Kalendarz RC - na zasilenie wrocł. Kociej Skarbonki KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2010 14:52 Kalendarz RC - na zasilenie wrocł. Kociej Skarbonki KONIEC

Na licytację przeznaczyłam naprawdę śliczny kalendarz RC 2009/2010 (od września 2009 do grudnia 2010). Twarde okładki, mnóstwo pięknych ilustracji, miejsce na notatki, na każdy dzień 21 linijek na wpisanie planu zajęć. Rozmiar A5
Na każdy kolejny tydzień przypada ilustracja innej rasy (koty i psy), a ponadto w każdym tygodniu oraz quiz sprawdzający naszą wiedzę o zwierzętach np. Ile sutków ma kotka? Dlaczego koty często uciekają po przeprowadzce do nowego domu? Kiedy udomowiono koty?

Obrazek Obrazek

Cena wywoławcza tego pięknego kalendarza to tylko 10 zł + koszt przesyłki 4 zł
Licytujemy tydzień od pierwszej oferty.

Możliwa opcja Kup Teraz: 20 zł - kupiła Gosiara bardzo dziekuję :1luvu:

Wpływ z licytacji kalendarza zasili Kocią Skarbonkę i pomoże uratować jakąś wrocławską kocią biedę ze schroniska, z ulicy, z piwnicy... :cry:

Bardzo proszę o hojność w imieniu tych koteńków, dajmy im szansę na nowe życie
Ostatnio edytowano Sob sty 02, 2010 16:48 przez Pako, łącznie edytowano 1 raz
Pako

Post » Sob sty 02, 2010 15:43 Re: Kalendarz RC - na zasilenie wrocławskiej Kociej Skarbonki

za wywoławczą kalendarz prosze.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Sob sty 02, 2010 15:48 Re: Kalendarz RC - na zasilenie wrocławskiej Kociej Skarbonki

elzak3 pisze:za wywoławczą kalendarz prosze.

Bardzo dziękuję za ofertę :1luvu:

Licytacja wystartowała - zakończymy aukcję 9 stycznia o godz. 15.43

No, chyba, że ktoś będzie chętny do zakupu w opcji Kup Teraz :wink:

A może ktoś da 11 zł? Warto - kalendarz piękny i na pewno będzie użyteczny :ok:
Pako

Post » Sob sty 02, 2010 16:29 Re: Kalendarz RC - na zasilenie wrocławskiej Kociej Skarbonki

Pako pisze:Na licytację przeznaczyłam naprawdę śliczny kalendarz RC 2009/2010 (od września 2009 do grudnia 2010). Twarde okładki, mnóstwo pięknych ilustracji, miejsce na notatki, na każdy dzień 21 linijek na wpisanie planu zajęć. Rozmiar A5
Na każdy kolejny tydzień przypada ilustracja innej rasy (koty i psy), a ponadto w każdym tygodniu oraz quiz sprawdzający naszą wiedzę o zwierzętach np. Ile sutków ma kotka? Dlaczego koty często uciekają po przeprowadzce do nowego domu? Kiedy udomowiono koty?

Obrazek Obrazek

Możliwa opcja Kup Teraz: 20 zł
Ja bym była za opcją kup teraz :D

Wpływ z licytacji kalendarza zasili Kocią Skarbonkę i pomoże uratować jakąś wrocławską kocią biedę ze schroniska, z ulicy, z piwnicy... :cry:

Gosiara

Post » Sob sty 02, 2010 16:30 Re: Kalendarz RC - na zasilenie wrocławskiej Kociej Skarbonki

Gosiara pisze:
Pako pisze:Na licytację przeznaczyłam naprawdę śliczny kalendarz RC 2009/2010 (od września 2009 do grudnia 2010). Twarde okładki, mnóstwo pięknych ilustracji, miejsce na notatki, na każdy dzień 21 linijek na wpisanie planu zajęć. Rozmiar A5

Obrazek Obrazek

Możliwa opcja Kup Teraz: 20 zł

Ja bym była za opcją kup teraz za 20zł:)jest taka możliwość?
Gosiara

Post » Sob sty 02, 2010 16:46 Re: Kalendarz RC - na zasilenie wrocławskiej Kociej Skarbonki

Gosiara [/quote]
Ja bym była za opcją kup teraz za 20zł:)jest taka możliwość?[/quote]

Oczywiście - dzięki serdeczne :1luvu: :dance: :dance2:

Piszę pw z numerem konta, i proszę o adres na pw
Pako