cudne

dobrze ,ze mozna czasem na fotki popatrzeć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Bliźniaczki, przynajmniej dla mnie, były naprawdę urodziwe. Moje koteczki wzięte do pustego, bezzwierzęcego przez 6 lat domu. Już nie mogłam wytrzymać tej pustki bez pieszczoszka. A teraz mam bandę wymagających, wyniosłych i samolubnych potffforów :mrgreen:
kinga w. pisze:tosiula pisze:Bliźniaczki, przynajmniej dla mnie, były naprawdę urodziwe. Moje koteczki wzięte do pustego, bezzwierzęcego przez 6 lat domu. Już nie mogłam wytrzymać tej pustki bez pieszczoszka. A teraz mam bandę wymagających, wyniosłych i samolubnych potffforów :mrgreen:
Kwintesencja zakocenia.![]()
annette88 pisze:dzien dobry, kotusie i Duza
trawa11 pisze:Czesć
tosiula pisze:Martwi mnie Fili. Wczoraj wymiotował. Całe mieszkanie było brudne jak wróciłam. Ale wymiotował samą wodą. Miał taki twardy, wzdęty brzusio. Ale nic go nie bolało jak go obmacywałam. Podałam mu espumisan. Nie miał apetytu. Nawet się nie ruszał. Leżał sobie na kocyku. Podałam mu siemie. Zatrzymało wymioty, ale rano jeszcze nie miał apetytu. Dałam mu rano jeszcze raz siemie. Teraz czekam na Sarę. Po lekcjach pójdzie zobaczyć jak Fili się czuje. Nie mam możliwości dzisiaj wyskoczyć do domu w ciągu dnia. A martwię się bardzo. Nie wiem, czy coś zjadł. Czy jest chory. Czy może już jest lepiej.
tosiula pisze:trawa11 pisze:Czesć
Witaj TrawkoJestem głodna, co masz dobrego na obiadek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 22 gości