Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 27, 2009 23:38 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Dziś dzwonił fajny domek po jedną z krówek Edytki, zobaczymy, co z tego wyjdzie.
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Sob lis 28, 2009 14:11 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lis 28, 2009 17:36 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

zagubiona pisze:to chyba powód do radości, ale trochę szkoda, że nie mamy już we wrocławiu żadnych maluchów w przedszkolu :oops:

jak tam szukanie domków dla starszaków? :D

maluszki są , aż 7 takich ośmiotygoniowych , umaszczenie bure i czarne, głównie chłopaki, nie mam czasu zdjęć porobić, ale gdyby był jakiś fajny domek, to do mnie proszę kierować :D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob lis 28, 2009 17:51 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jessi74 pisze:
zagubiona pisze:to chyba powód do radości, ale trochę szkoda, że nie mamy już we wrocławiu żadnych maluchów w przedszkolu :oops:

jak tam szukanie domków dla starszaków? :D

maluszki są , aż 7 takich ośmiotygoniowych , umaszczenie bure i czarne, głównie chłopaki, nie mam czasu zdjęć porobić, ale gdyby był jakiś fajny domek, to do mnie proszę kierować :D

krynia08

Post » Sob lis 28, 2009 20:06 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:kotek: - Jest ojciec?
- Jest - odpowiada szeptem dziecko.
- To poproś Go.
- Nie mogę - szepcze dziecko.
- Dlaczego?
- Bo jest zajęty - szepcze dalej.
- A mama jest?
- Jest.
- To poproś mamę.
- Nie mogę. Też jest zajęta.
- A czy oprócz mamy i taty jest jeszcze ktoś w domu?
- Tak, policja - potwierdza nadal szeptem maluch.
- No to poproś pana policjanta.
- Nie mogę, jest zajęty.
- Czy jeszcze ktoś jest w domu?
- Straż pożarna, ale pan strażak też jest zajęty.
- Powiedz mi dziecko, co Oni wszyscy robią u Was w domu?
- Szukają.
- Kogo?
- Mnie...
krynia08

Post » Sob lis 28, 2009 23:07 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08

Post » Nie lis 29, 2009 5:50 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:kotek:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Nie lis 29, 2009 10:12 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08

Post » Nie lis 29, 2009 16:38 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kicia_ pisze:Dziś dzwonił fajny domek po jedną z krówek Edytki, zobaczymy, co z tego wyjdzie.

I co wyszło ?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie lis 29, 2009 17:10 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

napiszę tutaj, może ktoś mógłby pomóc potrzebne domy tymczasowe na małych kotków, około 2,5 miesiąca, kotków jest sześć - narazie w u Beatki, ale niestety taka ilość to u Beaty za dużo, zważywszy, że są tam ciężkie przypadki dorosłych ( takich jak kiedyś Kamilka- która tam także jest) i nie jest to miejsce dla maluszków przynajmniej dla trzech potzrebujemy pilnie dom tymczasowy kotki są odrobaczone, zdrowe, szybko znalałyby dom, prosimy o pomoc

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lis 30, 2009 12:15 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:!:
krynia08

Post » Pon lis 30, 2009 22:17 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08 pisze::kotek: - Jest ojciec?
- Jest - odpowiada szeptem dziecko.
- To poproś Go.
- Nie mogę - szepcze dziecko.
- Dlaczego?
- Bo jest zajęty - szepcze dalej.
- A mama jest?
- Jest.
- To poproś mamę.
- Nie mogę. Też jest zajęta.
- A czy oprócz mamy i taty jest jeszcze ktoś w domu?
- Tak, policja - potwierdza nadal szeptem maluch.
- No to poproś pana policjanta.
- Nie mogę, jest zajęty.
- Czy jeszcze ktoś jest w domu?
- Straż pożarna, ale pan strażak też jest zajęty.
- Powiedz mi dziecko, co Oni wszyscy robią u Was w domu?
- Szukają.
- Kogo?
- Mnie...

:ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 30, 2009 23:20 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jessi74 pisze:napiszę tutaj, może ktoś mógłby pomóc potrzebne domy tymczasowe na małych kotków, około 2,5 miesiąca, kotków jest sześć - narazie w u Beatki, ale niestety taka ilość to u Beaty za dużo, zważywszy, że są tam ciężkie przypadki dorosłych ( takich jak kiedyś Kamilka- która tam także jest) i nie jest to miejsce dla maluszków przynajmniej dla trzech potzrebujemy pilnie dom tymczasowy kotki są odrobaczone, zdrowe, szybko znalałyby dom, prosimy o pomoc

Agness78 pisze:A ja zapraszam na bazarek :D
viewtopic.php?f=20&t=104260

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto gru 01, 2009 10:33 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08

Post » Wto gru 01, 2009 10:47 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Domowe Przedszkolaki zupę mleczną wciągnęły już?

Klusku jak tam Twoje dziewczynki?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]