Otiskowa Mama pisze:Zara mieszkała przez jakiś czas w schronisku w jednej klatce z Bunią, sześcioletnią kocicą. Widzę, że fajnie się dogadują: myją sobie wzajemnie futerka, śpią na jednym łóżeczku. Z MOJĄ Mamusią!Zara ostatnia podchodzi do jedzenia. Najpierw je Bunia, potem ta histeryczka Nila, następnie ja. Na samym końcu podchodzi Zara. Ona nie walczy o pozycję, to nie jest dla niej ważne.
Kruszyna pisze:Otiskowa Mama pisze:Zara mieszkała przez jakiś czas w schronisku w jednej klatce z Bunią, sześcioletnią kocicą. Widzę, że fajnie się dogadują: myją sobie wzajemnie futerka, śpią na jednym łóżeczku. Z MOJĄ Mamusią!Zara ostatnia podchodzi do jedzenia. Najpierw je Bunia, potem ta histeryczka Nila, następnie ja. Na samym końcu podchodzi Zara. Ona nie walczy o pozycję, to nie jest dla niej ważne.
Zastanawiam się, czy one nie powinny razem trafić do jednego domu![]()
![]()

magda b. pisze:Ale Ślicznota!!! Otisku, a wiesz może jak Zarka dogaduje się z dorosłymi kotkami? Mam dosyć charakterną 10 letnią koteczkę, która ostatnio bardzo cierpi po stracie Przyjaciela
magda b. pisze::D Zarcia ma rudy pysio, który może przypominałby mojej Pumce naszego kochanego rudzika Cezarka [*] ...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości