****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Czy to na pewno Masia? Na zdjęciu Masi , ma coś bialego na szyjce, a u tej nie widac Ale z ogloszenia widaC ZE TEZ IM ZAGINĘLA/ Czy kontaktowalaś sie z domkiem?
gisha pisze:Czy to na pewno Masia? Na zdjęciu Masi , ma coś bialego na szyjce, a u tej nie widac Ale z ogloszenia widaC ZE TEZ IM ZAGINĘLA/ Czy kontaktowalaś sie z domkiem?
Jestem bardziej niż pewna , że to Maśka. Maśka ma białą obrożę przeciwpchelną na tym zdjęciu. Więcej zdjęć Maśki jest tu : http://picasaweb.google.com/kociarnia2009/Maska# Wysłałam mail, telefon nie odpowiada.
Wysłałam maila. Mam nadzieje , że odpisze co i jak. Póki co dostałam wiadomość smsem, że jej nie znaleźli. Jak to się stało , że trafiła do Gdynii?? Kupa kilometrów...w skmkę wsiadła?
Przeżyłam totalny szok jak zobaczyłam to ogłoszenie! Z wrażenia dziś jeszcze nie spałam.
Znalazłam ją i jednocześnie zgubiłam... Wątpię żeby mi ją oddali Jest z nimi prawdopodobnie już rok ...
Nie wiem co robić, jakbym wiedziała w którym miejscu zaginęła już o 4 nad ranem byłaby w drodze na ul. Powstania Wielkopolskiego w Gdynii, tylko że strasznie długa ta ulica i pełno na niej domków jednorodzinnych i zaraz jest blisko las.
Tyle razy jeździłam do dr Łukucia do redłowa z tymczasami...ona była tak blisko...
Kciuki trzymam bardzo mocno, może chociaż pozwolą mi ją odwiedzić...
Teraz najważniejsze żeby się odnalazła. Aż mi ciarki przeszły. Misi szukam od 1,5 roku.... może i ona jest gdzieś niedaleko.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier