DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 03, 2009 0:23 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Dzisiaj Piratek zagadał do mnie przez telefon 8) Umawialiśmy się na spotkanie :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw gru 03, 2009 7:46 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Kinya pisze:Dzisiaj Piratek zagadał do mnie przez telefon 8) Umawialiśmy się na spotkanie :)

się rozgadał dziadek nie ma co :ryk:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw gru 03, 2009 9:46 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Obrazek mikołajki

Obrazek

Gucci bardzo szczęśliwy odkąd do nas trafił :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 04, 2009 9:30 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

8O 8O 8O a to co ???????
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Pt gru 04, 2009 9:31 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Pan który miał dzisiaj wziąć Coco oświadczył, że znalazł sobie zajebistego rudzielca i już Coco nie chce :evil: Szkoda słów. Coco widać była zbyt zwykła bo bura.

O wczoraj pomieszkuje u nas BIP - 12 letnia sunia po zabiegu usuwania macicy itd... Piratek do niej wystartował i gdyby nie drzwi to nie wiem czy by nie zaatakował. Pomrukiwał i syczał pod drzwiami. Ogólnie niezadowolony, ze w kuchni mieszka piesek. Nie wiem co z nim jest, ale kopuluje z wszystkim co się da 8O

Jutro aukcja na AFN w Galerii, biorę Gucciego. Poogląda sobie rybki i króliczki i zakwestuje za Fundację.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 04, 2009 9:32 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:8O 8O 8O a to co ???????

no 4 dodatkowe sa u mamy 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 04, 2009 11:35 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:Pan który miał dzisiaj wziąć Coco oświadczył, że znalazł sobie zajebistego rudzielca i już Coco nie chce :evil: Szkoda słów. Coco widać była zbyt zwykła bo bura.

O wczoraj pomieszkuje u nas BIP - 12 letnia sunia po zabiegu usuwania macicy itd... Piratek do niej wystartował i gdyby nie drzwi to nie wiem czy by nie zaatakował. Pomrukiwał i syczał pod drzwiami. Ogólnie niezadowolony, ze w kuchni mieszka piesek. Nie wiem co z nim jest, ale kopuluje z wszystkim co się da 8O

Jutro aukcja na AFN w Galerii, biorę Gucciego. Poogląda sobie rybki i króliczki i zakwestuje za Fundację.

No to coco miał/a szczęście, ze do niego nie trafiła ! Pogadam też o adopcji z Gosiarą z miau do której jadę 12go z psiaczkami. Super dziewczyna i bardzo aktywna.
Napisz mi jeszcze raz co Piratek lubi do jedzenia i pozostałe Twoje kocie towarzystwo !
------------------------

wiga138

Post » Pt gru 04, 2009 11:46 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:Pan który miał dzisiaj wziąć Coco oświadczył, że znalazł sobie zajebistego rudzielca i już Coco nie chce :evil: Szkoda słów. Coco widać była zbyt zwykła bo bura.

No to coco miał/a szczęście, ze do niego nie trafiła ! Pogadam też o adopcji z Gosiarą z miau do której jadę 12go z psiaczkami. Super dziewczyna i bardzo aktywna.
Napisz mi jeszcze raz co Piratek lubi do jedzenia i pozostałe Twoje kocie towarzystwo !

Piratek jada tylko suchą karmę Royal Renal na nerki! Nie może przytyc przy tym sercu więc rano pół saszetki i wieczorem pół. Najczęściej jest to Winston z rybą, ten ze złotej kolekcji za 1,69 :ryk: Gourmet jest be, Kitekat też ju nie, Whiskas zawsze był be, Animonda jest blee. Tylko ten Winston, uwielbia kabanosiki Winstona, któe dostaje jak ładnie zje tabletki. Jak widac wybredny nie jest. Czasem się zlituję i dam mu Royala Exigenta od Viki i wcina. Wszystkie koty to wcinają, ale ma za duzo białka. Pozostałe adopcyjne: Shani Royal Intestinal dla kotów z problemami jelitowymi. Jeszcze z miesiąc, potem już normalna karma. Mokrej nie lubi z tej serii. A maluchy jedza Royala dla małych i Exigenta. Ryba pochłania wszystko co widzi :-) Jak widzisz najwazniejsza jest dobra karma sucha a reszta to dostosowanie się do gustów towarzystwa. Jedne lubią Winstona, inne surową wołowinę. Dla Piratka anjwazniejsze kabanosiki z Winstona ( w Rossmanie - 3,99 za opakowanie :ryk: jak widzisz chłopak nie jest wybredny). Jak przyjedziesz i będzie jeszcze kociejstwo młodsze i shani, to zaprosze Cię na chwilkę do mamy, tam gdzie są. Poznasz siłaczkę Shani, któa lepi się do ludzi.

Bardzo bardzo się cieszę, że przyjedziesz.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 04, 2009 11:54 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

:D :ryk:
------------------------

wiga138

Post » Pt gru 04, 2009 13:20 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima,
Masz chyba zapchaną skrzynkę na PW. Moja wiadomość wisi : w do wysłania
------------------------

wiga138

Post » Pt gru 04, 2009 13:24 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:Akima,
Masz chyba zapchaną skrzynkę na PW. Moja wiadomość wisi : w do wysłania

doszło
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 04, 2009 14:24 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima, wróciłam właśnie z Niuńką, na razie siedzi pod szafą koło schodów :(

Zaraz jadę do Krk do lekarza, będę od niego wracać pewnie między 17:00 a 18:00, będziesz w domu?
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pt gru 04, 2009 14:25 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Kinya pisze:Akima, wróciłam właśnie z Niuńką, na razie siedzi pod szafą koło schodów :(

Zaraz jadę do Krk do lekarza, będę od niego wracać pewnie między 17:00 a 18:00, będziesz w domu?

a możesz wpaść najpierw do mojej mamy, tam będę. zobaczysz shani. a potem pojedziemy do mnie na ploteczki
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 04, 2009 14:28 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:
Kinya pisze:Akima, wróciłam właśnie z Niuńką, na razie siedzi pod szafą koło schodów :(

a możesz wpaść najpier do mojej mamy, tam będę. zobaczysz shani. a potem pojedziemy do mnie na ploteczki

To dla mie żaden problem. Dasz adres jeszcze raz nr tel bo gdzies w psiakach się zagubił. Przywiezie mnie mój pan mąż, ale jego będziemy miały z głowy bo ma sporo spraw w Krakowie !
:)
------------------------

wiga138

Post » Pt gru 04, 2009 14:29 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:

a możesz wpaść najpierw do mojej mamy, tam będę. zobaczysz shani. a potem pojedziemy do mnie na ploteczki

Jasne, podjadę! Zadzwonię jak się będę zbliżać;)
Obrazek Obrazek

Kinya

[poprzednia][następna]