Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 29, 2009 23:01 Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

Zapraszam do zakupu cudnie kocich zawieszek do telefonu.
Pieniążki zostaną przeznaczone na pokrycie długu w lecznicy (1694zł) :strach: :strach: :strach: powstałego w tym miesiącu z powodu nagromadzenia kocich nieszczęść -
między innymi: prawie zamarzniętego Pierożka:
Obrazek
operacji przepukliny, kilkunastu przypadków ciężkiego kk a zwłaszcza epidemii pp która zabrała nam 4 "maleństwa z Kartonu"
Obrazek
ogromnym nakładem sił udało się uratować pozostałe oraz kociaki które miały z nimi kontakt...
Maluchy mają się dobrze, my natomiast musimy jakoś zapłacić za ich leczenie...

Tak więc przedstawiam super kotki:
Cena wywoławcza - 10 zł
Cena "Kup Teraz" - 15 zł
Koszt przesyłki - 4,5 zł
Bazarek do 06.12 do 23 czasu forumowego.

Fioletowa kocia mordka: - kupiony przez tufcio - za "kup teraz"
Rozpoczynamy licytację drugiej fioletowej mordki :)
Obrazek

Niebieska kocia mordka:
Obrazek

Czarna kocia mordka:- licytuje marzena 68 - 12 zł
Obrazek

Różowa kocia mordka
Obrazek

Czerwona kocia mordka
Obrazek

Żółta kocia mordka
Obrazek

Czarny kotek z klejnocikiem tam gdzie kotek ma... klejnociki :wink: -DGrazyna kupiony za "kup teraz"
Drugi czarny kotek z klejnocikiem - Kupiony przez AniHili za 17 zł
Trzeci czarny kotek - kupiony przez Luspa za 20 zł :)
Rozpoczynamy licytację OSTATNIEGO czarnego kotka z klejnocikiem. licytuje Szałwia - 12 zł
Obrazek

Żółty kotek z klejnocikiem - Lion Kid kupiony za "kup teraz"
Rozpoczynamy licytację drugiego żółtego kotka.
Obrazek

Biały kotek w kropeczki monia3a kupiony za "kup teraz"
Drugi biały kotek w kropeczki kicorekkupiony za 20zł
Rozpoczynamy licytację trzeciego białego kotka.licytuje Luspa za 10 zł
Obrazek

NOWE KOTKI:
Czerwony kotek w kropeczki XMonikaXkupiony za 20zł
Obrazek
Różowy kotek w kropeczki
Obrazek

I jakby się komuś kocie znudziły to:

Klejnocik
Obrazek

Gwiazdeczka:
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon gru 07, 2009 12:55 przez aga&2, łącznie edytowano 19 razy
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie lis 29, 2009 23:39 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

Za wywoławczą poproszę czarnego kotka mającego wszystko gdzieś :) tzn. z klejnocikiem z tyłu :)

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Nie lis 29, 2009 23:58 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

To ja poproszę białego kotka (Szałwia podprowadziła mi czarnego hihi). Będę z Kruszynka w Zwierzaku na kontroli 4 grudnia-mogę wtedy odebrać:)))

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Pon lis 30, 2009 0:14 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

Szałwia pisze:Za wywoławczą poproszę czarnego kotka mającego wszystko gdzieś :) tzn. z klejnocikiem z tyłu :)

Ja poproszę tego kotka za 12 :kotek: Czarne będzie moje.. :twisted:

edit:
XmonikaX pisze:To ja poproszę białego kotka (Szałwia podprowadziła mi czarnego hihi). Będę z Kruszynka w Zwierzaku na kontroli 4 grudnia-mogę wtedy odebrać:)))

Tego też poproszę za 12 :twisted:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pon lis 30, 2009 0:30 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

http://jkilon.piasta.pl/12_2009/197.JPG :love:
aaaa zwierzów w takim typie nie wolno mi oglądać :roll:
Obrazek Obrazek

plinka

Od: Sob paź 13, 2007 16:03

Post » Pon lis 30, 2009 7:26 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

To ja poproszę czarnego kotka z klejnocikiem w opcji kup teraz za15 :D
Obrazek Obrazek
moja kocia miłość za TM

DGrażyna

Od: Wto lis 29, 2005 15:11

Post » Pon lis 30, 2009 8:04 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

i Luspeczko masz po kocie :mrgreen:

a może chciałaś z niego zrobić rozpłodowca :evil: dlatego wybrałaś kota z klejnotami :twisted: :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon lis 30, 2009 8:35 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

Poproszę czarną kocią mordke za 12 zł.
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Pon lis 30, 2009 8:56 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

zamawiam żółte kociątko (z błyskotką) za 15 zł.Mogę odebrać osobiście w B-stoku
Obrazek

Lion Kid

Od: Sob sie 01, 2009 16:20

Post » Pon lis 30, 2009 8:57 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

Jeśli xMonikax tylko licytowała białego kotka to ja poproszę w opcji kup teraz, a jeśli miało być kup teraz to gratuluję wygrania :roll:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pon lis 30, 2009 9:24 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

Czarny z klejnocikiem 16 :P
czy tak można?

Szałwia

Post » Pon lis 30, 2009 9:49 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

Hahaha bijcie się. Miło patrzeć :)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Pon lis 30, 2009 13:12 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

XmonikaX wypowiedz się nt kotka dalmatyńczyka (tu uśmiech wkierunku plinki, która NIE MOŻE ogladać takich zwierzów)
Bo jeśli miało być w opcji "Kup teraz" to jest Twój. Jeśli za wywoławczą to Moni... :)

Szałwia - przegrzebię złoża. Wiesz, czarnych kotków zawsze jest dostatek :wink: Jakbyś chciała rudego, to wiadomo, problem. Ale czarnego...
Obrazek 

aga&2

Post » Pon lis 30, 2009 13:39 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

ja mogę rudego kotka sprzedać, nawet niewiele policzę, bo bydle rozbestwiło moje piranie :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon lis 30, 2009 13:42 Re: Tele-dyndele czyli kotkowe zawieszki do telefonu-na kotkowo

Czyli gratulujemy DGrażynie :ok:
czy licytujemy dalej??? :)

Szałwia

[następna]