Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panikota pisze:Nie wiem czy zaglądał ktoś do wątku transportowego, ale figuruje tam transportWarszawa - Elbląg - Warszawa tel. 660634646 (yosia)
Warszawa - Elbląg - Warszawa (Wełna)
W linii prostej wypada przez OstródęMoże to byłaby szansa, trzeba by się skontaktować z dziewczynami kiedy jadą w najbliższym czasie ...
Ale z tego co się orientuję, to Warszawa-Łódź to nie jest jakaś mega-wyprawa, czy Ty byś Dulencjo nie dała rady odebrać Maszy z Warszawy? Albo ktoś z rodziny/znajomych?
panikota pisze:Nie wiem czy zaglądał ktoś do wątku transportowego, ale figuruje tam transportWarszawa - Elbląg - Warszawa tel. 660634646 (yosia)
W linii prostej wypada przez OstródęMoże to byłaby szansa, trzeba by się skontaktować z dziewczynami kiedy jadą w najbliższym czasie ...
Ale z tego co się orientuję, to Warszawa-Łódź to nie jest jakaś mega-wyprawa, czy Ty byś Dulencjo nie dała rady odebrać Maszy z Warszawy? Albo ktoś z rodziny/znajomych?
Dulencja pisze:panikota pisze:Nie wiem czy zaglądał ktoś do wątku transportowego, ale figuruje tam transportWarszawa - Elbląg - Warszawa tel. 660634646 (yosia)
O rodzinie i znajomych się już wypowiedziałam, Rakea nie aktywna, napisałam do niej, ale .. ja mogłabym kotę z Wawy odebrać, pod warunkiem, gdybym wiedziałą o której i udałoby się to zgrać z transportem pkp Wawa - łódź... A jak nie to potrzebna jest nieoceniona Rakea![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 654 gości