^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 01, 2009 12:53 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

DorotaEm pisze:No i Cię zaskoczę, bo jutro mam dyżur na 10 i mogłabym podjechać. Ale nie wiem, czy się do 8 wyrobię - mogłaby być 8.30?? :)

Moglabys byc. Pozniej powiem Ci dokladnie co i jak,ok?

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto gru 01, 2009 12:56 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Zadzwonię do Ciebie wieczorem :)
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Wto gru 01, 2009 14:30 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Ok ciotko Dorotko.Przygotuj sie psychicznie bo maja Izka jest wieksza panikara niz ja ,chociaz to wydawaloby sie niemozliwe.Caly czas jeszcze ,ze Lusia umrze na stole operacyjnym :evil:

kya

Post » Wto gru 01, 2009 14:31 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

agiis-s to nie jest nic nadzwyczajnego, nie mam własnych kociaków więc mogę sobie kolokwialnie mówiąc pozwolić na przygarnięcie chorego. Od kiedy wraz z kociakiem dostałam pp do domu biorę kociaki ze schronu, bo tam oczywiście wirus jest. Nigdy kociak nie jest zdrowy, z różnym skutkiem udaje mi się wpłynąć na dalsze losy. Zawsze jest tak, że dostają kompletną opiekę weterynaryjną a to i tak mało. Teraz mam nadzieję, że Vini da sobie radę.

Gibutkowa ja nawet nie miałam siły komentować tej sytuacji ani babki, która oddaje kota do schroniska na leczenie. Ludzie adoptują koty niewidome, bez nóżek czy poważnie chore a jej zrobiło różnicę minimalnie mniejsze ale jakże piękne zielone oczko. Wyszłam z założenia że ona po prostu nie zasłużyła sobie na towarzystwo takiego wspaniałego kociaka.

Kya moherku nie martw się o Misiokota, jest w dobrych rękach i całkiem nieźle jak po sterylce wyszedł z kontenerka i oddzielił się od ludzkiego towarzystwa. Chyba obraził się na Rudolfa za to, że go zawiózł rano na zabieg. Śliczny jest ten kociak.

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Wto gru 01, 2009 14:51 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

No czekaj Pixia,niech ja Cie zlapie w swoje rece na jakis spotkaniu.Ja Ci dam moherka babo paskudna :ryk: :ryk: :ryk:

Ps.Czy mozna jakos poprawic los tych kotow w schronisku czy tylko DT moga je uratowac?
Ps2.Nie wiecie czy w jakims sklepie w szczecinie mozna kupic Orijena? Chcialabym sprawdzic czy moje koty zarlyby, ale kupowanie w necie malej paczuszki i placenie za przesylke jakos mnie nie bawi :)

kya

Post » Wto gru 01, 2009 17:25 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

kya pisze:No czekaj Pixia,niech ja Cie zlapie w swoje rece na jakis spotkaniu.Ja Ci dam moherka babo paskudna :ryk: :ryk: :ryk:

Ps.Czy mozna jakos poprawic los tych kotow w schronisku czy tylko DT moga je uratowac?
Ps2.Nie wiecie czy w jakims sklepie w szczecinie mozna kupic Orijena? Chcialabym sprawdzic czy moje koty zarlyby, ale kupowanie w necie malej paczuszki i placenie za przesylke jakos mnie nie bawi :)

Moherowa Ciotko :mrgreen: orijen jest tu: www.molinezja.pl
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Wto gru 01, 2009 17:46 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

O,super.Jak wyrwe sie z mojej wsi to bede musiala tam podjechac koniecznie:) Dzieki moherowa E-ditko :evil:

kya

Post » Wto gru 01, 2009 17:56 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

W TOZie we wtorki odbywa się moherowe spotkanie - możemy jechać :D

Zrób sobie zamówienie w molinezji, dowiozą Ci wszystko do domu.
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto gru 01, 2009 18:04 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

e-dita pisze:W TOZie we wtorki odbywa się moherowe spotkanie - możemy jechać :D

Zrób sobie zamówienie w molinezji, dowiozą Ci wszystko do domu.

No to teraz mnie zastrzelilas,pierwsza czescia wypowiedzi naturalnie :rudolf:

kya

Post » Wto gru 01, 2009 18:19 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Oj tam zaraz :smokin:

Wiesz może co z meblami?
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto gru 01, 2009 18:21 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Dzwonilam ale sie nie dodzwonilam,wyslalam smsa z numerem telefonu . Zaraz wysle drugiego by upewnic sie ,ze mistrz Słodowy przeczytal .

kya

Post » Wto gru 01, 2009 18:39 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

cholerka nooo....dwugodzinne maratony z miasta mnie wykończą

jak nie odzyskam samochodu to chyba złożę watek i będę zbierała kasę bodaj na rower :mrgreen:

w piątek mojej placówce wielki kiermasz przed-świąteczny, mam nadzieję na trochę kociego jedzenia
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Wto gru 01, 2009 20:18 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Ciotka a Ty to chyba sniezynke w drobiazgi rozbilas ,ze jeszcze komunikacja miejska sie ciagasz?:)

Dzieki ciotce Dorocie przyszla siostra Misiokota jedzie rano na ciach ciach . Dorota ja Cie blagam ,uprzedz pania weterynarz ,ze od tej sterylki zalezy moje zycie,albowiem Izka zapowiedziala mi ,że cytuje: "Zabije Cie jak Lusi coś sie stanie" .Teraz boja sie podwojnie bo i o zycie Lusi jak i o swoje :mrgreen:
Rudolf moze wyslij te legitymacje listem to bedzie szybciej ,cio?:) Jutro ruszam na żebry i szczerze mowiac nie wiem co mam tym ludziom pokazywac zeby nie wygladac na jakas naciagaczke .

kya

Post » Wto gru 01, 2009 21:01 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

kya pisze:Ciotka a Ty to chyba sniezynke w drobiazgi rozbilas ,ze jeszcze komunikacja miejska sie ciagasz?:)

a otóż nie...Śnieżynka ma stłuczony reflektor....
a jeżdżę komunikacją (warcząc na naród) bo Mauż postanowił mi sprezentować nowy pojazd...
czekam zatem :twisted:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Wto gru 01, 2009 21:08 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

No jak to? Nie bedzie juz Snieżynki??? :crying: :crying: :crying:

kya

[poprzednia][następna]