Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 08, 2009 10:42 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

I Jest! :mrgreen:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 08, 2009 10:47 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

catawba pisze:Iza domyślam się, że w domu siedzisz? plecy?

Niestety :evil:
Już wariuję leżąc w łóżku i nawet do pracy chciałabym iśc . W domu bałagan ( przeciez faceci nie widzą wielu rzeczy :wink: ) , a ja nic na to nie mogę. :twisted: TŻ gotuje coraz gorsze rzeczy , ale przynajmniej sniadanie i kawę dostaję do łóżka.

maggia :ok: :lol:

To gdzie szampan na seteczkę ? :mrgreen:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Wto gru 08, 2009 10:59 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

eee.. a co tu świętować.. :twisted: będzie 101 i 102.. nowego na razie nie będzie..

Izuś trzymam kciuki, żebyś szybko stanęła na nogi bez bólu :ok:
też mam problem z krzyżem od czasu do czasu, ale nigdy mnie jeszcze nie położyło..

nadal rozmyślam nad prezentem dla ogonów. Pies dostanie mega grube legowisko materac :)
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Wto gru 08, 2009 11:06 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

My w prezencie gwiazdkowym zaczniemy w końcu drapak kotom robic. Psy pewnie dostaną jakieś smakołyki...
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Post » Wto gru 08, 2009 11:15 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

u nas już więcej drapaków się nie zmieści :roll: choć bym chciała, nie powiem..
myślę nad wiklinową budką 3 piętrową, albo nad legowiskiem na kaloryfer..
Obrazek

catawba

Post » Wto gru 08, 2009 11:26 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

No moje poza małą budką z słupkiem to właściwie wcale drapaka nie mają. Ale wykorzystują jako drapak schody i krzesła przy biurkach :evil:

FluszakPluszak

Post » Wto gru 08, 2009 11:34 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

no to powinnaś mieć motywację do działania 8)
będę kontynuować myślenie jutro.. dziś już czas wyruszać do pracy :roll:
Obrazek

catawba

Post » Śro gru 09, 2009 9:37 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

bry ;)

Kacper coś mi osłabł :roll: ma apetyt, ale od wczoraj wieczora jakiś lelawy ..
tak myślę, że mogło go trochę przewiać jak uchyliłam wczoraj okno.. :roll: nie psika, nie kaszle, ale jakiś taki smutny..
Obrazek

catawba

Post » Śro gru 09, 2009 13:51 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Mój działkowy ulubieniec tak samo ... taki zrezygnowany jakiś :roll: może koty też miewają stany przygnębienia?
Bo przecież nie zawiało Kacpra przez chwilowe otwarcie okna? 8O
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw gru 10, 2009 8:40 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

no właśnie nie wiem..temperatury nie ma, kurczaka wcina aż się uszy trzęsą, ale właśnie taki bezjajeczny..
o czym jeszcze mogę pomyśleć, to stres... wolałabym już przewianie. ostatnio zdarzyło się 2-3 wieczory pod rząd, że Songo się na niego rzucał.. oczywiście biały diabeł się rzuca na wszystko, ale tylko na Kacprze to robi wrażenie.. syczy wtedy, drze się i leci ile sił w nogach pod telewizor. a jak Songo tam podejdzie to Kacper syczy i wali łapą. ale zwykle po paru minutach już obaj obserwują szafki w kuchni w poszukiwaniu myszki :lol: i to się nie zdarza codziennie, są dłuższe przerwy, np jak pojawiła się Mycha. Songo miał zajęcie. ogólnie Kacper go nie omija, więc nie wydaje się, żeby się go bał czy unikał.. ale od 2 dni jakiś taki osłabiony i trochę nerwowy i smutny się wydaje. choć wczoraj było znacznie lepiej, siedział przy szafkach, chodził po mieszkaniu, spał z nami. teraz odpoczywa w transporterku po obfitym śniadaniu :)
ehh.. ten Songo .. jak był mały to taki miły się wydawał. a tu diabeł wcielony wyrósł :roll:
Obrazek

catawba

Post » Czw gru 10, 2009 8:42 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Witam! :D

Gdzie nowy wąteczek?
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw gru 10, 2009 9:25 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Madziu ten ledwo dobrnął do końca.. i muszę się uporać z prezentami najpierw.

byłam na spacerze z psem. wracam, a tu koty kontemplują coś dziwnego na podłodze.. zanim zdążyłam zerknąć na to, Poker podszedł i zjadł 8O chwilę mi zabrało, żeby się zorientować co było takie smaczne :lol: okazało się, że rano tż ugotował im kurczaka i nie dał całości, ale kawałki zostawił w garnku.. odkryte 8) nawet Kacper się ożywił :wink:
Obrazek

catawba

Post » Sob gru 12, 2009 17:54 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

witam weekendowo :)

Kacper już wrócił do siebie :D niestety, dziś zrobiłam badanie moczu, a tam nasi nieprzyjaciele :evil: struwity wróciły. ale nie dziwię się.. ph stoi na 7-7,5.. i urinary ani nie myśli tego zbić. doszłam do wniosku, że co pomogło ostatnio to Uropet. tylko, że niby nie powinno się dawać obu - uropetu z urinary :roll: ale chyba trochę mu teraz zacznę dawać, byle nie wrócił stan, że go boli przy sikaniu. a boję się, że na samym urinary może tak być :roll:
ktoś ma pomysł jak się tego świństwa pozbyć? myślę o zmianie karmy na Hill'sa, ale musimy 6kg zjeść do końca.. została jakaś połowa..
Obrazek

catawba

Post » Nie gru 13, 2009 20:56 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

właśnie bratowa z bratem jadą do domu z Kicią z działek. wg mnie spadli jej z nieba.. :1luvu:
nie dość, że zaczynają się mrozy, ona niedożywiona, to jeszcze brzuch taki wielki, że pewnie na dniach urodzi... :roll: na działce rodzinka nie miałaby szans.. kto to wymyślił rodzić na gwiazdkę.. :evil:
Obrazek

catawba

Post » Pon gru 14, 2009 9:46 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

hej ja tu się pojawiam czekając na nowy wątek, a tu nic :roll:

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

[poprzednia][następna]