devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 23, 2009 19:34 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzinki:)

ruru pisze:
gosikbaum pisze:Obrazek
Obrazek

ło matko czy to prawdziwe? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czy ktos ją juz zaklepał? Śliczna.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Śro gru 23, 2009 20:23 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:)

tak:) Haus jedzie do Luss, Patinka (ruda) juz za 4 dni będzie u Yogusi, a czarna Luśka mieszka u Sheriny:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro gru 23, 2009 21:08 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:)

Dziewczyny, kajam się, nie mam fot, dopiero spokojnie usiadłam..Zuza mi całą noc i pół dnia urządzała rzyganko :?
rotawirus :|
umówmy się już zaraz po świętach, porobię..a Lunia teraz od jakiegoś czasu zabunkrowana w budce śpi :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Śro gru 23, 2009 21:33 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:)

sherina pisze:Dziewczyny, kajam się, nie mam fot, dopiero spokojnie usiadłam..Zuza mi całą noc i pół dnia urządzała rzyganko :?
rotawirus :|
umówmy się już zaraz po świętach, porobię..a Lunia teraz od jakiegoś czasu zabunkrowana w budce śpi :)

kuruj córę, my poczekamy, ale Luśkę z choinką to musisz mi obiecać:) u mnie już choinka ubrana i jakoś nie wzbudziła zainteresowania:) może dlatego że teraz podniebny drapak jest??;)

a ja dziś w ferworze kucharzenia dałam rade towarzystwo sfocić 8) Jak zwykle sorki za jakość, bo powinna byc lepsza ale......

niektórzy mają mało wypasione kompy:) z dodatków tylko myszka..... a mój komp?!! ma tez kota komputerowego:)
Obrazek
wczorajsza jadłodajnia wieczorna
ObrazekObrazek
no i "dobry drapak nie jest zły"
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pt gru 25, 2009 11:17 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

Śliczne zdjęcia i koty na nich :1luvu:
Nie wiem, jak chłopcy przeżyją odejście scupłych panien :|
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Pt gru 25, 2009 17:53 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

nooo a jak ja to przezyję???? 8O :? :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt gru 25, 2009 19:47 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

gosikbaum pisze:nooo a jak ja to przezyję???? 8O :? :cry:

Kochana, znajdziesz sobie kolejne kocie-bidy, którym będziesz mogła pomóc :cat3:
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Sob gru 26, 2009 10:06 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

a my czekamy na yogusie:) jutro rozstanie...:(
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob gru 26, 2009 10:10 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

gosikbaum pisze:a my czekamy na yogusie:) jutro rozstanie...:(

u nas wielkie przygotowania, zakraplanie Strongholdem, obcinanie pazurów, rozpakowywanie akcesoriów dla Pati, właściwie jesteśmy gotowi, jeszcze tylko 3 pazury nam zostały :wink:, zadzwonię wieczorem

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob gru 26, 2009 13:22 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

a opracowałaś już spanie na 1/3 poduszki??? bo Pati lubi sie rozciągnąć jak śpi:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob gru 26, 2009 14:10 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

Oj! Będzie płacz jutro :(
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Sob gru 26, 2009 15:44 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

gosikbaum pisze:a opracowałaś już spanie na 1/3 poduszki??? bo Pati lubi sie rozciągnąć jak śpi:)

jakoś to opracuję, na razie na poduszce śpi Gery, w nogach Yoga, zobaczymy gdzie się Pati wkomponuje :) na szczęście są dwie poduszki

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob gru 26, 2009 21:25 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

yogusia pisze:
gosikbaum pisze:a opracowałaś już spanie na 1/3 poduszki??? bo Pati lubi sie rozciągnąć jak śpi:)

jakoś to opracuję, na razie na poduszce śpi Gery, w nogach Yoga, zobaczymy gdzie się Pati wkomponuje :) na szczęście są dwie poduszki

Pati sie wkomponuję Tobie centralnie między biust główką lub łapką koniecznie dotykając twarzy :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Nie gru 27, 2009 6:31 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

no to zaraz wyjeżdżamy :)

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Nie gru 27, 2009 6:36 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) elfy Mikołaja:) foty

bezpiecznej drogi :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

[poprzednia][następna]