[WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie lis 29, 2009 21:39 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

Cudna jest :1luvu:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Nie lis 29, 2009 22:02 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

Otiskowa Mama pisze:To co ja mam teraz zrobić? Rozkroić na pół?! :roll:

Kto pierwszy ten lepszy! To chyba będzie najbardziej sprawiedliwe.
I najlepsze dla tych dwóch maluszków, co to u mnie w łazience siedzą od jakichś 15 minut... :oops: Kurka wpadliśmy w tymczasowanie po uszy!

A ja tam się cieszę jak jest bitwa o kota :wink:
lepsze 2 domki chętne niż 0 :mrgreen: można powybrzydzać :twisted: :wink:

a w tymczasowanie się szybko wsiąka... fajnie że masz takiego wyrozumiałego TŻ :roll: :oops:

Mój TŻ jest kochany, ale czasem uparty.... muszę stosować różne sztuczki żeby czasem się zgodził na tymczasa
:mrgreen: :wink:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie lis 29, 2009 22:08 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

I najlepsze dla tych dwóch maluszków, co to u mnie w łazience siedzą od jakichś 15 minut... :oops: Kurka wpadliśmy w tymczasowanie po uszy!

magda b. nie musi się martwić, jutro pokażemy jej Zarę 2- kotkę prawie identyczną i równie piękną i też w potrzebie, bo jeszcze na ulicy :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie lis 29, 2009 22:09 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

Wyobraźcie sobie: dopiero co zrobiłam mu niespodziankę w postaci Buni i Zary (tak się zmęczył zabawą piórkiem z Zarą, że teraz przysnął na łóżku z Bunią na brzuchu).
Dziś się pytam, czy weźmiemy jednego-dwa kociaki na jakieś dwa tygodnie. I co: sześć kotów w domu? Sześć?! Dopiero, co były dwa. Ale co miał zrobić, ubrał buty, kurtkę i poczłapaliśmy po dwóch maleńkich braciszków. :1luvu: :1luvu:

Jest kochany, a Bunia i Zara bardzo pomogły swoim urokiem osobistym, by zachęcić go do nowych kocich znajomości.
=========================
Obrazek
http://www.allegro.pl/item924254167_dla ... haryt.html

Otiskowa Mama

Od: Nie cze 07, 2009 14:11

Post » Nie lis 29, 2009 22:23 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

BOZENAZWISNIEWA pisze:dziewczyny-kASIA OD bUNI ZABIERZE JUTRO TEZ Zare do Czestochowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEDA RAZEM mieszkały...Tak mi przed chwolka napisała

taki mój malutki wkładzik w adopcje dziewczynek :dance: :dance2:

No to jaka decyzja-Jedzie kocia z Bunia razem , czy namieszałam?A Kasia juz "podkochana",po tylu jeszcze echach i ochach...jakie z siebie wydobyłam...To co mam odpisac na NK Kasi-szykujecie dziewczyny razem(Bunie i Zare)?bo zgłupiałam...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 29, 2009 22:40 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

BOZENAZWISNIEWA pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:dziewczyny-kASIA OD bUNI ZABIERZE JUTRO TEZ Zare do Czestochowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEDA RAZEM mieszkały...Tak mi przed chwolka napisała

taki mój malutki wkładzik w adopcje dziewczynek :dance: :dance2:

No to jaka decyzja-Jedzie kocia z Bunia razem , czy namieszałam?A Kasia juz "podkochana",po tylu jeszcze echach i ochach...jakie z siebie wydobyłam...To co mam odpisac na NK Kasi-szykujecie dziewczyny razem(Bunie i Zare)?bo zgłupiałam...

Myślę, że tak... Tyle razem przeszły... :roll:
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Nie lis 29, 2009 22:48 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

Pewnie łatwiej będzie im razem się zaklimatyzować :ok: A co to za domek?
No ale jak namiar od Bożenki, to domek pewnie już ostro przemaglowany :wink: :twisted:

Agness78

Post » Nie lis 29, 2009 22:49 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

Agness78 pisze:Pewnie łatwiej będzie im razem się zaklimatyzować :ok: A co to za domek?
No ale jak namiar od Bożenki, to domek pewnie już ostro przemaglowany :wink: :twisted:

:ryk: :ok:
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Nie lis 29, 2009 22:58 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

jessi74 pisze:

magda b. nie musi się martwić, jutro pokażemy jej Zarę 2- kotkę prawie identyczną i równie piękną i też w potrzebie, bo jeszcze na ulicy :(

Ojoj! Co tu się dzieje!!! No ładne rzeczy, zniknąć na chwilę i już kicia skradziona! :) W pierwszej sekundzie żal się zrobiło, ale wiem, co dla kotka znaczy koci przyjaciel... w doli i niedoli. Jeśli Zarka i Bunia mają szansę szczęśliwie zestarzeć się razem, to trzeba zrobić wszystko, żeby tak się właśnie stało... :roll: nasze serca skradzione, ale jestem pewna, że jakieś inne kocie stworzenie ukradnie nam je równie szybko :kotek: jakby nie patrzeć, zawsze to jeden kotek więcej będzie miał swoje miejsce na ziemi... :ok:
Obrazek Cezar, 08.1992 - 02.11.2009 ... śpij słodko me złotko

magda b.

Od: Wto lis 03, 2009 21:24

Post » Nie lis 29, 2009 23:01 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

magda b. pisze:
jessi74 pisze:

Ojoj! Co tu się dzieje!!! No ładne rzeczy, zniknąć na chwilę i już kicia skradziona! :) W pierwszej sekundzie żal się zrobiło, ale wiem, co dla kotka znaczy koci przyjaciel... w doli i niedoli. Jeśli Zarka i Bunia mają szansę szczęśliwie zestarzeć się razem, to trzeba zrobić wszystko, żeby tak się właśnie stało... :roll: nasze serca skradzione, ale jestem pewna, że jakieś inne kocie stworzenie ukradnie nam je równie szybko :kotek: jakby nie patrzeć, zawsze to jeden kotek więcej będzie miał swoje miejsce na ziemi... :ok:

Magda, masz wielkie serce :1luvu: Uszczęśliwisz jakieś inne potrzebujące futerko :ok: :1luvu:

Agness78

Post » Nie lis 29, 2009 23:03 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

Madzia, super wyrozumiałość! Bunia i Zara to moje pierwsze tymczaski. Właśnie TŻ leży z nimi w łóżku: Buńcia ugniata mu brzuszek, Zara grzeje nogi. Ciekawe, jak przeżyjemy jutrzejsze rozstanie. Jessi pisze, że ma w zanadrzu Zarę 2 8) .
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Nie lis 29, 2009 23:10 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

a ja już się boję... bo jak zobaczę te wszystkie kotunie to się okaże, że też z tymczasami wrócę... mój TŻ jeszcze próbuje mi to wybić z głowy więc może się okazać, że razem z futrem wrócę do piwnicy :wink:
Obrazek Cezar, 08.1992 - 02.11.2009 ... śpij słodko me złotko

magda b.

Od: Wto lis 03, 2009 21:24

Post » Nie lis 29, 2009 23:19 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

Zara jedzie do Częstochowy razem z Bunią :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Nie lis 29, 2009 23:20 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

Też będziesz jutro u mnie? Czy tylko Twój kolega? (mam dwa maluszki w łazience).
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Nie lis 29, 2009 23:38 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory UWAGA NOWY DOMEK OTRZYMA PREZENT

Agness78 pisze:Pewnie łatwiej będzie im razem się zaklimatyzować :ok: A co to za domek?

Mam nadzieje1I Nk tez sie przydaje..juz 3 osoby o kocie pytały,hm...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]