Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 11:19 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Jak to Ramzes wyglada nedznie? Nie rozumiem.... Piekny bialorudy kot, charakterny i bojowy. Prawdziwa Kocurowata Charakternosc, urok i styl - ewan, Ty chyba sobie watki pomylilas.....?
A poza tym - etykieta forumowa nakazuje zeby takie teksty zostawiac sobie na priw. I po prostu bez komentarza, szkoda watku na chamskie dogryzki.

Aggi, Ramzes jest CUDOWNY. Trzymam kciuki za 30 listopada. Nie przejmuj sie - nie karm trolla, skup sie na Ramzesie, ON tu jest najwazniejszy.
Ja wrocilam z operacji oka i dochodze do siebie. W domu mam epidemie kociego kataru i potwory choruja parami :/ moj TŻ juz nie wyrabia z kursami do weta ale dajemy jakos rade.
Dobrego dnia :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 23, 2009 12:39 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

solangelica pisze:Ja wrocilam z operacji oka i dochodze do siebie. W domu mam epidemie kociego kataru i potwory choruja parami :/ moj TŻ juz nie wyrabia z kursami do weta ale dajemy jakos rade.

Trzymam kciuki cobyście powychodzili z tego wszystkiego ;)
I ty i kociaczki :)

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Pon lis 23, 2009 20:35 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Aggi pisze:
solangelica pisze:Ja wrocilam z operacji oka i dochodze do siebie. W domu mam epidemie kociego kataru i potwory choruja parami :/ moj TŻ juz nie wyrabia z kursami do weta ale dajemy jakos rade.

Trzymam kciuki cobyście powychodzili z tego wszystkiego ;)
I ty i kociaczki :)

Dziekuje :)
Koty dostaja kolejny antybiotyk. Koci katar rulez.Tia. Puszcza mnie z torbami te potwory, chyba bede musiala wystawic bazarek zeby zaplacic weta. Cos wymysle ;)
Dzis probowlam zrobic zastrzyk Felkowi. O matko i corko... Jeszcze jeden mu musze zrobic (mam nadzieje ze pasztet ktory mam w lodowce bedzie wystardczajaca ofiara przeblagalna) :)

glaski i usciski dla pieknego Rudzielca od nas wszystkich.

solangelica

Post » Pon lis 23, 2009 20:48 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

solangelica pisze:
Dziekuje :)
Koty dostaja kolejny antybiotyk. Koci katar rulez.Tia. Puszcza mnie z torbami te potwory, chyba bede musiala wystawic bazarek zeby zaplacic weta. Cos wymysle ;)
Dzis probowlam zrobic zastrzyk Felkowi. O matko i corko... Jeszcze jeden mu musze zrobic (mam nadzieje ze pasztet ktory mam w lodowce bedzie wystardczajaca ofiara przeblagalna) :)

glaski i usciski dla pieknego Rudzielca od nas wszystkich.

Nie no,może tak źle nie będzie :D
Trzymam kciuki coby pasztet zdał egzamin :mrgreen:

A tak odnośnie Ramzeska-ta cholira jedna łapie sie za gardło z Leonem...Normalnie ring mam w domu ;) Staram się ich rozdzielać,ale te ich walki cosik częste są...

Aggi

Post » Pon lis 23, 2009 20:51 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Walki samcow? Tia. U mnie to Trisza rozstawia wszystkich po katach. Pies ja omija szerokim lukiem ale profilaktycznie lomot mu malpa spusci :)
Mnie cos lubi. Zołza do zołzy jednak ciagnie ;) Dzis polozyla sie mi na ramieniu prawym, wtulila w policzek, oblizala a potem mruczala i pielegnowala sobie grzbiecik. Felek lezal mi nabrzuchu, pies na nogach - cudowna moc felino i dogoterapii :)

solangelica

Post » Pon lis 23, 2009 20:56 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Hehe :D Fajna z niej zołza :D
Nasz pies akurat goni koty,cały czas go opierniczaliśmy za to,ale dzisiaj zauważyłam jak Leoś stojąc obok psa zaczął mu łapą przed nosem machać,potem jak królik w podskokach zwiewał a pies warczał i za nim :D Nawet psu uwagi nie zwróciłam-miał racje :mrgreen:

Aggi

Post » Wto lis 24, 2009 23:07 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

:ok:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Wto lis 24, 2009 23:18 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Złapałam wczoraj bardzo podobnego. też bojowy. Wykastrowany domowy kot, który juz zaczął dziczeć. Przyglądam się rudym,bo nigdy jeszcze nie mialam.
Karmi się je tym samym, co zwykłe koty? :wink: :lol:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto lis 24, 2009 23:34 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Tosza pisze:Złapałam wczoraj bardzo podobnego. też bojowy. Wykastrowany domowy kot, który juz zaczął dziczeć. Przyglądam się rudym,bo nigdy jeszcze nie mialam.
Karmi się je tym samym, co zwykłe koty? :wink: :lol:

Jasne że tym samym :D :ryk:
Tak sądzę bynajmniej :D

Aggi

Post » Śro lis 25, 2009 21:02 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

A sobie hopsniemy :D

Aggi

Post » Pt lis 27, 2009 10:53 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

:ok: :ok:

Aggi

Post » Nie lis 29, 2009 17:48 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Podniosę-Ramzes pilnie domku szuka :ok: :ok:

Aggi

Post » Nie lis 29, 2009 17:56 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Wklejam najnowsze zdjęcia Ramzeska

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Aggi

Post » Nie lis 29, 2009 18:31 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

No dobra, jestem, nie wiem co tu po mnie ale ... :ryk:

moze zmień ten wstępniak ze to jednak chłopak, bo ja miałm zawrót :ryk: tytuł ze ramzes potem ze ślicznotka .... :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie lis 29, 2009 18:35 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Hehe wstęp by się zdało zmienić :D
Po 20-tej porobię porządek :D
Ps.Jak to co?Pomoc w podnoszeniu i wogóle ;)

Aggi

[poprzednia][następna]