Moderator: Estraven

wiga138 pisze::1luvu:
wiga138 pisze:ach ! może to i lepiej dla zwierzat.....ze takie buraki nie podejmuja sie adopcji
Jak dzis czuje się Piratek i Shani ?
wiga138 pisze::(
wiga138 pisze:Jak dzisiaj sie czują koteczki ? Czy jest jakaś poprawa u Piratka ? czy bierze wilkakorę ???
wiga138 pisze:Trzyma mocno ! Napewno sie uda![]()
Unas...zabieram maluszki dzis wieczorem Odwiedziliśmy je wczoraj. Są Słodziaste! mam trzy domki tymczasowe, wiec nie jest źle. Jesteśmy już na dogo - tam tez sa cudni ludzie!
.....moja rodzina zwariowała ! Napewno zostaje u mie ta ostatnia uratowana - bo przykleja sie do mnie jak lepik ,a i jest pomysł na przygarniecie jeszcze jednej....koniec świata ....
ps. jak nasze finanse ? napisz DOKŁADNIE !

wiga138 pisze:Prześlę, ale chyba dopiero w czwartek , a jak sie uda pewien mój projekt to damy radę ze wszystkim !
Akima pisze:wiga138 pisze:Prześlę, ale chyba dopiero w czwartek , a jak sie uda pewien mój projekt to damy radę ze wszystkim !
wiga dosyć już dałaś! nie mogę tak ciągle brać. głupio mi jest. długów nie mam, mam poprostu 0 na koncie przeznaczonym na remont. zrobię później. jakoś będzie. wazne że koty zdiagnozowane, chciałoby się powiedzieć zdrowe. teraz mam problem tymczasowania. na szczeście brat sam przyjezdza, jakby zabrał swoje warana z komodo to musiałabym chyba spać pod mostem z Piratem
wiga138 pisze:Akima pisze:wiga138 pisze:Prześlę, ale chyba dopiero w czwartek , a jak sie uda pewien mój projekt to damy radę ze wszystkim !
wiga dosyć już dałaś! nie mogę tak ciągle brać. głupio mi jest. długów nie mam, mam poprostu 0 na koncie przeznaczonym na remont. zrobię później. jakoś będzie. wazne że koty zdiagnozowane, chciałoby się powiedzieć zdrowe. teraz mam problem tymczasowania. na szczeście brat sam przyjezdza, jakby zabrał swoje warana z komodo to musiałabym chyba spać pod mostem z Piratem
Z czym przepraszam ?
Niech Ci nie będzie głupio. Pomagam jak mogę czy to piesek , czy kotek , czy rybka......człowiekowi też jezeli jest w potrzebie !
Ja juz tak mam. A takim osobom jak Ty szczególnie bo Ty pomagasz innym i koniecv i kropka !![]()
Maluszki są sliczne......chrup, chru, chrup
Akima pisze:To bier wiga!!!!! 2 psiaczki 2 kociaczki i komplet pod choinką
Wystawiam właśnie allegro Gucciemu. Dzwoniła szefowa że miała telefon, ta sama Pani co wzięła Gucciego szuka już nowego kociaka. Jest wciągnięta na czarną listę :twisted: Nie dostanie nic!
Udało mi się załatwić zbiórkę AFN w Galerii Krakowskiej - chyba, jestem bardzo szczęśliwa!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości