SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2009 23:10 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Pilnie potrzebna Kułko w tym wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=104838&p=5349165#p5349165.
Jesli ktoś ma do niej kontakt, to pliis, ściągnijcie ją na miau.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob gru 19, 2009 2:14 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

JaEwka pisze:Ja niestety odpadam w chodzenie w niedziele :( teraz mam szkołę na weekendy, w któryś weekend z Wilczką u weta pod kroplówką (chyba że nie trzeba będzie chodzić) a jedyny wolny do Lubina pewnie będę jeździć, ale jakby się zdarzyło że akurat zostanę we Wrocku to dam znać i będę mogła kogoś zastąpić, ale to pewnie nie będzie zbyt często.

To jak jedziesz do Lublina to wpadnij na kawke do Saszki :lol: zapraszamy :kotek: Mój kocio bardzo sie socjalizuje, strasznie pies mu sie podoba, codzienne mizianki, przewracanki sa.Dostaje zastrzyki Saszka i dzielnie to znosi, daje sie przytrzymac i na rekach grzecznie siedzi...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 19, 2009 16:10 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Szkoda, że jutro nikt nie może przyjść :(

Nie wiem, jak będzie ze mną, bo od rana mam gości. Może uda mi się wyrwać na chwilę, ale to nie jest pewne.

Nie mam już lustrzanki, tylko zwykły kompaktowy aparat, który ma swoje humory i raz działa, raz nie. Jeżeli uda mi się dotrzeć na Skarbowców, to niestety zdjęcia będą o wiele gorszej jakości niż wszystkie poprzednie :(
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Sob gru 19, 2009 17:33 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Potrzebna pomoc na jutro!! Przed świętami jest zawsze dużo ludzi, przydało by się podyżurować... :|
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob gru 19, 2009 19:03 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Ja już w Dz :(

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Sob gru 19, 2009 20:58 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Będzie trochę ludzi, bo sporo dzwoniło z ogłoszenia pytać jak dojechać, co trzeba mieć ze sobą, itd... Takie zwykłe pytania, na które powinni odpowiadać pracownicy schroniska, gdyby tylko odbierali telefony. Jak to dobrze, że mają jeszcze kilku wolontariuszy, którym się chce...
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Sob gru 19, 2009 23:12 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

mam caly czas na gratce ogłoszenie, jeszcze o Diego, które zredagowała Gibutkowa, z Kici i Mruczki numerem telefonu, ale z mojego konta gratka, więc dużo osób na maila pyta, potem przekierowuję na Wasze telefony. Z tego ogłoszenia zadzwoniła po Diego pani Ela, wzięła dwa inne i dalej pomaga.... Gibutkowa , od razu uważałam że teks jest niesamowicie chwytający za serce :ok: , ale trochę zmienione ogłoszenie cały czas działa :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie gru 20, 2009 0:14 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

jessi74 pisze:mam caly czas na gratce ogłoszenie, jeszcze o Diego, które zredagowała Gibutkowa, z Kici i Mruczki numerem telefonu, ale z mojego konta gratka, więc dużo osób na maila pyta, potem przekierowuję na Wasze telefony. Z tego ogłoszenia zadzwoniła po Diego pani Ela, wzięła dwa inne i dalej pomaga.... Gibutkowa , od razu uważałam że teks jest niesamowicie chwytający za serce :ok: , ale trochę zmienione ogłoszenie cały czas działa :ok:

Cieszę się że działa :) :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie gru 20, 2009 13:32 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

BOZENAZWISNIEWA pisze:
JaEwka pisze:Ja niestety odpadam w chodzenie w niedziele :( teraz mam szkołę na weekendy, w któryś weekend z Wilczką u weta pod kroplówką (chyba że nie trzeba będzie chodzić) a jedyny wolny do Lubina pewnie będę jeździć, ale jakby się zdarzyło że akurat zostanę we Wrocku to dam znać i będę mogła kogoś zastąpić, ale to pewnie nie będzie zbyt często.

To jak jedziesz do Lublina to wpadnij na kawke do Saszki :lol: zapraszamy :kotek: Mój kocio bardzo sie socjalizuje, strasznie pies mu sie podoba, codzienne mizianki, przewracanki sa.Dostaje zastrzyki Saszka i dzielnie to znosi, daje sie przytrzymac i na rekach grzecznie siedzi...

Bożenko to nie LUBLIN tylko LUBIN (tam gdzie KGHM) :wink: 60 km od Wrocławia także niestety na kawkę nie wpadnę :lol:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie gru 20, 2009 19:45 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

może się pomysł przyda
viewtopic.php?f=1&t=105200
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie gru 20, 2009 20:08 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Bedzie ktos teraz robił bazarek? Mam cos do oddania, ale z 1 rzeczą nie będę zakładac wątku :)
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Pon gru 21, 2009 1:56 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

JaEwka pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

Bożenko to nie LUBLIN tylko LUBIN (tam gdzie KGHM) :wink: 60 km od Wrocławia także niestety na kawkę nie wpadnę :lol:

a mówiłam,ze niezła slepinka jestem :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 21, 2009 8:54 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

I co , czy ktoś dał radę dotrzeć do schronu?
Będą jakieś foty?

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon gru 21, 2009 8:59 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

na wątku seniorów sa wpisane dwa starsze koty ze schronu, wdzięczna będę za informację o ich sytuacji:
Kocurek - ok 10 lat - Wrocław - "zabierz mnie ze schroniska...tylko i aż tyle" - kontakt Kruszyna, Mruczeńka1981
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=103854&start=585

Kotka - ok 10 lat - Wrocław - "alergia, nagle, po tylu latach i wyrzucili, jak stary grat" - kontakt Kruszyna, Mruczeńka1981
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=103854&start=585
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon gru 21, 2009 9:25 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Była Kruszyna, nie ma pilnych przypadków. Czekam na infomację o tych seniorach.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

[poprzednia][następna]