[WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto gru 01, 2009 15:50 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Noc Zara spedziła na parapecie, a Bunia na miekkiej podusi krzesełka...wszystko jest w porzadku...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 01, 2009 15:56 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

To super! U nas też Zarcia przez pierwsze trzy dni spędzała czas na parapecie, a potem WSZĘDZIE. Nocki obie spędzały w łóżku. Zara bardzo lubi się bawić, zachowuje się jak mały kociak, możesz przekazać, to się kociczka trochę wyluzuje.
=========================
Obrazek
http://www.allegro.pl/item924254167_dla ... haryt.html

Otiskowa Mama

Od: Nie cze 07, 2009 14:11

Post » Wto gru 01, 2009 21:20 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

spoko-Kasia mało jest-zaczarowani uroda dziewczynek :lol: :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 01, 2009 21:30 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

BOZENAZWISNIEWA pisze:spoko-Kasia mało jest-zaczarowani uroda dziewczynek :lol: :1luvu:

to bardzo się cieszę!
Czy ktoś mógłby przekazać nowemu domkowi płytę ze zdjęciami Zary i Buni? Bo zapomniałam przekazać, jak jechały. Myślę, że to nic pilnego, ale fajnie, gdyby to otrzymali.
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Śro gru 02, 2009 19:28 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

aż miło poczytać (chociaż miała być nasza!) :D :1luvu:
Obrazek Cezar, 08.1992 - 02.11.2009 ... śpij słodko me złotko

magda b.

Od: Wto lis 03, 2009 21:24

Post » Śro gru 02, 2009 19:34 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

a bunia nasza :wink:

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Śro gru 02, 2009 19:34 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

magda b. pisze:aż miło poczytać (chociaż miała być nasza!) :D :1luvu:

madzia, a może się skusisz na małego kocurka! 8)
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Śro gru 02, 2009 22:02 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Pisałam własnie z Dużą Buni i Zary i jeszcze Wam powiem złosliwie, ze Bunia mogła byc moja w dwupaku Zara, ale moja wielka miłosc do kalekiego Saszki wygrała...z czego sie bardzo ciesze-własnie nasz króliczek siedzi i czeka na mokre zarełko..
Otóz dziewczynki troche sycza na Kasi rezydentów, ale juz podchodza do miseczek kocich i bawia sie papierkiem.Bunia to oczywiscie nakolankowa dziewczynka, a Zara damuleczka jeszcze trzyma dystans...W kazdym bądx razie sa zdrowe i dobrze trafiły razem.Magdo -wiem,ze zakochasz sie w jakiejs biedzie na bank-tyle ich jest :cry: warto...powodzenia...oczywiscie przekazuje od Was zapytania i pozdrowienia.Badx cie spokojne!Ide ja stad, bo mam cała bande moich futer juz obok(pora jedzonka)...tez sa nocne marki niektóre...a tam kurak pachnie w kuchni,wiec zdziwione,ze służaca Bozena tu klika cos,hi,hi.Pa
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw gru 03, 2009 9:28 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Daj znać, kiedy Zara będzie już swobodnie się wylegiwać w łóżeczku. U nas też potrzebowała tych kilku dni, by się oswolić z Dużymi i Kociastymi domownikami.
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Czw gru 03, 2009 12:19 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Otiskowa Mama pisze:Daj znać, kiedy Zara będzie już swobodnie się wylegiwać w łóżeczku. U nas też potrzebowała tych kilku dni, by się oswolić z Dużymi i Kociastymi domownikami.

:mrgreen: :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw gru 03, 2009 23:16 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

a ja juz fotki ogladam z nowego domku dziewczynek :dance: :dance2: ...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt gru 04, 2009 0:03 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

BOZENAZWISNIEWA pisze:a ja juz fotki ogladam z nowego domku dziewczynek :dance: :dance2: ...

ja też chce ja też chce!
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Pt gru 04, 2009 3:08 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Otiskowa Mama pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:a ja juz fotki ogladam z nowego domku dziewczynek :dance: :dance2: ...

ja też chce ja też chce!

jak Jestes na NK to mozesz obejrzec,hi,hi,albo Kruszynko działaj!
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 07, 2009 2:06 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Dziewczynki ,szczególnie Zara sycza na rezydentów i nie chce jesc ze wspólnych misek...Bunia nakolankowa, spi w łózku, a Zara nadal zdystansowana kurka :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 07, 2009 7:03 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

BOZENAZWISNIEWA pisze:Dziewczynki ,szczególnie Zara sycza na rezydentów i nie chce jesc ze wspólnych misek...Bunia nakolankowa, spi w łózku, a Zara nadal zdystansowana kurka :kotek:

coś długo zajmuje aklimatyzacja tej ślicznotki :(
Obrazek

Otiskowa Mama

[poprzednia][następna]