LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 11, 2009 18:09 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Bardzo się cieszę, że Feliks znalazł swoich dużych :)
Kciuki za szybkie zadomowienie :ok:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pt gru 11, 2009 20:23 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Jak będą jakieś wieści to dajcie znać .....

bo Feliks to taki ........szczególny kot ....

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Pt gru 11, 2009 21:41 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Feluś...tyle cię kocie windowałam na pierwszą, tak gorąco ci kibicowałam...GRATULUJĘ!!!! Bądź szczęśliwi a razem z Tobą Twoi Duzi... :ok: :ok: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt gru 11, 2009 22:32 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Feliks już na miejscu.
Pixie mówiła, że nie zareagował źle, że przechadzał się nawet po mieszkaniu z ogonem w górze :mrgreen:

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Pt gru 11, 2009 22:45 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Super :!: A dokąd Feluś poszedł jeśli mogę spytać? Do dokoconego domu czy też jako jedynak ?

Asia_Siunia

Post » Pt gru 11, 2009 23:02 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Koci jedynak, ale do towarzystwa ma pieska, a dokładniej suczkę :wink: I oczywiście nowych opiekunów 8)
edit: Feliks zamieszkał blisko - w Lublinie.

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Pt gru 11, 2009 23:29 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

bloo pisze:Feliks już na miejscu.
Pixie mówiła, że nie zareagował źle, że przechadzał się nawet po mieszkaniu z ogonem w górze :mrgreen:

Dzisiaj powiem krótko - Feliks ma F A N T A S T Y C Z N Y domek :D :balony: :dance2: :dance: :flowerkitty: :dance: :dance2: :balony: :1luvu:

Bardzo, bardzo dziękujemy wszystkim Ciociom i Fankom za trzymanie kciuków :D
Bardzo pomogły :!:
Przede wszystkim - opłacało się czekać aż właściwy człowiek pozna się na Feliksie.
A Feliks pozna, że to TEN człowiek.
Teraz Feliks ma cudowną Dużą, która być może odezwie się na forum.

Poza tym Feliks ma jeszcze dwoje Dużych Dużych i dwójkę Małych Dużych, przesympatyczną Sunię oraz Pana Świnkę :1luvu:
Młodszy Duży już się zapowiedział z rewizytą u Dzikiego Grzywki i Towarzystwa 8)

Wszystkiego najlepszego Nowa Rodzino Feliksa na nowej drodze życia :!: :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt gru 11, 2009 23:45 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

pixie65 pisze:
bloo pisze:Feliks już na miejscu.

Dzisiaj powiem krótko - Feliks ma F A N T A S T Y C Z N Y domek :D :balony: :dance2: :dance: :flowerkitty: :dance: :dance2: :balony: :1luvu:

Bardzo, bardzo dziękujemy wszystkim Ciociom i Fankom za trzymanie kciuków :D
Bardzo pomogły :!:
Przede wszystkim - opłacało się czekać aż właściwy człowiek pozna się na Feliksie.
A Feliks pozna, że to TEN człowiek.
Teraz Feliks ma cudowną Dużą, która być może odezwie się na forum.

Poza tym Feliks ma jeszcze dwoje Dużych Dużych i dwójkę Małych Dużych, przesympatyczną Sunię oraz Pana Świnkę :1luvu:
Młodszy Duży już się zapowiedział z rewizytą u Dzikiego Grzywki i Towarzystwa 8)

Wszystkiego najlepszego Nowa Rodzino Feliksa na nowej drodze życia :!: :wink:

Takich wieści potrzebuję ......

Właśnie takich .... :)

Obrazek

Feliksiu, życzę ci mnóstwa miłości w nowym domku !!!!! :ok: :ok: :ok:

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Sob gru 12, 2009 10:29 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Takie wieści czyta się naprawdę wspaniale :D No i Pan Świnka brzmi super :wink:
Obrazek

Agnieszka16

Post » Sob gru 12, 2009 11:20 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Ale wspaniała wiadomość :balony: :dance2: :dance: :flowerkitty: :dance: :dance2: :balony:

Długich i szczęśliwych lat życia dla Feliksa i jego Dużych :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob gru 12, 2009 13:17 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

:D Hej to właśnie ja jestem szczęśliwą nową właścicielką Felixa .Kotek barrdzo dobrze zaakceptował nowy domek ,nigdzie się niechowa jest wesoły i śmiały bardzo dziękuje za trzymanie kciuków za mojego kociaka :) :wink: Teraz feluś sobie śpi na parapeciee :D

Ruda94

Od: Sob gru 12, 2009 13:10

Post » Sob gru 12, 2009 13:25 FeliX ma nowy szczęśliwy dom :)

Wbrew pozorom Felix wcale się nie bał,ma całkiem dobre kontakty z moją suczką staruszką (nie zwracają nie siebie uwagi,nie wchodzą sobie w droge,czasami jedno drugiemu wyjada coś z miski :D) Mi zaufał jak narazie najbardziej :P :1luvu: Łasi się mrruczy jest przeuroczy
bardzo się cieszę że mam takiego wspaniałego kocurrka :ok: cała rodzinka go pokochała no oczywiście ja jako jego główna właścicielka zdecydowanie się w nim zakochałam :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob gru 12, 2009 14:50 przez Ruda94, łącznie edytowano 1 raz

Ruda94

Post » Sob gru 12, 2009 13:44 Re: FeliX ma nowy szczęśliwy dom :)

Ciociu Pixie,bardzo dziękuję za kuwetę,naturalnie się przydała i wcale nie jest taka brzydka :mrgreen: Felix odrazu ją znalazł ...naszczęście bo obawiałam się że w nowym domku będzie miał problemy z jej odnalezieniem :lol:

Ruda94

Post » Sob gru 12, 2009 14:28 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Witamy nową szczęśliwą właścicielkę Feliksa! Mam nadzieję, ze będziesz kontynuować wątek i co jakiś czas wrzucać nam ku połechtaniu serc Felusia w nowym domku! Sama w kwietniu adoptowałam też dymniaczka, też do domu z psem.No i też jestem beznadziejnie zakochana w swoim Zulusie :D . Powodzenia :ok: !

Asia_Siunia

Post » Sob gru 12, 2009 14:33 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

I oczywiście fotki są jak najbardziej mile widziane :mrgreen:
Obrazek

Agnieszka16

[poprzednia][następna]