Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 03, 2009 18:05 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Iza nie tlumacz nic bo po co
agissowa prawda jest znana wszem i wobec a tak w ogole z oSWIATA sie nie dyskutuje :wink: przecie to autorytet ma byc i tak jest :!:

ja zaczynam sie obawiac ze SPCA do mnie zapuka ze wzgledu na ostatnie zachorowanie Niuni bo mam tak zimno w domu ze wysiedziec nie idzie a kaloryfery sa o d..e rozbil :roll:
znaczy sie jestem wyrodna i wredna
niedojrze zabralam dziekiemu kotu wolnosc to jeszcze doprowadzilam go do choroby -o zgrozo 8O wiem ze mile oczy i uszy sa wszedzie wiec powaznie zaczynam sie obawiac czy mnie zaraz w jakies gazecie nie opisza :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw gru 03, 2009 18:06 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

jestem śmieszna?

no może

a proszę mi napisać co z kotami, które zabrała pani z Lotniska ?
co się z nimi dzieje?
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw gru 03, 2009 18:07 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

nimoge okna otworzyc
bo sie boje co sasiedzi powiedza
a niedajbosze zobacza co i jak mam w domu :roll:
strach pomyslec jaka historia by sie z tego zrodzila :mrgreen:

wiora

Post » Czw gru 03, 2009 18:08 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

bez nerwów pani Izo bez nerwów
i proszę mnie nie obrażać

niezależnie od agresywnego tonu
przypominam że jestem tu tylko dlatego
że ktoś wycierał mną podłogę na tym watku

i bedę to tak długo dopóki będzie pani miała do mnie jakiekolwiek sprawy

proszę o zwrot podpisanego przez mnie potwierdzenia zabrania jakichkolwiek klatek
może być skan

agiis-s

Post » Czw gru 03, 2009 18:15 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

No, na pewno mrożąca krew w żyłach historia :D film by nakręcili.... Ty się zastanów, będziesz sławna .... :roll:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw gru 03, 2009 18:17 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Afatima pisze:No, na pewno mrożąca krew w żyłach historia :D film by nakręcili.... Ty się zastanów, będziesz sławna .... :roll:

czekam na odpowiedź kiedy widziałaś mnie żebrzącą

agiis-s

Post » Czw gru 03, 2009 18:23 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

a kto tu jest nerwowy :roll:
myslmy juz przywykli do typowych polskich zachowan
np hipokryzji,kapowania,klamstw,koloryzowania rzeczywistosci,wynosznia sie na piedestal
ot takie male przywarki wklepywane w mozgownice z pokolenia na pokolenie,urodone w czerwonych czasach wysysane z mlekiem matki,powielane w szkole, potem w pracy

ja juz nie mam zludzen ze w tym kraju sie cos zmieni
no chyba ze czerwone pokolenie zdazylo by wymrzec( bezpowrotnie jak mamuty :ryk: )przed nastepnym pokoleniem,moze wtedy udalo by sie zlikwidowac nasze narodowe cechy.hmy i to jest mysl :roll: no bo jesli odciac chora noge to wieksze szanse ze sie druga nie zinfekuje :roll:

tylu oszustow i klamcow w Szczecinie ,a ja dalej pomagam :roll:
dziwolag ze mnie i pewnie sie spale w ogniu piekielnym za to i za ta moja bezczelnosc i glupote ,a i za sprzatanie tez :mrgreen:

wiora

Post » Czw gru 03, 2009 18:27 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Afatima pisze:Jeszcze jedno, niepojęte jest jak ludzie chcieliby zajrzeć innym do kieszeni i decydować o tym na co mam wydać moje pieniądze, żebrząc jednocześnie o środki dla siebie wśród innych.

Dziewczyny, myślę że nie odpowiadanie ani normanowi ani nikomu kto tu włazi i mąci będzie najlepsze dla wątku. A przede wszystkim: Iza, niech Tobie nie przyjdzie do głowy się tłumaczyć z czegokolwiek, jeszcze tego by brakowało.

Edit: literówki

agiis-s pisze:
Afatima pisze:No, na pewno mrożąca krew w żyłach historia :D film by nakręcili.... Ty się zastanów, będziesz sławna .... :roll:

czekam na odpowiedź kiedy widziałaś mnie żebrzącą

Może ja ślepa jestem, może mój internet fiksuje , ale ja nie widzę nigdzie, żeby było napisane, ze agiis-s żebrze 8O Przeoczyłam jakiś post? Oświećcie mnie gdzie to jest napisane , bo zaraz mi zaniknie sygnał niestety do jutra rana :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw gru 03, 2009 18:30 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

ale ja juz jestem famous :mrgreen: ups slawna sie znaczy,najbardziej z pracy ,ktora wykonuje
taki potwarz o bosz i skaza na zyciorysie 'jol' (jak to sie teraz mowi :roll: )kiedys powiem dzieciom zeby szly po trupach do celu bo inaczej sie w zyciu nie da, a pieniadz najwazniejszy jest,wiec sie nie ogladac za siebie ,do przodu przec ,a i dokopac juz tym lezacym co by miec pewnosc ze napewno juz nie powstana,inwigilowac i donosic tez abu podwoic korzysci...
i znow to aluminium...chyba ze ulotka klamie i thimerosal jednak tez w niej byl a to juz druga dawka..zaczynam sie zastanawiac jakie jazdy bede miala po trzeciej :roll:

wiora

Post » Czw gru 03, 2009 18:32 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Po trupach po trupach, tylko niech dzieci kaloszki włożą wiora :D
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw gru 03, 2009 18:36 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Afatima czekam na odpowiedź

agiis-s

Post » Czw gru 03, 2009 18:38 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Ja wiem że łatwo kogoś obrazić a potem udawać że jest ok Afatima ale nie udzielając mi odpowiedzi niczego nie zdziałasz
kiedy żebrałam?
jeden przykład, jeden wątek
i dam spokój temu watkowi

agiis-s

Post » Czw gru 03, 2009 18:41 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

no tak kaloszki bo se nozki bachorki upapraja
wyrodna matka bede o zgrozo lepiej juz nic na ten temat nie pisze bo mnie jeszcze przymusowo chemicznie wykastruja
a ja w KWIECIE WIEKU jestem :mrgreen:
i na pol etetu pracuje :| yhmy no to sie zakopalam,przyglup ze mnie i tyle :conf:
wstyd i hanba dla narodu wiec prosze mnie jako egzempel nie stwawiac bo sie mlodziez zdemoralizuje :s2:

wiora

Post » Czw gru 03, 2009 18:43 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

a przypomniala mi sie taka lektura ze szkoly sredniej
'Rozdziobia nas kruki i wrony'
kurcze ale skad ja to moge wiedziec przeciez hmy kliner jestem :roll:

wiora

Post » Czw gru 03, 2009 18:48 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

no to pora sprac z siebie
mrsa
legionelle
c.diff;a
i inne onkologiczne skutki uboczne na minus piec bo obecnie mam takie warunki w tojlecie :roll: niewyksztalciuchy i pomywaje lepszych warunkow niestety nie maja,ale moze mi sie mozg zachartuje i glupolem nie bede :roll:

ale wroce,bo jakas wene znowu dostalam :mrgreen: a to sie czesto nie zdarza wiec patrze wykorzystac poki jest.

wiora

[poprzednia][następna]