Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fiona.22 pisze:Cioteczki kochane, nie przedzierałam się przez cały wątek a pewnie są tu informacje których szukam![]()
Mam 8 mies kocurka z chorymi oczami. Kocurek jest po katarze. Diagnoza naszych wetów to uszkodzenie rogówki. Zalecili solcoseryl 3-4 razy dziennie. Niestety oczy wygladaja koszmarnie. Nic się nie goi. Na całych oczkach jest niebieska powłoczka jakby taka błonka a dziś pojawiły się jakies przekrwienia![]()
Gdzie szukac pomocy ?? Może macie jakieś namiary na okulistę kociego ??
Boje się, ze mały zostanie bez oczek :cry:
Bazyliszkowa pisze:fiona.22 pisze:Cioteczki kochane, nie przedzierałam się przez cały wątek a pewnie są tu informacje których szukam![]()
Mam 8 mies kocurka z chorymi oczami. Kocurek jest po katarze. Diagnoza naszych wetów to uszkodzenie rogówki. Zalecili solcoseryl 3-4 razy dziennie. Niestety oczy wygladaja koszmarnie. Nic się nie goi. Na całych oczkach jest niebieska powłoczka jakby taka błonka a dziś pojawiły się jakies przekrwienia![]()
Gdzie szukac pomocy ?? Może macie jakieś namiary na okulistę kociego ??
Boje się, ze mały zostanie bez oczek :cry:
Fiona, czy kotek ma swój wątek?
Cioteczki kochane, mamy następnego kandydata do wsparcia...
alessandra pisze:kandydaci na grudzień:
dellfin612 pisze:alessandra pisze:kandydaci na grudzień:
Jak dużo mamy pieniążków na pomoc?
AgaPap pisze:Na koncie mam 508,49 zł zebrane ze składek grudniowych + bazarki. No i do tego 80 złotych na rezerwie
fiona.22 pisze:Ciota koko_ załatwiła jakiś transport na dzisiaj w nocy. Szukamy kogos kto odbierze kocinka w Warszawie bardzo wczesnie i przetymczasuje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 173 gości