DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 08, 2009 14:39 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Gucci ma wizytę w piątek :1luvu: Chyba pójdzie :lol: bo Pani sie w nim zakochała jak jej opowiadałam.

Zadzwoniła szefowa i ja w jednej sekundzie zrobiłam się siwa. Za Shani zostało mi 465 zł długu 8O 8O 8O 8O 8O 8O Myślałam że ona była miesiąc w klinice a spędziła tam 50 dni 8O

Będę spłacać w ratach. A miałam sobie w czwartek kupić sukienkę z kotem w Solarze, no nic poczekam na przecenę :kotek:

Ostaje się nam na święta Piratto i Shani czyli dwa najdroższe koty pod słońcem :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto gru 08, 2009 16:56 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:Gucci ma wizytę w piątek :1luvu: Chyba pójdzie :lol: bo Pani sie w nim zakochała jak jej opowiadałam.

Zadzwoniła szefowa i ja w jednej sekundzie zrobiłam się siwa. Za Shani zostało mi 465 zł długu 8O 8O 8O 8O 8O 8O Myślałam że ona była miesiąc w klinice a spędziła tam 50 dni 8O

Będę spłacać w ratach. A miałam sobie w czwartek kupić sukienkę z kotem w Solarze, no nic poczekam na przecenę :kotek:

Ostaje się nam na święta Piratto i Shani czyli dwa najdroższe koty pod słońcem :-)

co to jest Solar ?
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Wto gru 08, 2009 17:01 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:Gucci ma wizytę w piątek :1luvu: Chyba pójdzie :lol: bo Pani sie w nim zakochała jak jej opowiadałam.

co to jest Solar ?

Polska marka, najlepsiejsza na świecie!!!! Nawet nie wiem czy u nas jest, widziałam tylko w internecie w kolekcji :-) Jadę na zakupy w czwartek po prezenty świąteczne bo szefowa planuje akcję w GK także w ten weekend. Nie mam jeszcze żadnego prezentu a mama wkrótce 60 lat kończy. Jestem niedobra córką, jestem też niedobra mamą dla Pirata. Głodze chłopaka!!!!!! Wogóle niedobra jestem
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro gru 09, 2009 12:47 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima, nie przesadzaj - cud, miód, malyna dziewczyna z Ciebie jest :!: :1luvu:
ja to dopiero jestem wyrodna... :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Śro gru 09, 2009 13:01 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

lusesita pisze:Akima, nie przesadzaj - cud, miód, malyna dziewczyna z Ciebie jest :!: :1luvu:

ciagle czegoś zapominam :evil:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro gru 09, 2009 13:03 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:
lusesita pisze:Akima, nie przesadzaj - cud, miód, malyna dziewczyna z Ciebie jest :!: :1luvu:

nie zapomnij przeczytac pw
------------------------

wiga138

Post » Śro gru 09, 2009 13:08 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:

nie zapomnij przeczytac pw

juz odpowiedziałam :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro gru 09, 2009 13:17 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:

zapominanie to objaw przedwczesnej sklerozy (wiem to z własnego doświadczenia :twisted: ), a nie oznaka wyrodności czy czegoś Ty tam sobie ubzdurała :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw gru 10, 2009 9:54 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Jak tam dziś Piratek i Shani ???
Ja ma przespaną nockę i całą masę radości z nowymi lokatorami....
------------------------

wiga138

Post » Czw gru 10, 2009 10:04 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:Jak tam dziś Piratek i Shani ???

Moja siostra jak zebierałam wczoraj Rybkę do nowego domu oświadczyła, że umrze (jest niepełnsprawna). Mamie się płacz tyłka trzymał. Dom cudowny, ale to spadło na drugi plan. Przyjechałam do domu wyczerpana emocjonalnie i fizycznie po 21. Piratek powitał mnie krzykiem nie z tej ziemi. chyba kotki nawoluje 8O . Viki ichciała się przytulać a ja chciałam tylko spać. Mam problemy z oczami, zaczęłam nosic okulary, odstawiałm soczewki. Mam codziennie bóle migrenowe. Siedze w biurze i zastanawiam się ile wytrzymam.

Shani w porządku,a le bardzo potrzebuje domu bo jej się nudzi samej.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw gru 10, 2009 10:04 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

ile szczeniaczków ma pewny dom?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw gru 10, 2009 12:50 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Mam problemy z oczami, zaczęłam nosic okulary, odstawiałm soczewki. Mam codziennie bóle migrenowe. Siedze w biurze i zastanawiam się ile wytrzymam.

Mam niemały zestawik kropelek, maści, żeli (a może surowicą spróbujesz? - podam Ci adres odpowiedniego weta!)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw gru 10, 2009 13:06 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

jasdor pisze:
Mam problemy z oczami, zaczęłam nosic okulary, odstawiałm soczewki. Mam codziennie bóle migrenowe. Siedze w biurze i zastanawiam się ile wytrzymam.

Mam niemały zestawik kropelek, maści, żeli (a może surowicą spróbujesz? - podam Ci adres odpowiedniego weta!)

nie nie za surowicę podziękuję!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw gru 10, 2009 14:12 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima, nie daj sie kobieto - moze wez jakis dzien wolnego zebys odpoczela, co? Tylko Ty, wrzeszczacy Piratek, namolna Wiki.. :)

Trzymam kciuki za domki dla kotow. Dlug okropny... Ale damy rade.
Zostawie Ci na Kocimskiej cos na bazarki, ok? Tylko tak moge pomoc teraz Tobie...

co z ta zapiekanka drogie panie? prosze mnie poinformowac najpozniej dzien przed bo moze sie okazac ze wyladuje w GK na kwescie a tam nie mam kuchenki :twisted:

do mnie przyjezdza dzis piekna kotka po alkoholiczce :( od wczoraj dochodzi do siebie Zyta, kotka z mordowni w Olkuszu (po sterylce) Zytka jest przepiekna... jak podchodze do klatki wlacza motorek. Dziura na boku Felka sie zmniejsza, ale i tak za tydzien go wezme do weta.
Trzeba bedzie splacic dlug u niego, moze i niewielki w stosunku do wydatkow na Shani i Pirata ale jak ZUS nie ruszy tylka i nie przeleje mi mojego L4 to bedzie koniec :( o zblizajacych sie swietach nie mysle, bo nie chce sie denerwowac. Najwazniejsze ze mam drewno do palenia :mrgreen:

Fumik wlazl mi na kolana i ugniata moje uda :ryk: przy okazji robi mi masaz antycellulitowy - kocham tego kota :1luvu:
prosze o info o szczeniaczkach, jak idzie szukanie im domkow? mam nadzieje ze maja sie w porzadku :)

pozdrowienia usciski i miziaki dla zwierzakow!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt gru 11, 2009 13:08 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:
wiga138 pisze:Jak tam dziś Piratek i Shani ???

Moja siostra jak zebierałam wczoraj Rybkę do nowego domu oświadczyła, że umrze (jest niepełnsprawna). Mamie się płacz tyłka trzymał. Dom cudowny, ale to spadło na drugi plan. Przyjechałam do domu wyczerpana emocjonalnie i fizycznie po 21. Piratek powitał mnie krzykiem nie z tej ziemi. chyba kotki nawoluje 8O . Viki ichciała się przytulać a ja chciałam tylko spać. Mam problemy z oczami, zaczęłam nosic okulary, odstawiałm soczewki. Mam codziennie bóle migrenowe. Siedze w biurze i zastanawiam się ile wytrzymam.

Shani w porządku,a le bardzo potrzebuje domu bo jej się nudzi samej.

trochę jestem nie w temacie, ale widzę, że masz się dziewczyno... ja ze swoim wypluwaniem płuc i wnętrzności (leczę paskudne zapalenie oskrzeli), to pikuś przy Tobie... :|
a do tego mam dziwnie gadającego kota, co niszczy wszystko na swojej drodze (distroy'er mały :twisted: ) i tymczaskę przejawiającą objawy autyzmu 8O
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]