DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 04, 2009 14:30 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:Pan który miał dzisiaj wziąć Coco oświadczył, że znalazł sobie zajebistego rudzielca i już Coco nie chce :evil: Szkoda słów. Coco widać była zbyt zwykła bo bura.

O wczoraj pomieszkuje u nas BIP - 12 letnia sunia po zabiegu usuwania macicy itd... Piratek do niej wystartował i gdyby nie drzwi to nie wiem czy by nie zaatakował. Pomrukiwał i syczał pod drzwiami. Ogólnie niezadowolony, ze w kuchni mieszka piesek. Nie wiem co z nim jest, ale kopuluje z wszystkim co się da 8O

Jutro aukcja na AFN w Galerii, biorę Gucciego. Poogląda sobie rybki i króliczki i zakwestuje za Fundację.

No to coco miał/a szczęście, ze do niego nie trafiła ! Pogadam też o adopcji z Gosiarą z miau do której jadę 12go z psiaczkami. Super dziewczyna i bardzo aktywna.
Napisz mi jeszcze raz co Piratek lubi do jedzenia i pozostałe Twoje kocie towarzystwo !

Czyzby chodzilo o Gosiare z fundacji Szara Przystan z Zabrza? :)
Jesli tak, to faktycznie bardzo fajna dziewczyna, sympatyczna i naprawde duzo dziala dla zwierzakow. Mialam mozliwosc osobiscie ja poznac podczas odwiedzin Fredzi, Sfinksi ktora jest pod opieka fundacji w Zabrzu.
To pozdrow ja ode mnie jesli to ta sama Gosiara ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt gru 04, 2009 14:30 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:
Kinya pisze:Akima, wróciłam właśnie z Niuńką, na razie siedzi pod szafą koło schodów :(

Zaraz jadę do Krk do lekarza, będę od niego wracać pewnie między 17:00 a 18:00, będziesz w domu?

a możesz wpaść najpier do mojej mamy, tam będę. zobaczysz shani. a potem pojedziemy do mnie na ploteczki

To dla mie żaden problem. Dasz adres jeszcze raz nr tel bo gdzies w psiakach się zagubił. Przywiezie mnie mój pan mąż, ale jego będziemy miały z głowy bo ma sporo spraw w Krakowie !
:)

się porobiło :-) Wiga Ty wpadaj do Piratka bezpośrednio. Kinya ma wpaść dzisiaj najpierw do mojej mamy a potem do mnie na ploteczki :kotek:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt gru 04, 2009 14:31 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:Akima, Solangelica !!! Dziewczyny....w przyszłym tygodniu szykuje mi sie wyjazd z ( chyba ? :D dwoma ) maluchami ( hurrrraaa ), a do Krakowa to tak blisko..... :D

Jeah!!!
Ja dopiero teraz przeczytalam Twoj post bo czytam od konca :) :) :) :)
Zapraszam na zapiekanke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedy bedziesz??
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt gru 04, 2009 14:32 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Kinya Niunce jest lepiej u Ciebie pod szafą niż w klatce. Ona słodziak, przytulak jest :1luvu: Wreszcie dostanie też mokra karmę bo odkąd w arwecie jest to cały czas suchy royal albo hilton. ona ma ogromny apetyt. cieszę się, że jesteście w komplecie
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 04, 2009 14:33 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

ha, ha, ha chyba wymieszała się nam korespondencjia...... :ryk:
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Pt gru 04, 2009 14:38 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:ha, ha, ha chyba wymieszała się nam korespondencjia...... :ryk:

troszkę, ale to dobrze, znaczy że do Piratka ciotki jadą
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 04, 2009 15:26 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

...ale się szum zrobił w sprawie moich podopiecznych !!! TWOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogłoszenie z allegro - pojawiło się w głównym gmachu telewizji..... 8O Dzwonią teraz do mnie ( poruszenie ich historią ( dziś juz trzy tel ) z propozycja pokazania psiaczków w programie : " kawa czy herbata " ....i szukać chcą dla nich domków.....
Powinnaś zająć sie pisaniem np książek ... wycisnęłaś łzy nie tylko ze mnie....

przepraszam Piratku za prywatę... ale wynagrodzę Ci to 12go
------------------------

wiga138

Post » Pt gru 04, 2009 16:43 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:...ale się szum zrobił w sprawie moich podopiecznych !!! TWOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogłoszenie z allegro - pojawiło się w głównym gmachu telewizji..... 8O Dzwonią teraz do mnie ( poruszenie ich historią ( dziś juz trzy tel ) z propozycja pokazania psiaczków w programie : " kawa czy herbata " ....i szukać chcą dla nich domków.....

serce rośnie, ale do Krakowa i tak masz przyjechać nawet jakby się 5 domków w Wawie znalazło!!!!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 04, 2009 17:04 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:
wiga138 pisze:...ale się szum zrobił w sprawie moich podopiecznych !!! TWOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogłoszenie z allegro - pojawiło się w głównym gmachu telewizji..... 8O Dzwonią teraz do mnie ( poruszenie ich historią ( dziś juz trzy tel ) z propozycja pokazania psiaczków w programie : " kawa czy herbata " ....i szukać chcą dla nich domków.....

serce rośnie, ale do Krakowa i tak masz przyjechać nawet jakby się 5 domków w Wawie znalazło!!!!

jadę 12go
------------------------

wiga138

Post » Pt gru 04, 2009 17:08 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

JAK JUŻ SIE DO TELEWIZJI DOPCHASZ TO REKLAMUJ MOJE KOTY :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 04, 2009 17:16 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

..no oczywiście !!!! ale mam tez inne pomysły na Twoje koty... Szukam adopcji u innych wspaniałych "miałkowiczów" ! niech no się uporam z zaległościami w pracy ! Od trzech dni prawie nie mieszkam w domu.... :D
------------------------

wiga138

Post » Nie gru 06, 2009 11:02 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga co sie tam dzieje z psiakami ? mam zapytanie jak daleko mozesz je przewieźć, koresponduję z Panem. Zobaczymy gdzie on mieszka. Jak tam z programem telewizyjnym, aukcja się skończyła i nie wiem czy wystawiać raz jeszcze.

Gucci wczoraj był bohaterem dnia, chodził na szlekach w Galerii Krakowskiej i zbieral pieniądze dla AFN : 6, 5 godziny. Po 4 maiła dość, ale się dzielnie trzymał. Jak wrócil do domu zaczał tłuc siostre więc wszystko z nim ok ;-) Uzbieralismy wczoraj prawie 1 600 zł na operacje i rehabilitację Miko :1luvu:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie gru 06, 2009 19:16 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

solangelica pisze:
wiga138 pisze:
Akima pisze:Pan który miał dzisiaj wziąć Coco oświadczył, że znalazł sobie zajebistego rudzielca i już Coco nie chce :evil: Szkoda słów. Coco widać była zbyt zwykła bo bura.

O wczoraj pomieszkuje u nas BIP - 12 letnia sunia po zabiegu usuwania macicy itd... Piratek do niej wystartował i gdyby nie drzwi to nie wiem czy by nie zaatakował. Pomrukiwał i syczał pod drzwiami. Ogólnie niezadowolony, ze w kuchni mieszka piesek. Nie wiem co z nim jest, ale kopuluje z wszystkim co się da 8O

Jutro aukcja na AFN w Galerii, biorę Gucciego. Poogląda sobie rybki i króliczki i zakwestuje za Fundację.

No to coco miał/a szczęście, ze do niego nie trafiła ! Pogadam też o adopcji z Gosiarą z miau do której jadę 12go z psiaczkami. Super dziewczyna i bardzo aktywna.
Napisz mi jeszcze raz co Piratek lubi do jedzenia i pozostałe Twoje kocie towarzystwo !

Czyzby chodzilo o Gosiare z fundacji Szara Przystan z Zabrza? :)
Jesli tak, to faktycznie bardzo fajna dziewczyna, sympatyczna i naprawde duzo dziala dla zwierzakow. Mialam mozliwosc osobiscie ja poznac podczas odwiedzin Fredzi, Sfinksi ktora jest pod opieka fundacji w Zabrzu.
To pozdrow ja ode mnie jesli to ta sama Gosiara ;)

tak to ta sama Gisiara :D pozdrowię ją !
------------------------

wiga138

Post » Nie gru 06, 2009 19:28 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:wiga co sie tam dzieje z psiakami ? mam zapytanie jak daleko mozesz je przewieźć, koresponduję z Panem. Zobaczymy gdzie on mieszka. Jak tam z programem telewizyjnym, aukcja się skończyła i nie wiem czy wystawiać raz jeszcze.

Gucci wczoraj był bohaterem dnia, chodził na szlekach w Galerii Krakowskiej i zbieral pieniądze dla AFN : 6, 5 godziny. Po 4 maiła dość, ale się dzielnie trzymał. Jak wrócil do domu zaczał tłuc siostre więc wszystko z nim ok ;-) Uzbieralismy wczoraj prawie 1 600 zł na operacje i rehabilitację Miko :1luvu:

Wczoraj dzwoniły dwie osoby z allegro, a dzisiaj trzy w tym jedna pani, która powiedziała że płakała czytając to ogłoszenie........
Słuchaj. Jeżeli znajdę kochane, piękne pełne miłości domki to zawożę dzieciaki na własny koszt ! Wczoraj zostały zaszczepione na parwo i nosówkę. Każde też ma założoną ksiażeczkę. Całuski dla Piratka.
------------------------

wiga138

Post » Nie gru 06, 2009 19:46 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

...acha co do allegro, Czy Ty płacisz za przedłużenie ogłoszenia ?
wyczyść swoje PW bo moje wiadomości wiszą !
------------------------

wiga138

[poprzednia][następna]