Otiskowa Mama pisze:To co ja mam teraz zrobić? Rozkroić na pół?!![]()
Kto pierwszy ten lepszy! To chyba będzie najbardziej sprawiedliwe.
I najlepsze dla tych dwóch maluszków, co to u mnie w łazience siedzą od jakichś 15 minut...Kurka wpadliśmy w tymczasowanie po uszy!
Otiskowa Mama pisze:To co ja mam teraz zrobić? Rozkroić na pół?!![]()
I najlepsze dla tych dwóch maluszków, co to u mnie w łazience siedzą od jakichś 15 minut...Kurka wpadliśmy w tymczasowanie po uszy!

BOZENAZWISNIEWA pisze:dziewczyny-kASIA OD bUNI ZABIERZE JUTRO TEZ Zare do Czestochowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEDA RAZEM mieszkały...Tak mi przed chwolka napisała
taki mój malutki wkładzik w adopcje dziewczynek![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:dziewczyny-kASIA OD bUNI ZABIERZE JUTRO TEZ Zare do Czestochowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEDA RAZEM mieszkały...Tak mi przed chwolka napisała
taki mój malutki wkładzik w adopcje dziewczynek![]()
No to jaka decyzja-Jedzie kocia z Bunia razem , czy namieszałam?A Kasia juz "podkochana",po tylu jeszcze echach i ochach...jakie z siebie wydobyłam...To co mam odpisac na NK Kasi-szykujecie dziewczyny razem(Bunie i Zare)?bo zgłupiałam...

A co to za domek?Agness78 pisze:Pewnie łatwiej będzie im razem się zaklimatyzowaćA co to za domek?
No ale jak namiar od Bożenki, to domek pewnie już ostro przemaglowany![]()

jessi74 pisze:Otiskowa Mama pisze:To co ja mam teraz zrobić? Rozkroić na pół?!![]()
magda b. nie musi się martwić, jutro pokażemy jej Zarę 2- kotkę prawie identyczną i równie piękną i też w potrzebie, bo jeszcze na ulicy
jakby nie patrzeć, zawsze to jeden kotek więcej będzie miał swoje miejsce na ziemi... 
magda b. pisze:jessi74 pisze:Otiskowa Mama pisze:To co ja mam teraz zrobić? Rozkroić na pół?!![]()
magda b. nie musi się martwić, jutro pokażemy jej Zarę 2- kotkę prawie identyczną i równie piękną i też w potrzebie, bo jeszcze na ulicy
Ojoj! Co tu się dzieje!!! No ładne rzeczy, zniknąć na chwilę i już kicia skradziona!W pierwszej sekundzie żal się zrobiło, ale wiem, co dla kotka znaczy koci przyjaciel... w doli i niedoli. Jeśli Zarka i Bunia mają szansę szczęśliwie zestarzeć się razem, to trzeba zrobić wszystko, żeby tak się właśnie stało...
nasze serca skradzione, ale jestem pewna, że jakieś inne kocie stworzenie ukradnie nam je równie szybko
jakby nie patrzeć, zawsze to jeden kotek więcej będzie miał swoje miejsce na ziemi...
Uszczęśliwisz jakieś inne potrzebujące futerko

Agness78 pisze:Pewnie łatwiej będzie im razem się zaklimatyzowaćA co to za domek?
No ale jak namiar od Bożenki, to domek pewnie już ostro przemaglowany![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości