DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 06, 2009 20:26 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:...acha co do allegro, Czy Ty płacisz za przedłużenie ogłoszenia ?
wyczyść swoje PW bo moje wiadomości wiszą !

nie wisza kochana tylko byłam dzisiaj też w Galerii z Guccim bo nei miał kto przyjść. Jestem wypompowana dokładnie po tych 2 dniach. Za przedłużenie z wyróżnieniem 12 zł więc grosze. Pytam nie dla kasy tylko pomyślałam, że może juz domki sa. Jesli nie to wystawie jutro z rana bo nie mam juz dzisiaj sił. Jutro znowu o 6 wstaje :cry:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon gru 07, 2009 9:54 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:
wiga138 pisze:...acha co do allegro, Czy Ty płacisz za przedłużenie ogłoszenia ?

nie wisza kochana tylko byłam dzisiaj też w Galerii z Guccim bo nei miał kto przyjść. Jestem wypompowana dokładnie po tych 2 dniach. Za przedłużenie z wyróżnieniem 12 zł więc grosze. Pytam nie dla kasy tylko pomyślałam, że może juz domki sa. Jesli nie to wystawie jutro z rana bo nie mam juz dzisiaj sił. Jutro znowu o 6 wstaje :cry:

wiem, wiem, wiem ale ja ...wiesz taka jestem tym bardziej, że to o moich pieskach.
Odpowiedziałam na pw
:)
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Pon gru 07, 2009 10:16 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:

wiem, wiem, wiem ale ja ...wiesz taka jestem tym bardziej, że to o moich pieskach.
Odpowiedziałam na pw
:)

no to sobie wyjasniłysmy chyba już kwestie wystawienia na allegro
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon gru 07, 2009 10:55 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=844968448

now eogłoszenie powisi jeszcze 2 tygodnie
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon gru 07, 2009 11:38 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

O tak to byl ciezki weekend dla Ciebie i kociakow :)
Ale Gucci zrobil furore. Do i Re rowniez, choc nonszalancko spacerujacy po Galerii kotek w szelkach byl nie do przebicia! :)
Najbardziej podobaly mi sie reakcje ludzi - niby zagonieni, niby sie spieszyli ale jak widzieli Gucciego to miekly im serducha, a na twarzach zdziwienie, czulosc, usmiech i "oooooojeeej, kotek" :)
Gucci jestes piekny, madry i mam nadzieje ze szybko znajdziesz domek. Kciuki trzymam za Coco i jej wizyte.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon gru 07, 2009 11:41 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=844968448

8O :D
dziękuję
------------------------

wiga138

Post » Pon gru 07, 2009 17:21 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:

dziękuję

....już bombardują telefonami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ajajajajajajaj :D
------------------------

wiga138

Post » Pon gru 07, 2009 21:07 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
wiga138 pisze:

dziękuję

....już bombardują telefonami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ajajajajajajaj :D

a ja trzymam nadal Pana z lubelskiego na mailu ;-)

Coco w nowym świetnym domu, Rybka jedzie w środę. Ja mam migrenę i mało co widzę. Od jutra okulary na nos zamiast soczewek. Napisze więcej jutro bo teraz nie jestem w stanie. Ciesze sie, że takie zaintersowanie. Ile ma już dom ?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto gru 08, 2009 10:57 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Piratek zszedł ostatnio na drugi plan, ale to tylko dlatego, że sytuacja jest stabilna. Nie jest gorzej. Jest jak było. Pirat ma teraz większy apetyt i się wkurza, że dostaje mało mokrego. Lekarz powiedział, że nie może przytyć dużo. W złości bije mnie łapą a raz nawet ugryzł. Niedobry kotek!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto gru 08, 2009 11:07 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:Piratek zszedł ostatnio na drugi plan, ale to tylko dlatego, że sytuacja jest stabilna. Nie jest gorzej. Jest jak było. Pirat ma teraz większy apetyt i się wkurza, że dostaje mało mokrego. Lekarz powiedział, że nie może przytyć dużo. W złości bije mnie łapą a raz nawet ugryzł. Niedobry kotek!

:D :ryk: :D
------------------------

wiga138

Post » Wto gru 08, 2009 11:08 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:Piratek zszedł ostatnio na drugi plan, ale to tylko dlatego, że sytuacja jest stabilna. Nie jest gorzej. Jest jak było. Pirat ma teraz większy apetyt i się wkurza, że dostaje mało mokrego. Lekarz powiedział, że nie może przytyć dużo. W złości bije mnie łapą a raz nawet ugryzł. Niedobry kotek!

Ty się smiej a jemu zeby z jednej strony zostały 8O Chyba ta wilkakora tak na niego działa
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto gru 08, 2009 11:12 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:
wiga138 pisze:

Ty się smiej a jemu zeby z jednej strony zostały 8O Chyba ta wilkakora tak na niego działa

......jestem pewna że wilkakora !!!!! fajny się robi... :D
to ile Ci zostało ?
------------------------

wiga138

Post » Wto gru 08, 2009 11:28 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

to ile Ci zostało ?

wilkakory nie wiem nie liczę? Po tym jak przesyłka doszła, zaczęłam podawac na 3 dzień i odtąd jedna dziennie rano. Pewnie z tego opkaowania wziął 20-30 tabletek max.l Jest jeszcze dużo!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto gru 08, 2009 11:34 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:
to ile Ci zostało ?

wilkakory nie wiem nie liczę? Po tym jak przesyłka doszła, zaczęłam podawac na 3 dzień i odtąd jedna dziennie rano. Pewnie z tego opkaowania wziął 20-30 tabletek max.l Jest jeszcze dużo!

HA,HA,HA ... :ryk: ale kotów ile Ci zostało ?
------------------------

wiga138

Post » Wto gru 08, 2009 11:44 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:
to ile Ci zostało ?

HA,HA,HA ... :ryk: ale kotów ile Ci zostało ?

Gucci, Shani i Piratto a w drodze jest już kilka do afn.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]