Romas pisze:Hej ! I ja sie tu witam cieszac sie ,ze autorka watku zakonczyla pozytywnie swoje poszukiwania kociastego Rys jest przesliczny Plamka rowniez
To prawda, bardzo pozytywnie, Ryś to wspaniały kociak - takiego skarba szukałam
Kociaki juz zaprzyjaźnione, śpią razem, bawia się Plamka jakby odmłodniała Już nie przeżywa jak wychodzimy z domu, teraz ma towarzysza zabaw i kumpla Potwierdza się teoria że kociaki powinny być przynajmniej w wersji 1 + 1 Pozdrawiam
Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.
W ten wigilijny dzień zaśnieżony, kiedy w kościele biją dzwony, a pierwsza gwiazdka błyska na niebie, moje życzenia płyną do Ciebie. Hmmm... a jakie mam Ci złożyć życzenia, by warte były Twego westchnienia? Sukcesów w życiu, ciepła w miłości, dużo uśmiechu, wiele radości. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjaznych w Twym życiu zdarzeń. Niech ten wyjątkowy w roku dzień, odsunie na zawsze Twe troski w cień. I niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat.