podała sama p. Iwona w rozmowie z Zuzia96.
Pewnie tak samo kłamała, jak z tym szpitalem i poważną operacją, którą miała.
Widocznie p. Iwona oszukiwanie ma już we krwi.

Dokładnie tak było, wpisałam to, co powiedziała mi p.Iwona. Powiedziała, że stan kotów u niej jest zawsze 6, a że ostatnio odeszla jej na mocznicę koteczka, to zwolniło się jedno miejsce i postanowiła wziąć kotkę po przejściach.
Widocznie pani ta okłamała mnie również co do ilości zwierząt, bo nie dałabym Lili do domu, gdzie jest bardzo dużo zwierząt, a już szczególnie psów. Regato, to ile tam jest tych zwierząt?? Bo że to jest ta sama osoba nie mam cienia wątpliwości.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 10, 2010 0:17 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

donia777 pisze:hmm...tym razem to chyba wina internetu,bo u mnie wszystko działa :wink:
a z filmikami udało mi się w miarę szybciutko:) strona na unitedcats też już jest :lol:

http://pl.unitedcats.com/cat/lili307

można wirtualnie wygłaskać Lili na każdym zdjęciu - wtedy więcej osób ją zauważy :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja też sobie wygłaskałam Lilunię wirtualnie :D :D :D :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 10, 2010 0:32 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Niechcąco miałyście bardzo adekwatne podkłady muzyczne do tych filmików:

Just because I love you..

Just enjoy the show..

:ryk:

Piękne kociczki :1luvu: :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie sty 10, 2010 0:50 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Faktycznie :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: a Lilcię głaszczmy z całych sił i znajdźmy jej najlepszy domek na świecie!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Nie sty 10, 2010 9:59 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

No to siup!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie sty 10, 2010 10:13 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Za najlepszy domek dla Lili :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sty 10, 2010 10:24 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Bazyliszkowa pisze:Za najlepszy domek dla Lili :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochana Lileczko, Opatrzność nad tobą czuwa.... :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie sty 10, 2010 10:36 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Regata pisze:
Amika6 pisze:
Regato, nie ma zakazu cytowania części postu.

Poza tym, napisałaś tę informacje jako OT i ja do tego OT się odniosłam, bo dla mnie zabrzmiało to jakbyś Zuzi zarzucała nieścisłości w informacjach podanych w wątku.

no właśnie, nie Zuzi...

I wierzę, że koteńka trafi do najlepszego domu, jest cudna

W takim razie źle odczytałam Twoje intencje i bardzo przepraszam :oops:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie sty 10, 2010 10:38 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Koteńki na filmikach są takie radosne i śliczne :1luvu: .
Wirtualne głaski ja też przesłałam :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie sty 10, 2010 17:48 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Banerek Liluni wrócił.Tym razem dopiero go zdejmę jak koteńka znajdzie ten jedyny kochający dom. Nowy rok,nowe nadzieje :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie sty 10, 2010 21:58 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Pozwoliłam sobie zacytować ten post z wątku Reski. Nie chciałam się już tam wypowiadać, żeby nie zaśmiecać więcej wątku chorej kotki, ale wobec ciągłej zmiany wypowiedzi tej pani zdecydowałam się na zacytowanie smsa (do sprawdzenia, jeżeli ktoś nie wierzy), który podobno miał dotyczyć kota...no że chyba kot ma na imię Żona i miał operację wyrostka.

Ja przynajmniej mam już zdanie o tej pani wyrobione...

zuzia96 pisze:
antoninaśnieżka pisze:a sms dotyczyl kota nie mnie - zbieg tematow i zdarzen - poprosilam swojego wojtka zeby przeslal sms ze mamy szpital i komplikacje i odezwe sie jak sie uporamy.
przekladanei wizyt rzeczywiscie bylo spowodowane pogoda - gdyby nie to pojechalabym po Lili - ale nie jestem samobojca i nie pojade w sniezyce a taka byla przed swietami jak sobie przypominamy
za duzo mam do stracenia

i tak jak mowisz - watek lili w watku lili - mea kupla ze sie nie odezwalam i za to przepraszam

I tyle było w pierwszej wersji pani postu, jak widać ma pani w zwyczaju kłamać do końca, również zmieniając swoje wypowiedzi. Nie miałam zamiaru wypowiadać się już w wątku Reski, ale sama pani wywołała mnie do tablicy i zmusiła do zacytowania treści smsa, jakiego otrzymałam 28 grudnia o godz.9.08 i wciąż mam go w telefonie. Cytuję: "Witam. Żona wczoraj w nocy miała operację wyrostka z komplikacjami otrzewnej. Odezwiemy się za parę dni jak wszystko będzie w porządku.Pozdrawiam.Wojciech"

Pani Iwono, proszę skończyć już tę farsę i nie ośmieszać się dalej

Przepraszam, znikam już z tego wątku

Odpowiedź na ten mój post była taka:
antoninaśnieżka pisze:zuzia96 skonczmy wlasnie bo to bez sensu tluc piane !

Faktycznie, to już bez sensu........
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 10, 2010 22:47 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Ta kobieta chyba nie ma sumienia :(
Dobrze że Lilunia zdrowa, domek będzie na pewno.
AnielkaG

Post » Nie sty 10, 2010 23:03 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

:evil: :roll:

Lileczko, będzie dobrze, jak to dobrze, że nie pojechałaś do tamtego domu... :oops:
zasługujesz na o wiele wiele więcej... na jacudowniejszy domek pod slońcem :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie sty 10, 2010 23:19 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Opatrzność nad kicinką czuwała :))

Teraz juz bedzie tylko lepiej.
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

[poprzednia][następna]