amyszka pisze:Dziś Gucio i Karmel rozrabiają na szafie jak dwaj najlepsi kumplechyba Karmel podczytuje wątek
No i pięknie
Moderator: Estraven
amyszka pisze:Dziś Gucio i Karmel rozrabiają na szafie jak dwaj najlepsi kumplechyba Karmel podczytuje wątek
amyszka pisze:Poza tym Gucio tak się rozbrykał że zabrał Karmelkowi laskę ,potem kulkę z jednorazówki i już Karmelek znowu jest wściekły .Nafukał i naburczał oczywiście głównie na mnie
JoasiaS pisze:amyszka pisze:Poza tym Gucio tak się rozbrykał że zabrał Karmelkowi laskę ,potem kulkę z jednorazówki i już Karmelek znowu jest wściekły .Nafukał i naburczał oczywiście głównie na mnie
No bo jak można tylko jedną laskę przydzielić trzem przystojniakom?![]()

amyszka pisze:A nie pisałam Wam że Gucio gwałtownie dojrzewa i uprawia sex (tu pewnie komuś zablokuje przeglądarkę) z moim futerkowym kapciem
![]()
Już wiem dlaczego on tak lubi mi spać na kapciu i dlaczego je wykrada jak się kąpie![]()
Ostatnio jak Maja brała u nas prysznic słyszę w przedpokoju pomiaukiwanie (takie Guciowe kwilenie) odwracam się, a Gucio z Majki kapciem w zębach kopuluje i ugniata łapkami
![]()
amyszka pisze:A nie pisałam Wam że Gucio gwałtownie dojrzewa i uprawia sex (tu pewnie komuś zablokuje przeglądarkę) z moim futerkowym kapciem
![]()

alus1 pisze:Gutku i tak trzymaj Kochany i używaj jak najczęściej bo nie wiesz jak długo będzie Ci dane
amyszka pisze:alus1 pisze:Gutku i tak trzymaj Kochany i używaj jak najczęściej bo nie wiesz jak długo będzie Ci dane
E....ja myślę że po kastracji mu nie przejdzietak jak Karmelitowi z laską
alus1 pisze:
E....ja myślę że po kastracji mu nie przejdzietak jak Karmelitowi z laską
ale teraz robi to używając hormonów a potem...hmmm

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, stara panna i 18 gości